PandaWild píše:Tohle určitě ShutterStock vyhazuje.zdenat5 píše:...- do políčka doba trvání vepsat ručně zrychlení až od 0,03= nejrychlejší třeba Hallowen mám na 0,12 Tím se video zrychlí -...S důvodem - nějak jak to píšou - "špatná rychlost uzávěrky". Každý snímek videa musí odpovídat jedné fázi pohybu - pohyb musí být plynulý, ne skokový. A když už by prošel neplynulý pohyb, tak minimálně musí být rovnoměrný - tj. na každý krok pohybu stejný počet snímků. Což se při takových zrychlovacích přepočtech špatně zajišťuje. Např. video s 33 bitmapami a 25 FPS by muselo mít buď délku 1.32 sekundy, nebo (když budou tolerovat skokový pohyb) celistvé násobky, tj. 2.64 sec, 3.96 sec atd., jinak to je jistý vyhazov.
Na hromadné přečíslování souborů se dá použít Total Commander - označit soubory, v menu Soubor / Hromadné přejmenování, lze zadat masku jména, čísla, náhrada textů atd.
Na hromadné přečíslování souborů se dá použít Total Commander - označit soubory, v menu Soubor / Hromadné přejmenování, lze zadat masku jména, čísla, náhrada textů atd.[/quote]5
Ne-ne - tím to není - psali, že mám pruhy po stranách - s tím o čem píšeš problémy nebyly - předtím všechna takto udělaná videa bez problémů vzali, až ke konci začali prudit s nesmysly. U číslování je problém, že uložím png - zpracuju pohyb - chci uložit další png, a Inkscape se zeptá, jestli chci původní nahradit - musím první přejmenovat. Lákal mne tvůj Animer, ale neporadila sem si s tím - neznámý typ souboru , formát - vyskakoval na mne příkazový řádek- a ještě cosi tam bylo - svoje png sem do toho nedostala - to mne mrzelo - líbilo se mi to. Jak na Total Commander - to bych musela prozkoumat. To víš -to už není pro mne. Videa na SS jsem pozastavila - nejsou vidět. Ale je to jedno - takhle se s tím stejně nikdo patlat nebude. Děkuji za radu