od zdenat5 » 1. červen 2020 18:32
Ukázka TBT Honest
Vyslán včera v 16:43 odp
Minimum 10 centů na sub? Pracujte tvrdě, buďte originální, prozkoumejte a zaručuji vám, že ročně vyděláte 1 milion prodeje. TVRDĚ PRACOVAT ! Pracuj tvrději !
Jsem dobrý se změnou nových výdělků v SS, věřím, že Shutterstock neměl jinou možnost než to udělat, mám nulovou úctu k přispěvatelům, kteří shazují Shutterstock online, na sociálních médiích a na tomto fóru a myslím si, že každý, kdo to dělá, by měl být zakázán život ze SS.
Projevte určitou úctu mužům, kteří přinesli spoustu práce, abyste měli platformu pro prodej své práce v dobách, kdy míří přímo k neomezenému stahování zdarma, SS dělá to nejlepší, aby zajistila dobrý prodej KAŽDÝ JEDEN DEN!
Chill! Celý tento svět je na kolenou se všemi těmito viry Corona a jdete kolem hanby SS ????????? Volám je zakázat ????
Minimum 10 centů na sub? Pracujte tvrdě, buďte originální, prozkoumejte a zaručuji vám, že ročně vyděláte 1 milion prodeje. TVRDĚ PRACOVAT ! Pracuj tvrději !
90% negativních komentářů pochází z malých líných portfolií, SS uvedla v e-mailu, že chce odměnit pracovité přispěvatele, a to je skvělý nápad.
Pokud jste tu, abyste vydělali peníze, je toho spousta! Hodně na to, jen se snažte.
Jakou jinou volbu měl SS? zhluboka se nadechněte a přemýšlejte o tom, rozhlédněte se kolem, přečtěte si mapu a děkujte Bohu každé ráno za SS.
Lidé začali zveřejňovat finanční zprávy (všechny jsem je četl, když vyšli), říkali, že toho mají tolik a že si přeji, aby se SS vrátilo ke slávným dnem vyšší ceny akcií, zaslouží si to, je to úžasná platforma s úžasnou lidé dávají úžasné množství tvrdé práce, abyste mohli dělat to, co máte rádi, dostávat zaplaceno včas a spouštět je jako hodinová práce. ZOBRAZIT NĚKTERÉ REAKCE!
A pro lásku k Bohu jsou úrovně dokonale vyvážené, chcete jít na úroveň 6? Chcete SS vytvořit úroveň 7 právě pro vás? PRÁCE PRO IT!
Myslím, že SS by měla odstranit jakýkoli účet, který také prodává na těchto „neomezených“ webech, což SS dává špatné jméno.
Dlouho žijící SHUTTERSTOCK, férová, uvítací a profesionální společnost.
Shutterstock dělá pro ně a pro USA správnou věc.
Nepracuji pro SS (přeji si, abych to udělal, upřímně).
Neznám nikoho, kdo pracuje pro SS.
Jsem přispěvatel stejně jako vy, nejsem hlavní přispěvatel, ale ne malý.