červen 0,825 (to dělá jeden S&O)
s tím, že mám v dubnu a květnu propad prodejů.
I když s těmi počty prodejů, co mám, to moc výpovědní hodnotu nemá
lvl 2
| Hodnocení: 0 |
admin píše:Jen tak pro zajímavost, spočetl jsem si průměrnou cenu za prodej na Shutterstocku za leden - květen a vycházím mi 0,52$, teď po změně jsem za červen zatím na 0,45$ tedy asi o 13 % méně. Jak to vypadá u vás?
shalom3 píše:Průměr z posledních 12 měsíců mám 0.75, za tento měsíc 0.17 (skoro samé prodeje po 0.10). Kapku rozdíl. Zatím tedy nahrávat nebudu. Nechám si nějaký čas na pozorování, ale za pár findíků měsíčně to nechci akceptovat ani jako hobby. To už budu raději nahrávat do fotobank zdarma. Nebo ten čas raději přesunu do jiných zálib.
| +Berunin, +shalom3 | Hodnocení: +2 |
admin píše:Jen tak pro zajímavost, spočetl jsem si průměrnou cenu za prodej na Shutterstocku za leden - květen a vycházím mi 0,52$, teď po změně jsem za červen zatím na 0,45$ tedy asi o 13 % méně. Jak to vypadá u vás?
ivusakzkrabice píše:Dnes čekám zázraky, vypadá to na raketový vzestup.. 0,1 pak 0,12 pak 0,14 ... ještě tak něco málo přes dvacet fotek a budu na svém obvyklém příjmu za subs-![]()
![]()
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
Shutterstock
Adobe Stock
Depositphotos
iStock
123RF
Dreamstime
VectorStock
BigStock
Pond5 (video)
Všechny nejdůležitější informace o fotobankách najdete přehledně uspořádané na webu fotobanky.cz.