admin píše:shalom3 píše:admin píše:Jen tak ze srandy jsem si dnes nekdy dopoledne napsal, kolik mají na SS souborů: 325 639 876 a teď večer koukám znovu a už jich mají o pár set tisíc míň: 325 287 015
To číslo jsi převzal z jejich titulní strany? Teď tam je Over 326 201 838
Nicméně, založila jsem si soubor shutterfall.xls a občas si tam to číslo zapíši.

Já odklepnul prázdné vyhledávání a tohle to ukáže - prázdné frázi odpovídají všechny soubory.
Můžeš tak zjistit i jednotlivé typy:
Vektory - 69,890,821
Video - 18,777,460
Fotky - 213,003,088
A taky si teda nemyslím, že jim to nějak výrazně poklesne a že si něčeho kupující všimne. Možná kdyby odešli ti největší dodavatelé, ale zrovna těch se ty změny týkají nejméně.
Dobrá kulišárna, to mě nenapadlo, protože jsem si myslela, že vyleze nějaká hláška, že je potřeba zadat alespoň jedno slovo
Nicméně, otázka je, jestli se to opravdu nejméně týká největších dodavatelů. I oni budou muset svým otrokům snížit odměny. I nějaký počítačový křáp, na kterém ten otrok bude makat, stojí pár desítek dolarů. V závěrečné fázi možná i tomu otrokovi dojde, že je výnosnější zametat ulice. Je fakt, že sice otrokáři mají obrovská portfolia, ze kterých jim po 10 centech ještě bude kapat, ale sotva budou zákazníci donekonečna nakupovat pořád ty stejné věci.
Z předchozího příspěvku je moc hezký strojový překlad poslední věty:
If you don’t do this, your microstock business will gone...
přeloženo:
Pokud tak neučiníte, vaše podnikání v oblasti výroby mikroodpadů zmizí ...(přeloženo pomocí modulu Im Translator).