Účet deaktivován

Re: Účet deaktivován

Příspěvekod Tonda » 31. červenec 2019 14:17

Díky za reakci Petře. Žádné prasárny jsem nedělal. Na microstockgroup jsem se registroval, čekám na schválení od admina.

Tvůj příběh jsem si přečetl, tak že víš, jak mi teď asi je, navíc jak píšeš na konci, je to můj full-time job a Shutterstock tvoří 50% mých příjmů, zrušení účtu by pro mě byla konečná.

Nicméně potom co jsem psal na zmíněný email mi přišla tato automatické reakce

"Thank you for your email. We have received your inquiry and are working on it. Please note that, while we look into every inquiry we receive, we do receive a high volume of messages. If you do not receive a response from us within 3 days, please email us back in direct response to this email. Please do not send a new email, as this may delay our handling of your issue."

Bojím se tedy znova někam někomu psát, abych si řešení problému nezhoršil. Každá minuta je pro mě teď peklo, ale nedovedu si představit, že budu čekat tři dny a oni neodpoví.

Svůj problém napíšu i na microstockgroup jakmile mě admin schválí. Přístup na Shutterstock forum pochopitelně nemám když je můj účet zablokovaný.

Z tvé reakce Petře tedy usuzuji, že by můj účet měl být stále někde skrytý a videa nejsou smazána a šance stále je. Vůbec si ale nedovedu představit co to mohlo způsobit, v případě videí je šance na duplicitu malá, žádné jednoduché animace, co by se dalo zaměnit s cizí prací, nemám.
Hodnocení: 0
Tonda

IP: 185.112.167.1xx

Reputace: 0

Příspěvekod admin » 31. červenec 2019 14:25

Jediné co mě napadá, tak je že jěkdo někde stáhnul tvoje videa a začal je tam nahrávat a třeba se mu povedlo některé nahrát dříve než ty (že si to stáhnul na jiné fotobance). Žádný jiný důvod mě nenapadá. Musíš teď mít trpělivost. Držím palce, aby vše dobř dopadlo.
Fotograf, grafik, fotobankéř na volné noze a místní admin | fotobanky.cz | ilustrator.cz | dubanci.cz
admin
Site Admin

Reputace: +627

Příspěvekod shalom3 » 31. červenec 2019 14:41

A hlavně se jim neboj psát a psát. Nejhorší je vyčkávat, až s tím oni sami něco případě udělají (resp. neudělají).
shalom3

Reputace: +1193

Příspěvekod Tonda » 31. červenec 2019 15:05

Poslední týdny jsem nic nenahrával, tak že není pravděpodobné, že by moje videa nahrál někdo dříve. Nehledě že Shutterstock je jeden z prvních kam videa nahrávám. A fakt netuším kde by někdo vzal moje videa v plné kvalitě jako zdrojové soubory.

Nicméně teď mě napadla jedna věc. V nedávných měsících jsem nahrál pár videí na iStock na zkoušku, ale Shutterstock a iStock jsou dvě rozdílné fotobanky, že ano? Tak že by to nemělo mít vliv.

shalom3 - Tak že myslíš, že jim mám znova psát na nějaký obecný email i přesto, že mě upozornili, ať je znova nekontaktuji, že by to mohlo zpomalit řešení mého problému? Kdybych mohl kontaktovat aspoň někoho přímo, ale takhle se bojím abych si to nezkomplikoval.
Tonda

Příspěvekod shalom3 » 31. červenec 2019 15:42

Ty tři dny bych tomu asi nechala, ale pak bych do toho začala tepat. Nevím, jak u Tebe, ale v létě se nic moc neprodává, takže ty tři dny asi nebudou veliká ztráta.
shalom3

Reputace: +1193

Příspěvekod Tonda » 31. červenec 2019 16:32

Tak dlouho se mi čekat nechce, ale v podstatě jsem ve slepé uličce no.

Jedině co mě napadá, že jsem třeba nějaké video opětovně omylem nahrál potom co bylo zamítnuto (respektive schváleno), znáte to ne? Máte 100 nových fotek, z toho přijmou 60 a 40 zamítnou pro nesmyslný důvody, tak těch zbylých 40 zkusíte nahrát znova, to je normálně povolená věc a jestli se mi tam třeba připletlo nějaké video/videa co už bylo jednou schváleno? To jediný mě napadá. Ale nenahrává tomu fakt, že jsem již pár týdnů nenahrával. Nicméně to by se přece zobrazilo jako duplicitní video, případně by ho zamítli u schvalování. Je to fakt divný tohle.
Tonda

Příspěvekod duben » 31. červenec 2019 18:56

Držím palce ať to dobře dopadne. Jen mě překvapuje, že je Shutterstock tak dobrý v prodji videa, čekal bych na prvním místě spíš Pond5.
www.duben.org | www.fotorady.cz | microstocktools.com | www.afrodita.name | www.soutez.org | www.youtube.com/LucieDubnova - fitness online
duben

Reputace: +272

Příspěvekod Egeris » 1. srpen 2019 06:16

Nemyslím si, že by ti při opětovném nahrání tvého videa, které už bylo schváleno/odmítnuto hned takto blokli účet. Mně se to také stává a prostě to zamítnou. To bys tam musel stále dokola cpát stejné věci jako šílenec, což asi neděláš :lol:

Já si myslím, že na hodnocení již nahraných věcí používají nějaký program, který udělal chybu, protože není technicky možné porovnat nově nahrané video s celou databází přesně pixel po pixelu, snímek po snímku... Podle mě si udělají z každého videa nějaký zjednodušený model, který pak porovnávají a tam může vzniknout při porovnání hodně falešně pozitivních shod.

No každopádně držím palce, ať se to vyřeší co nejdříve. Pak určitě napiš, jak jsi dopadl.
Egeris

Reputace: +117

Příspěvekod zdenat5 » 1. srpen 2019 09:43

Mne hned zarazilo ve zdůvodnění
"Shutterstock has discovered that you are submitting images that were previously submitted to Shutterstock. As this is a violation of the Submitter TOS you agreed to upon signing up as a Shutterstock contributor, your account has been disabled."

Mluví se o images - i když o profesionalitě Shutterstocku po jejich zmrvení nahrávání vektorů -mám vážné pochyby - nemělo tam být třeba soubory ? Když už ne videa ? Jestli to není zase nějaké jejich blbé pokusnictví , případně chyba ? :?: :roll:
zdenat5

Reputace: +148

Příspěvekod admin » 1. srpen 2019 10:52

zdenat5 píše:Mne hned zarazilo ve zdůvodnění
"Shutterstock has discovered that you are submitting images that were previously submitted to Shutterstock. As this is a violation of the Submitter TOS you agreed to upon signing up as a Shutterstock contributor, your account has been disabled."

Mluví se o images - i když o profesionalitě Shutterstocku po jejich zmrvení nahrávání vektorů -mám vážné pochyby - nemělo tam být třeba soubory ? Když už ne videa ? Jestli to není zase nějaké jejich blbé pokusnictví , případně chyba ? :?: :roll:

Tak třeba se jim to video rozpadlo do obrázků a to by pak bylo spooooousta hodně podobných obrázků :)
+zdenat5 Hodnocení: +1
Fotograf, grafik, fotobankéř na volné noze a místní admin | fotobanky.cz | ilustrator.cz | dubanci.cz
admin
Site Admin

Reputace: +627

PředchozíDalší

Zpět na Shutterstock