Nové úrovně odměn u Shutterstocku

Re: Nové úrovně odměn u Shutterstocku

Příspěvekod GreatWhite » 5. červen 2020 08:19

Koblihate píše:
GreatWhite píše:jako ale šutr mi háže nějaké prodeje na S and O :? včera za 17,60 dneska za 33,20 :? k tomu něco na vyžádání. to se pak dá nad těma desetníkama mávnout rukou celkem snadno

To by tyhle pekné prodeje museli být pořád..jinak se jen počítaji ztráty a na konci mesíce jako by velký prodej ani nebyl.. u mě to pude cca o 40% dolu, takže pár tisíc v prdeli.. at žije adobe a daří se mu :D

taky počítám se ztrátou 40 % oproti letošním měsícům. ;) oproti loňskému červnu, kdy mi tam skákaly nějaké videa za ještě běžné ceny a jedno dokonce za 90 dolarů, se teď možná dočkám prodaného videa za 0,60, tak to bude mega propad :(
Hodnocení: 0
GreatWhite

Reputace: +175

Příspěvekod zdenat5 » 5. červen 2020 08:40

duben píše:Tak jsem se díky tomu dokopal projít komplet portfolio na Adobe Stock, rozdělit to do kolekcí a začít to propagovat přes Adobe Portfolio stránku, kdo by byl zvědavý https://duben.myportfolio.com/.

Dobré je, že až na tu mravenčí práci s naklikáním pár set obrázků do kolekcí, je ten zbytek s vytvořením webovky už celkem snadný a ta web stránka je pro přispěvovatele zdarma a nemusíte tam mít jen fotky na prodej, ale mí tam komplet svůj web (sice asi většina z nás vlastní web má, ale někomu se to může třeba hodit).

Krásné fotky. Tak tohle prodat za 10 centů ! :!:
zdenat5

Reputace: +148

Příspěvekod Navstevnik_3 » 5. červen 2020 08:52

To trizeni do kolekci ma nejaky efekt?

+ jde to neco jako SS, ze si vyhledate hromadne treba podle KW a to pak priradite k sobe, nebo se to musi naklikat manualne po 1?
Navstevnik_3

IP: 62.240.183.xx

Reputace: 0

Příspěvekod Pavson » 5. červen 2020 08:55

To prodavani za 0,10 je strašně demotivujici...
Pavson

IP: 2a00:ca8:a10:5000:7875:56d1:f8ea:d9xx

Příspěvekod duben » 5. červen 2020 09:21

zdenat5 píše:
duben píše:Tak jsem se díky tomu dokopal projít komplet portfolio na Adobe Stock, rozdělit to do kolekcí a začít to propagovat přes Adobe Portfolio stránku, kdo by byl zvědavý https://duben.myportfolio.com/.

Dobré je, že až na tu mravenčí práci s naklikáním pár set obrázků do kolekcí, je ten zbytek s vytvořením webovky už celkem snadný a ta web stránka je pro přispěvovatele zdarma a nemusíte tam mít jen fotky na prodej, ale mí tam komplet svůj web (sice asi většina z nás vlastní web má, ale někomu se to může třeba hodit).

Krásné fotky. Tak tohle prodat za 10 centů ! :!:

Díky, však mě to taky docela štve, když teď musím prodat 10 kusů abych se dostal na dolar. Uvidím na konci měsíce, ale pokud to bude takhle tak asi zakážu svoje portfolio. To už můžu rozdávat rovnou zdarma.
+kasparv, +shalom3 Hodnocení: +2
www.duben.org | www.fotorady.cz | microstocktools.com | www.afrodita.name | www.soutez.org | www.youtube.com/LucieDubnova - fitness online
duben

Reputace: +272

Příspěvekod duben » 5. červen 2020 09:29

Navstevnik_3 píše:To trizeni do kolekci ma nejaky efekt?

+ jde to neco jako SS, ze si vyhledate hromadne treba podle KW a to pak priradite k sobe, nebo se to musi naklikat manualne po 1?

Nevím jestli to má efekt, ale lépe se mi to pak propaguje, na twitteru se mi líb odkazuje třeba na nové fotky Sov apod. Nevím jestli se ukazuje příjmy na danou kolekci jako u Shutteru, ale prostě se mi líbí takhle ukazovat svoje fotky na prodej.

