Nové úrovně odměn u Shutterstocku

Re: Nové úrovně odměn u Shutterstocku

Příspěvekod duben » 5. červen 2020 11:25

ivusakzkrabice píše:
Pavson píše:Teď se řeší na fóru že zákazník si zakoupil obrázek a peníze nebyli připsány
https://forums.submit.shutterstock.com/ ... e-account/

Já bych se tomu ani nedivil

Nedivím se tomu, teď je SS nejen pod palbou, ale i pod drobnohledem některých. Takové podivnosti už tu byly dříve s prodejem fotek, ale byly to spíš jen takové výkřiky.. Nyní si myslím, že mnozí nas**** kontributoři půjdou do šutru tvrdě...

Dovedu si představit, že jde o chyby související s nasazením nového způsobu počítání provizí, kdyby komunikovali lépe, nesnažili se okrást své partnery a byli féroví, tohle by jim nikdo extra nezazlíval a pomáhal by s klidem řešit případné nalezené chyby. Jenže v téhle situaci ... jen ať si to pěkně slíznou
+Marian Hodnocení: +1
www.duben.org | www.fotorady.cz | microstocktools.com | www.afrodita.name | www.soutez.org | www.youtube.com/LucieDubnova - fitness online
duben

Reputace: +272

Příspěvekod ivusakzkrabice » 5. červen 2020 11:28

Teď koukám na své včerejší prodeje za celý den:

AS - 6 kusů = 8,55 EUR (portfolio necelý 6 tisíc snímků)
SS - 6 kusů = 1,42 USD (portfolio 13 tisíc snímků)

No?
Hodnocení: 0
ivusakzkrabice

Reputace: +752

Příspěvekod PandaWild » 5. červen 2020 11:34

Necítím se mít důvod k oslavě. :shock:
level.jpg
level.jpg (40.33 KiB) Zobrazeno 2299 krát
+zdenat5 Hodnocení: +1
PandaWild

Reputace: +2006

Příspěvekod wilibald » 5. červen 2020 13:30

Už viem, čo znamená Level 4 na SS. Za 4ks 0.4USD, na Evra to nejdem ani prepočítavať..
+zdenat5 Hodnocení: +1
wilibald

Reputace: +1

Příspěvekod Painter » 5. červen 2020 13:48

Obrázek
sakra takovej vlastňák. Alespoň od nás by to mohlo být za větší ceny :)
Painter

IP: 31.30.172xx

Reputace: 0

Příspěvekod ivusakzkrabice » 5. červen 2020 13:56

Painter píše:Obrázek
sakra takovej vlastňák. Alespoň od nás by to mohlo být za větší ceny :)

Poslední dva mám taky vlastňáky, jeden za 0,13 a druhý za 0,12.....
ivusakzkrabice

Reputace: +752

Příspěvekod honza286 » 5. červen 2020 16:00

Rzply mi nervy a zakázal jsem na SS prodeje - během pár minut mi začaly mizet z portfolia fotky...Asi chyba v logickém uvažování u SS - když mají možnost v nastavení zakázat prodej fotek (videí), tak by snad neměli lidi za využití téhle možnosti trestat...Ale mi je to jedno, za deset centů opravdu prodávat nehodlám - chtěl jsem tomu dát čas do konce června, ale od změny ani jeden prodej (během pondělka do té změny 6 prodejů, což je +- v běžném průměru). Navíc mám silné podezření, že ty nulové prodeje jsou jen další krádeží SS (stačí se podívat na příspěvky na různých fórech). Zase neprodávám fotky, kterých je na fotobankách v tisících či desítkách tisíc, takže když to někdo nekoupí na SS, koupí to s velkou pravděpodobností jinde a já na tom vydělám více...Zloděje opravdu podporovat nehodlám!
+Bananaboy, +Berunin, +Marian, +kasparv, +zdenat5 Hodnocení: +5
honza286

Reputace: +70

Příspěvekod Marsan » 5. červen 2020 16:50

Na Dreamstime vyskočila hláška: "Due to the massive uploads, our pending area has been limited to 1000 submissions per user daily........."
žeby tam začalo nahrávat více lidí? Tonoucí se i stébla chytá...
Marsan

Reputace: +216

Příspěvekod duben » 5. červen 2020 16:53

honza286 píše:Rzply mi nervy a zakázal jsem na SS prodeje - během pár minut mi začaly mizet z portfolia fotky...Asi chyba v logickém uvažování u SS - když mají možnost v nastavení zakázat prodej fotek (videí), tak by snad neměli lidi za využití téhle možnosti trestat...Ale mi je to jedno, za deset centů opravdu prodávat nehodlám - chtěl jsem tomu dát čas do konce června, ale od změny ani jeden prodej (během pondělka do té změny 6 prodejů, což je +- v běžném průměru). Navíc mám silné podezření, že ty nulové prodeje jsou jen další krádeží SS (stačí se podívat na příspěvky na různých fórech). Zase neprodávám fotky, kterých je na fotobankách v tisících či desítkách tisíc, takže když to někdo nekoupí na SS, koupí to s velkou pravděpodobností jinde a já na tom vydělám více...Zloděje opravdu podporovat nehodlám!

Mě dneska vyskočil první prodej za 2,66 USD, ale muselo by jich naskočit fakt hodně, abych přehlédl ty mini prodeje za 0,1$ to je strašná devalvace, když vím kolik mě to stojí na nákladech a času. To je pro mě ekvivalent rozdávání zdarma. Takže uvidím na konci června, ale pokud počet "zdarma rozdaných" fotek nebude vykompenzovaný drahými prodeji, tak budu vypínat portfolio taky.
www.duben.org | www.fotorady.cz | microstocktools.com | www.afrodita.name | www.soutez.org | www.youtube.com/LucieDubnova - fitness online
duben

Reputace: +272

Příspěvekod zdenat5 » 5. červen 2020 17:01

Marsan píše:Na Dreamstime vyskočila hláška: "Due to the massive uploads, our pending area has been limited to 1000 submissions per user daily........."
žeby tam začalo nahrávat více lidí? Tonoucí se i stébla chytá...

Přes webové rozhraní nahrávat nejde vůbec. Debilní šutr to rose...re všude - ať chcípnou
zdenat5

Reputace: +148

PředchozíDalší

Zpět na Shutterstock