| Hodnocení: 0 |
vendakr píše:Ahoj, nevíte někdo proč se mi některé obrázky na DT dají koupit jen jako jpg a některé i v eps? Nastavení při nahrávání mám pořád stejné. Říkám si, že by to mohlo mít docela vliv na prodeje, když se nedá obrázek stáhnout v eps. Předem díky
vendakr píše:Ahoj, nevíte někdo proč se mi některé obrázky na DT dají koupit jen jako jpg a některé i v eps? Nastavení při nahrávání mám pořád stejné. Říkám si, že by to mohlo mít docela vliv na prodeje, když se nedá obrázek stáhnout v eps. Předem díky
admin píše:vendakr píše:Ahoj, nevíte někdo proč se mi některé obrázky na DT dají koupit jen jako jpg a některé i v eps? Nastavení při nahrávání mám pořád stejné. Říkám si, že by to mohlo mít docela vliv na prodeje, když se nedá obrázek stáhnout v eps. Předem díky
Asi jde o to, jak to tam nahráváš, občas jim to zpracování EPS trvá déle, takže před submitnutím je dobré si zkontrolovat, zda už tam nalinkovali EPS nebo ještě ne.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
Shutterstock
Adobe Stock
Depositphotos
iStock
123RF
Dreamstime
VectorStock
BigStock
Pond5 (video)
Všechny nejdůležitější informace o fotobankách najdete přehledně uspořádané na webu fotobanky.cz.