old shtterhand píše:Superfacka ktorú nám Shutter v podobe zníženia odmien dal, je predsa na niečo dobrá.
Človek je vo svojej podstate dosť blbý tvor. Urputne sa drží starých, zabehnutých vecí a zbiera drobné na fotobankách a pritom niekde inde mu utekajú väčšie prachy a ani o tom nevie. Čím ďalej, tým viac začínam byť aj za tú zmenu na Shutterstocku vďačný. Na fotobankách by ma už nič dobré nečakalo. Áno, dalo by sa tam opäť zvýšiť zisky a vrátiť sa späť do hry, ale to by som musel moje 3000 kusové portfólio za krátky čas (cca za mesiac, alebo za dva mesiace) zvýšiť aspoň na 10000 kusov. A nakresliť, popísať a nahrať 7000 obrázkov za dva mesiace je pre jednoho človeka TECHNICKY NEMOŽNÉ!!! No a kresliť starým tempom ako som robil doteraz, to by bolo len prešlapovanie na mieste. Nebyť tej zmeny na Shutterstocku, tak by som sa asi aj naďalej motal v tomto začarovanom, fotobankovom kruhu.
Aj ja už pomaly opúšťam fotobanky. Myslel som, že ešte donahrávam zvyšok portfólia na ostatné fotobanky, ktoré som kvôli Shutterstocku trochu zanedbával, ale ani na to už nie je čas.
Je treba skúsiť niečo nové a iné.