Jde to naklikat hromadně, označíš po jednom X fotek a pak vlevo dole dáš přiřadit do kolekce. Mohlo by to být trochu víc user friendly, třeba že bys nejdřív vybral kolekci a pak klikal, nebo že bys přidal naklikané do víc kolekcí najednou, ale nneí to tak hrozné. Samozřejmě proklikat těch cca 1700 fotek mi chvíli zabralo, odhadem 2-3 hodiny. A vytvoření té webovky pak asi 30 minut, než jsem si vybral template, zjistil co a jak v tom jejich Wysiwyg ovládání funguje.
+basti Hodnocení: +1
www.duben.org | www.fotorady.cz | microstocktools.com | www.afrodita.name | www.soutez.org | www.youtube.com/LucieDubnova - fitness online
duben

Reputace: +272

Příspěvekod Jirik » 5. červen 2020 09:35

duben píše:
Navstevnik_3 píše:To trizeni do kolekci ma nejaky efekt?

Nevím jestli to má efekt, ale lépe se mi to pak propaguje, na twitteru se mi líb odkazuje třeba na nové fotky Sov apod. Nevím jestli se ukazuje příjmy na danou kolekci jako u Shutteru, ale prostě se mi líbí takhle ukazovat svoje fotky na prodej.

Jde to naklikat hromadně, označíš po jednom X fotek a pak vlevo dole dáš přiřadit do kolekce. Mohlo by to být trochu víc user friendly, třeba že bys nejdřív vybral kolekci a pak klikal, nebo že bys přidal naklikané do víc kolekcí najednou, ale nneí to tak hrozné. Samozřejmě proklikat těch cca 1700 fotek mi chvíli zabralo, odhadem 2-3 hodiny. A vytvoření té webovky pak asi 30 minut, než jsem si vybral template, zjistil co a jak v tom jejich Wysiwyg ovládání funguje.

------------------------

Předpokládám, že to je tvoje registrovaná doména? Nebo snad Adobe nabízí nějakou možnost, zřídit si doménu, přes jejich účet? Něco jako "jmeno.adobe.com"

Ještě mne napadá, dát tento svůj odkaz s vytvořeným portfoliem, do hlavičky svého portfolia na Shutterstock, s poznámkou např. kdo chcete získat mojí novou a rozšířenou tvorbu, pokračujte kliknutím na mé portfolio na stock.adobe.com :)
https://SecreLocal.com - Meet Girls Live Chat - No Verify - Anonymous Sex Dating - [url=https://SecreLocal.com/girls.html] Local Dating Sites [/url]
Jirik

Reputace: +38

Příspěvekod admin » 5. červen 2020 09:39

Jirik píše:Předpokládám, že to je tvoje registrovaná doména? Nebo snad Adobe nabízí nějakou možnost, zřídit si doménu, přes jejich účet? Něco jako "jmeno.adobe.com"

To je komplet Adobe - mrkni na https://portfolio.adobe.com/ dostaneš doménu třetího řádu. A teď nevím, jestli je to součástí jen placené verze Creative Clouds, nebo jestli to máš i ve verzi zdarma v nějaké omezené podobě.
Fotograf, grafik, fotobankéř na volné noze a místní admin | fotobanky.cz | ilustrator.cz | dubanci.cz
admin
Site Admin

Reputace: +627

Příspěvekod Navstevnik_3 » 5. červen 2020 09:50

Ja to adobe portfolio pouzivam i s vlatni domenou, pokud mate svoji cz domenu, jde to nastavit jednoduse pres DNS, a mate k dispozici slusny web na prezentaci prace.
Navstevnik_3

IP: 62.240.183.xx

Příspěvekod Dusan » 5. červen 2020 09:56

Dnes ráno na mě vyskočil na instagramu příspěvek od Shutterstocku s nějakou reklamaní fotkou.
Tak jsem to rozklepl a během chvilky tam bylo 74 negativních kometářů stylu tenstock, fuck 10c atd :D

Do hodiny byly komentáře zamčené. Moc to nemají pod kontrolou :D
Škoda že jsem nestihnul udělat printscreen :lol:
Dusan

Reputace: +61

PředchozíDalší

Zpět na Shutterstock