shutterstock

Re: shutterstock

Příspěvekod cristographic » 23. leden 2020 20:08

Jak se dají z portfolia na Shuttru mazat fotky po více než jedné fotce?
Hodnocení: 0
cristographic

Reputace: +16

Příspěvekod Teamen » 26. leden 2020 10:52

Ahoj všem,

minulý rok jsem více méně zanevřel na fotobanky, kolega i já jsme značně pocítili klesající prodeje a tedy motivace ke snaze přidávat další obrázky byla mizivá. Vzhledem k tomu, že u SS také nakupuji pro své klienty mě neuvěřitelně štve neuspořádaný obsah = např. když se musím proklikávat několik stránek naprosto stejnými fotkami od jednoho autora, který si vyfotil 20x medvěda a udělal z toho 40 dalších alternací v podobě ořezů, barevných filtrů apod. Všichni to hltí naprostými nesmysly a redakce to schvaluje bez problémů. Jako autora mě tenhle přístup nebaví a jako kupujícího mě to přímo s***.
Jak to vnímáte vy? Jste na svých účtech neustále aktivní? Funguje Vám to? Pracujete účelně nebo tam dáváte vše možné i nemožné, co Vám přijde pod ruku, aby kvantita zvítězila nad kvalitou? Díky.
Teamen

IP: 212.79.110.1xx

Reputace: 0

Příspěvekod Host » 26. leden 2020 11:16

On se ten pristup k medvedum uz ze strany editoru zmenil. Dneska kdyz poslete fotku - video medveda a fotku - video lesa, tak vam ten les smazou protoze je similar. Prece jen v tom lese by mohl byt schovany dalsi medved a dva medvedi jsou uz moc.... :mrgreen:

Chvili maji neskutecne naroky - buzeruji a potom zase mesic pousteji vsechno vcetne cernochu v tunelu... Prodeje kolisaji, ale vyrazne v celku neklesaji.
Host

IP: 85.163.114.xx

Reputace: 0

Příspěvekod ivusakzkrabice » 26. leden 2020 13:11

Tak prodeje nejsou žádná sláva a i když jakš takš přidávám, tak to na prodeje moc vliv nemá, z hlediska množství prodejů spíš klesám. Zatím moc neřeším, zda pokračovat či ne. Fotím tak i tak, protože mi to přináší radost a tak většinou už spíš záleží na tom, zda se mi chce keywordovat. Upravování mě taky celkem baví, i když se s tím většinou moc nepatlám.

Vždycky jsem fotobanky brala jako něco kam dávám to, co fotím běžné, co bych fotila tak i tak a tenhle přístup se u mě nemění. Vše do budoucnosti záleží u mě je na čase, který na tohle budu mít a zda ho budu mít. Pokud čas bude, tak přidávávat budu. Neživí mne to, ale daří se mi díky tomu obměňovat techniku a kupovat si občas děsný kravinky.

Mě vyhazují podobný a to i vzdáleně podobný obsah celkem dost (i když ne rozhodně všechen) tak moc nechápu jak se tam některým daří dostrkat i skoro 20 takřka stejných fotek.
+Berunin Hodnocení: +1
ivusakzkrabice

Reputace: +752

Příspěvekod shalom3 » 26. leden 2020 13:22

Je fakt, že těch věcí na jedno brdo jsou tam mraky - ve stylu najdi 3 rozdíly. Snažím se spíš o to, abych nahrávala co nejrozmanitější věci. Stížnosti by měli autoři a zákazníci psát hlavně na fórum Shutterstocku. Těžko říci, zda se něco posune k lepšímu, ale kdyby takových stížností bylo hodně, tak by se nad tím mohli alespoň trochu zamyslet. Obecně jsou velmi odolní, ta kampaň proti nesmyslně velkým vektorů naprosto ztroskotala.
shalom3

Reputace: +1193

Příspěvekod styna » 3. únor 2020 16:31

Máte už někdo peníze na cestě? Mě pořád nula nenaskočila... Vzhledem k tomu, že na mě minulý měsíc zapomněli, mám už trochu obavy, aby se z toho nestalo pravidlo...
styna

Reputace: +40

Příspěvekod Marsan » 3. únor 2020 16:40

styna píše:Máte už někdo peníze na cestě? Mě pořád nula nenaskočila... Vzhledem k tomu, že na mě minulý měsíc zapomněli, mám už trochu obavy, aby se z toho nestalo pravidlo...

ještě je mám tam :-) v poslední době si vždy dávají na čas :?:
Marsan

Reputace: +216

Příspěvekod Marsan » 4. únor 2020 07:14

už odeslali ;)
Marsan

Reputace: +216

Příspěvekod ivusakzkrabice » 4. únor 2020 09:28

Dává někdo editorial? Já už ho snad rok nedávala. Jak dlouhá je čekačka na schvalování? Já už čekám dva dny..
ivusakzkrabice

Reputace: +752

Příspěvekod Egeris » 4. únor 2020 09:49

Někdy mám schváleno za 3 minuty, jindy za 3 dny...
Egeris

Reputace: +117

PředchozíDalší

Zpět na Shutterstock