Nové úrovně odměn u Shutterstocku

Re: Nové úrovně odměn u Shutterstocku

Příspěvekod Fauren » 22. září 2020 11:41

tak teď jsem to pocítil tak jako vy, nákup za 3minuty 11 obrázků z jedné sady za 0,1 ... to je pecka.. :D
Hodnocení: 0
Fauren

Reputace: +64

Příspěvekod castyhost » 22. září 2020 11:46

ty blaho, a jsi o 11 pricek bliz k jeste vynosnejsimu levelu
castyhost

IP: 92.240.175.1xx

Reputace: 0

Příspěvekod ivusakzkrabice » 22. září 2020 17:46

Dnes jsem zřejmě v SS loterii vyhrála já, jsem v nároku na výplatu díky jednomu 17 USD prodeji, bez něj bych to viděla s dosažením 35 USD fakt bledě.. Už jsem skoro začínala mít depku, protože ani AS mi tento měsíc nejede ani na množství prodejů ani na hezčí prodeje..
ivusakzkrabice

Reputace: +738

Příspěvekod shalom3 » 22. září 2020 19:00

Přesně takhle jsem to měla minulý měsíc, tenhle měsíc očekávám hubnoucí dietu. Už delší dobu pozoruji, že na Shitu mám takové cykly. Začátkem měsíce se udrobují prodeje za drobáky, často kulminují i v několikadenní pauzu. Po polovině měsíce se najde i nějaký lepší prodej v řádu dolarů a ke konci měsíce zpravidla doputuje i poněkud tučnější almužna. Jenže dřív to bylo minimálně za trojnásobné peníze.
+Marsan Hodnocení: +1
shalom3

Reputace: +1125

Příspěvekod ivusakzkrabice » 23. září 2020 13:04

No minulý měsíc jsem na SS byla odrbaná zve všech stran každý den, jen množství prodejů mne posunulo k výplatě.. tenhle měsíc jsem tomu nevěřila, když se najednou zpomalily i celkově prodeje... Víc mě mrzí ten AS, který ještě do července každý měsíc dělal nový a nový výdělkový osobní rekord, v sprnu přišlo zhoršení a září je takovej víc pád na hubu.....
ivusakzkrabice

Příspěvekod ivusakzkrabice » 29. září 2020 11:27

Teď jsem dost překvapená, nahrála jsem obrázek, schválen asi za 5 minut a za další 1 minutu byl ihned v portfoliu, možná se zkusím zapřít a nahrát víc věcí, zda to třeba nebude podobné s prodeji :D :lol:
Tak jsem zvědavá, jak velká naivka jsem :twisted:
ivusakzkrabice

Příspěvekod old shtterhand » 29. září 2020 16:10

Superfacka ktorú nám Shutter v podobe zníženia odmien dal, je predsa na niečo dobrá. Kým minulý rok som váhal, či pracovať pre fotobanky, alebo si hľadať nejakú externú prácu v agentúrach, alebo hľadať si priamo zákazky. Teraz je to jasné pracovať pre fotobanky nemá zmysel. Bol by som blbec aby som hodiny robil na grafike, ktorú potom predajú za 10 centov. Iste sem tam keď človek práve nemá nič iné na práci, nezaškodí sem tam niečo hodiť niečo nové do portfólia. Ale inak fotobanky Bye-Bye....
+kasparv Hodnocení: +1
old shtterhand

IP: 195.12.151.xx

Reputace: 0

Příspěvekod Bananaboy » 30. září 2020 10:34

old shtterhand píše:Superfacka ktorú nám Shutter v podobe zníženia odmien dal, je predsa na niečo dobrá.

Človek je vo svojej podstate dosť blbý tvor. Urputne sa drží starých, zabehnutých vecí a zbiera drobné na fotobankách a pritom niekde inde mu utekajú väčšie prachy a ani o tom nevie. Čím ďalej, tým viac začínam byť aj za tú zmenu na Shutterstocku vďačný. Na fotobankách by ma už nič dobré nečakalo. Áno, dalo by sa tam opäť zvýšiť zisky a vrátiť sa späť do hry, ale to by som musel moje 3000 kusové portfólio za krátky čas (cca za mesiac, alebo za dva mesiace) zvýšiť aspoň na 10000 kusov. A nakresliť, popísať a nahrať 7000 obrázkov za dva mesiace je pre jednoho človeka TECHNICKY NEMOŽNÉ!!! No a kresliť starým tempom ako som robil doteraz, to by bolo len prešlapovanie na mieste. Nebyť tej zmeny na Shutterstocku, tak by som sa asi aj naďalej motal v tomto začarovanom, fotobankovom kruhu.
Aj ja už pomaly opúšťam fotobanky. Myslel som, že ešte donahrávam zvyšok portfólia na ostatné fotobanky, ktoré som kvôli Shutterstocku trochu zanedbával, ale ani na to už nie je čas.

Je treba skúsiť niečo nové a iné.
+kasparv, +zdenat5 Hodnocení: +2
Bananaboy

Reputace: +1047

Příspěvekod ivusakzkrabice » 1. říjen 2020 12:43

Začátek měsíce = desetníková přestřelka, už mířím přes dolar :D :D :lol:
ivusakzkrabice

Příspěvekod shalom3 » 1. říjen 2020 13:39

Jo, to si holt někteří žijou, já dnes nemířím nějak vůbec nikam. ;)
shalom3

Reputace: +1125

PředchozíDalší

Zpět na Shutterstock