alzbeti píše:Mne to tak trocha pripadá ako sabotáž samotného shutterstocka zvnútra ... ak tie videa fakt vyrábali vela, pre nich to bolo x-krát viac ... aj keby hned boli porušene pravidla ale mali z toho peniaze, prečo by účet rušili?
Já tomu vůbec nerozumím, doufal jsem, že se to vyřeší během pár dnů, ale potom co jsem četl tu jinou zkušenost, co jsem zde popisoval, tak jsem ztratil naději a jenom čekám na ten email kdy mi oznámí, že účet ruší trvale za porušení podmínek a považují událost za uzavřenou.
Neřeknu, kdyby se to stalo někomu s pár set videii, ale mě před cca 2 lety posílal jeden pán statistiku, kde jsem byl v top 50 autorů videí na Shutterstocku v celosvětovém měřítku. Napadají mě všemožné varianty proč... jestli nejsem třeba součást nějaké vykonstruované čistky atd. Pokud někdo začne nahrávat moje videa, mají deaktivovat jeho účet a mě o tom přece informovat, ne? To že i oni přicházejí o mnohem více peněz než já? Tomu taky vůbec nerozumím. Když jsem jeden z předních autorů co jim vydělává peníze, proč se mi přednostně nevěnují? Nerozumím vůbec ničemu.