Nové úrovně odměn u Shutterstocku

Re: Nové úrovně odměn u Shutterstocku

Příspěvekod Wood2 » 30. květen 2020 10:22

Brzy petice překoná 5000. Značný rozdíl v porovnání s peticí proti předplatnému videa.
https://www.change.org/p/shutterstock-o ... r-earnings
Hodnocení: 0
Wood2

IP: 178.22.113.xx

Reputace: 0

Příspěvekod ivusakzkrabice » 30. květen 2020 20:08

shalom3 píše:Rozhodně příjemná zpráva, jde jen o to, jak se zachovají další fb. Jako vážnější konkurent Shutru je jenom Adobe, uvidíme, zda a jak zareaguje.

Pro AS dle mého není hlavní náplní prodej výtvorů, ale jejich SW, myslím si, že nemají důvod jakkoliv reagovat.. Ale raději neříkat HOP dokud přeskočí... :)
+Berunin, +zdenat5 Hodnocení: +2
ivusakzkrabice

Reputace: +752

Příspěvekod shalom3 » 30. květen 2020 23:10

Jasně, není to jejich hlavní náplň, ale přesto po tom sáhli, takže určitě nějaký význam pro ně to má a z toho může třeba časem vyplývat i něco pozitivního pro nás. Zatím můžeme aspoň pro útěchu takhle doufat, přiznávám se, že Shutter mě dost demotivoval.
+Berunin, +zdenat5 Hodnocení: +2
shalom3

Reputace: +1193

Příspěvekod ivusakzkrabice » 31. květen 2020 07:20

Demotivovaná jsem stejně. Když vidím skladbu svých prodejů, tak mi přijde, že za poslední rok a něco šutr hodně zlenivěl a orientuje se hlavně na předplatné, což je s novým oceňováním ten největší průser..
+Berunin, +shalom3, +zdenat5 Hodnocení: +3
ivusakzkrabice

Reputace: +752

Příspěvekod Začátečník » 31. květen 2020 14:45

Fauren píše:
JDF píše:To já propadnu "jen" z 0.25, sotva jsem začal (registroval jsem se 31.1. tohoto roku).
Nasbíral jsem k dnešku 79.59 USD, šlo to rychleji, než jsem čekal (pomohla corona), teď už je to pomalejší a od června už s ničím moc nepočítám. :D
I za tu krátkou dobu se mi ale podařil jeden prodej editorial fotky za 19,8 USD, pořád mi není jasné, jestli tyhle prodeje v novém systému zaniknou (zůstanou jen předplatná) nebo ne.
Tlačím teď fotky na Adobe Stock, ale to jejich seřazování klíčových slov je na odstřel. Krom toho tam nemůžu dát všechno, na SS mám tak 150 editorial fotek, které mi paradoxně vydělaly víc.

Moc se nevyznám, ale připadá mi nevýhodné dávat teď i na jiné banky než SS, protože nevěřím že by na něj zákazník nechodil, ten chodí na více fotobank. No a když si tvou fotku koupí na Adobe Stock, tak už ji pak nekoupí na šutru, což ti sníží prodeje a tedy i cenu. Jestli chápu dobře, bylo by výhodnější kdyby šlo všechno přes SS.
Začátečník

IP: 213.195.235.xx

Příspěvekod Berunin » 31. květen 2020 15:14

Sorry ale nesouhlasím manželka mého kolegy dělá web grafiku a šutr objevila až díky mně , doteď kupovala jinde a nebude jediná.. rozhodně má smysl prodávat i na jiných bankách kór když třeba Adobe ti dá víc za snímek
+zdenat5 Hodnocení: +1
Berunin

Reputace: +23

Příspěvekod zdenat5 » 31. květen 2020 15:45

To já dostala chuť zase občas upatlat nějaké video - jako další využití mých vektorů - při tvůrčí krizi - mne to i bavilo. Myslím. že jsem se postupně zlepšovala, ale Šutráci mě otrávili, začali všechno vyhazovat,tak že sem toho nechala.U nich sem zatím zakázala publikování - později to smažu. Ostatní
FB to vzaly. Mám pocit, že se mi bez stresora Šutru uleví. Portfolio tam nechám, ale nahrávat už nebudu, pokud se výrazně nezlepší situace.

https://stock.adobe.com/cz/search/video ... =219640644
Ta lebka ovšem měla tu dýni sežrat - to by bylo lepší :mrgreen:
+Bananaboy, +Berunin Hodnocení: +2
zdenat5

Reputace: +148

Příspěvekod Návštěvník » 31. květen 2020 15:48

zdenat5 píše:To já dostala chuť zase občas upatlat nějaké video - jako další využití mých vektorů - při tvůrčí krizi - mne to i bavilo. Myslím. že jsem se postupně zlepšovala, ale Šutráci mě otrávili, začali všechno vyhazovat,tak že sem toho nechala.U nich sem zatím zakázala publikování - později to smažu. Ostatní
FB to vzaly. Mám pocit, že se mi bez stresora Šutru uleví. Portfolio tam nechám, ale nahrávat už nebudu, pokud se výrazně nezlepší situace.

Hezké :)
+zdenat5 Hodnocení: +1
Návštěvník

IP: 89.103.152.xx

Příspěvekod zdenat5 » 31. květen 2020 15:54

Návštěvník píše:
zdenat5 píše:To já dostala chuť zase občas upatlat nějaké video - jako další využití mých vektorů - při tvůrčí krizi - mne to i bavilo. Myslím. že jsem se postupně zlepšovala, ale Šutráci mě otrávili, začali všechno vyhazovat,tak že sem toho nechala.U nich sem zatím zakázala publikování - později to smažu. Ostatní

Hezké :)

Díky, ale SS to nechtěl - no neva - dnes si nějaké další udělám :lol:
zdenat5

Reputace: +148

Příspěvekod Koblihate » 31. květen 2020 19:44

jeden z posledních normálních prodejů, symbolicky od nás :ugeek:
Prague, Czech Republic $0.36 31. 5. 2020