Hodnocení: 0 |
shalom3 píše:Někdo sem hodil před časem tabulku s levely a částkami odměn. Až budeš na levelu 6, tak za prodej z předplatného dostaneš myslím 0.13 USD
weyo píše:Ja som v Level 6 ale stále chodia 0,10 centove predaje, to preto, lebo oni hrdinsky garantujú minimalne prave tých 0,10USD lebo podla prepočtov by kludne vyšla suma aj 0,04USD
+Fauren | Hodnocení: +1 |
Neznamy píše:weyo píše:Ja som v Level 6 ale stále chodia 0,10 centove predaje, to preto, lebo oni hrdinsky garantujú minimalne prave tých 0,10USD lebo podla prepočtov by kludne vyšla suma aj 0,04USD
Od tebe bych se chtěl naučit fotit a postprocesing. To je radost koukat na tvojí práci.
Pokud si mohu dovolit malou připomínku - všiml jsem si, že když nastavuješ pozadí u fotek s jídlem abys měl širší formát, velmi často je vidět opakující se vzor. Například zde:
https://www.shutterstock.com/cs/image-photo/metallic-vintage-tray-surface-cup-red-1757245235
Nebo zde:
https://www.shutterstock.com/cs/image-photo/spices-herbs-cooking-on-dark-background-1611251866
Myslím si, že je to u jinak perfektních fotek škoda.
+Lenka, +Marsan | Hodnocení: +2 |
weyo píše:niekedy mi to výde lepšie niekedy nie, ale moc sa tým netrápim, široké fotky sú na to aby si tam klient niečo vložil alebo napísal a tým to vlastne zakryje.
Neznamy píše:weyo píše:niekedy mi to výde lepšie niekedy nie, ale moc sa tým netrápim, široké fotky sú na to aby si tam klient niečo vložil alebo napísal a tým to vlastne zakryje.
Nojo, to je vlastně fakt.
Já podobné věci řeším tak, že se snažím vždy mít vyfocenou scénu bez rekvizit (pouze samotné pozadí), a pak s rekvizitami, abych mohl případně umazávat nějaké části. V tomto případě by se to hodilo pro duplikaci pozadí i z míst, která jsou ve výsledné fotce zakrytá předměty, takže by to opakování vzorů nebylo tak patrné. Je to sice otrava takto vše fotit nadvakrát, ale já ke všem fotkám přistupuji tak, že to bude můj příští bestseller, takže je chci mít doladěné na sto procent. Na druhou stranu potom stihnu vyrobit násobně míň fotek.
Uživatelé procházející toto fórum: Google [Bot]
Shutterstock
Adobe Stock
Depositphotos
iStock
123RF
Dreamstime
CanStockPhoto
VectorStock
BigStock
Pond5 (video)
Stockfresh
Yaymicro
Featurepics
MostPhotos
Graphic Leftovers
Cutcaster
Všechny nejdůležitější informace o fotobankách najdete přehledně uspořádané na webu fotobanky.cz.