admin píše:A obávám se, že lépe už ve fotobankách nebude. Takže jediná možnost, jak to zvrátit je buď produkovat více obsahu (což se mi nechce), rapidně zvednout kvalitu (to také není možné dělat do nekonečna) nebo najít něco originálního, co nikdo jiný nemá (to jsem zatím nenašel
).
Admine, tieto slová ako keby si mi odtrhol priamo od huby.
Niekto tu písal, že nahrávanie nových vecí pomáha, ale je to už len na udržanie sa na pôvodnom stave. Na nejaký rast na fotobankách by už autor musel urobiť niečo fakt výnimočné.
Tiež dúfam, že ešte aspoň zo dva roky vydržia fotobanky na takej úrovni na akej sú. Skôr alebo neskôr aj tak dáme všetci fotobankám papá. Nie je to jediný zárobok na internete. Možností je spústa. Ja sa momentálne rozhodujem, čo by som k fotobankám pridal ako doplnok ale tých ciest je toľko, že sa ani neviem rozhodnúť, ktorou ísť. Baví ma modelovať v 3D, baví ma skladať hudbu, chcel by som vyskúšať investovanie do kryptomien, chcel by som spustiť vlastný e-shop a v poslednej dobe sa mi krásne rozbehlo aj "jútúbko", takže aj z neho možno v budúcnosti niečo bude. Najťažšie je vybrať si tú správnu cestu, pretože zistiť po roku, alebo dvoch rokoch, že som si vybral zle, že som v slepej uličke a musím začať odznovu s niečím iným, to už pre mňa moc nie je.