Nové úrovně odměn u Shutterstocku

Re: Nové úrovně odměn u Shutterstocku

Příspěvekod castyhost » 4. září 2020 08:39

urobiť niečo fakt výnimočné

do mesice te zacnou drtit asiati
do dvou rusaci
Hodnocení: 0
castyhost

IP: 92.240.175.1xx

Reputace: 0

Příspěvekod castyhost » 4. září 2020 08:59

v ekonomice, uz fakt nevim v jaky oblasti, bylo heslo "nechytej cudly, chytej velryby" a k tomu bylo dopsano "ale halire, delaji talire"
castyhost

Příspěvekod Bananaboy » 4. září 2020 09:11

Hlavne nezabudnúť na diverzifikáciu rizík, ľudovo známe aj ako "nedávať všetky vajíčka do jednoho košíku". Keď vypadne príjem z fotobánk, tak mať záložné príjmy z iných aktivít. Proste "Když není tlačenka, tak bude Růženka!" :lol:
Bananaboy

Reputace: +1077

Příspěvekod castyhost » 4. září 2020 09:25

davat vejce do kosiku s tlacenkou a Ruzenkou je uz asi hola sebevrazda :-o
castyhost

Příspěvekod admin » 4. září 2020 09:36

Bananaboy píše:Hlavne nezabudnúť na diverzifikáciu rizík, ľudovo známe aj ako "nedávať všetky vajíčka do jednoho košíku". Keď vypadne príjem z fotobánk, tak mať záložné príjmy z iných aktivít. Proste "Když není tlačenka, tak bude Růženka!" :lol:

Tak fotobanky nevyschnou ze dne na den. Resp. nevím, co by se muselo semlít, aby toto nastalo. Příjmy z fotobank budou dlouhodobě klesat, klesat a klesat, takže bude dosti času zaměřit se na něco jiného. A další výhoda je, že můžu ze dne na den seknout s fotobankama, nevěnovat jim už žádný čas a přejít na něco jiného (psaní, učení, grafiku na zakázku, weby, programování, vlastní eshop, dubánci naplno) a přitom pořád dostávat nějaké výdělky z fotobank.
Fotograf, grafik, fotobankéř na volné noze a místní admin | fotobanky.cz | ilustrator.cz | dubanci.cz
admin
Site Admin

Reputace: +627

Příspěvekod zdenat5 » 10. září 2020 11:59

Došel mi už druhý žebravý email

Mohli jste vydělat o tolik víc
Shutterstock SNÍMKY VIDEO HUDBA
Vydělávejte ještě více peněz
Nenechávejte svůj úžasný obsah ležet ladem na pevném disku. Čím více obsahu odešlete, tím více na něm můžete vydělat. Nahrajte své nejnovější snímky a videa ještě dnes, abyste dosáhli maximálního výdělečného potenciálu.
Začít vydělávat více
U toho je roztomilá malůvka - jak se doláče valí do banky a na nákupy. Centíky pro mne - doláče pro ně. Něco tak blbého jsem už dlouho neviděla. Je to náhoda, že o den dříve jsem měla prodej za 47 dolarů ? Nelíbí se mi představa, že nás sledují a manipulují - moje portfolio je celkem zanedbatelné - nenahrávám cca 2 měsíce- to nijak dlouho není. Kolik asi to šmírování stojí ? A co bude dál ? Zruší mi účet ? Ušetřili by mi práci s mazáním 8-)
zdenat5

Reputace: +148

Příspěvekod shalom3 » 10. září 2020 13:14

Buď v klidu, to šmírování je moc nestojí. To by měly zvládat poměrně jednoduché skriptíky, které občas projedou databázi, poté se vygeneruje automatický mail a odešle se na adresu těch, co nenahrávají. Že by blokli účet, to mi nepřipadá moc pravděpodobné, spíše tím budou časem vyhrožovat.
+zdenat5 Hodnocení: +1
shalom3

Reputace: +1193

Příspěvekod Ubu Mbekele » 10. září 2020 13:25

shalom3 píše:Buď v klidu, to šmírování je moc nestojí. To by měly zvládat poměrně jednoduché skriptíky, které občas projedou databázi, poté se vygeneruje automatický mail a odešle se na adresu těch, co nenahrávají. Že by blokli účet, to mi nepřipadá moc pravděpodobné, spíše tím budou časem vyhrožovat.

Omyl, posilaji to uplne vsem. Nahravam a take jsem to dostal. Dokonce si nemohu ani moc stezovat... ;)
+zdenat5 Hodnocení: +1
Ubu Mbekele

IP: 85.163.114.xx

Příspěvekod zdenat5 » 10. září 2020 16:53

Dnes přistála další dobrá částka - mne to nefascinuje, protože většina mých prodejů byla - on demand - ty fakticky zmizely - pravidelné prodeje za vyšší částky byly běžné - to taky téměř zmizelo. Ta manipulace s prodeji není můj nápad - v diskusi SS bylo takových podezření dost - zvláště v červnu. Vzbuzovalo to údiv. No a ty pilný Ubu - to je ještě málo - musíš makat víc - a ještě víc 8-) :geek:
zdenat5

Reputace: +148

Příspěvekod ivusakzkrabice » 14. září 2020 13:04

Vlastně když vidím jak mi skáčou prodeje a snad s touhle rychlostí doskáču i do levelu 5, tak bych asi měla být ráda, ale jak vidno firmy od září nakoupily velké balíky fotek, tak mi to tam skáče po 0,1 $ a na to se fakt nedá dívat :(
ivusakzkrabice

Reputace: +752

PředchozíDalší

Zpět na Shutterstock