Upload na Dreamstime

Re: Upload na Dreamstime

Příspěvekod vendakr » 15. červenec 2020 09:02

Ahoj, nevíte někdo proč se mi některé obrázky na DT dají koupit jen jako jpg a některé i v eps? Nastavení při nahrávání mám pořád stejné. Říkám si, že by to mohlo mít docela vliv na prodeje, když se nedá obrázek stáhnout v eps. Předem díky
Hodnocení: 0
vendakr

Reputace: +9

Příspěvekod Návštěvník » 15. červenec 2020 09:28

vendakr píše:Ahoj, nevíte někdo proč se mi některé obrázky na DT dají koupit jen jako jpg a některé i v eps? Nastavení při nahrávání mám pořád stejné. Říkám si, že by to mohlo mít docela vliv na prodeje, když se nedá obrázek stáhnout v eps. Předem díky

Při úpravě obrázku klikni na Additional format (vector or RAW, if available) a vlož tam související eps. Po schválení budeš prodávat i tyto eps.
Návštěvník

IP: 185.67.188xx

Reputace: 0

Příspěvekod admin » 15. červenec 2020 09:47

vendakr píše:Ahoj, nevíte někdo proč se mi některé obrázky na DT dají koupit jen jako jpg a některé i v eps? Nastavení při nahrávání mám pořád stejné. Říkám si, že by to mohlo mít docela vliv na prodeje, když se nedá obrázek stáhnout v eps. Předem díky

Asi jde o to, jak to tam nahráváš, občas jim to zpracování EPS trvá déle, takže před submitnutím je dobré si zkontrolovat, zda už tam nalinkovali EPS nebo ještě ne.
Fotograf, grafik, fotobankéř na volné noze a místní admin | fotobanky.cz | ilustrator.cz | dubanci.cz
admin
Site Admin

Reputace: +627

Příspěvekod vendakr » 15. červenec 2020 10:05

admin píše:

Asi jde o to, jak to tam nahráváš, občas jim to zpracování EPS trvá déle, takže před submitnutím je dobré si zkontrolovat, zda už tam nalinkovali EPS nebo ještě ne.

Díky, to bude asi ono. Protože při uploadu tam normálně eps nahrávám, tak nevím proč bych to tam měl nahrávat znovu v additional format. Při dalším uploadu to zkontroluji...
vendakr

Příspěvekod vendakr » 15. červenec 2020 10:23

Tak opravdu se mi některé eps při uploadu nenačetly. Ale u některých nedávno nahraných eps načtené je, ale píšou tam "pending review" a přitom už jsou v jpg dávno k prodeji. To je zajímavé... Každopádně všem díky za rady!
vendakr

Příspěvekod zdenat5 » 28. září 2020 15:12

Tak nevím co si o tom mám myslet . Už druhý měsíc visím těsně před výplatou - prodeje fakticky ustaly a těch pár čudlů co se prodají zruší pravidelný Customer refund- to se mi zatím nestalo Tak už si dva měsíce přehazujeme sem tam - dva doláče. Už jsem z FB otrávená :evil:
zdenat5

Reputace: +148

Příspěvekod ivusakzkrabice » 29. září 2020 19:12

Jsem na tom stejně, Dreams se mi strašně propadl, takřka neprodávám, aktuálně nejhorší fotobanka poslední měsíc a půl..
ivusakzkrabice

Reputace: +752

Příspěvekod ivusakzkrabice » 14. květen 2021 09:58

Člověk se pořád učí.
Už mi zazářily očička, že si pošlu výplatu z dreams, ale poprvé vidím, že na větší EL prodej platí "záruční lhůta" oni tomu říkají expirace. Tak snad to nikdo nevrátí, tyhle stavy přes 90 USD na Dreams většinou trvají velmi dlouho.

The following licenses are still under validation:

Image ID 115136650 with the amount 14.30 has the expiration date on 2021-05-21 01:38:57
Not enough earnings

The minimum payout balance is $100. Royalties received after an EL sale can be requested after 7 days from the purchase date.
Your current earnings balance: $95.58
ivusakzkrabice

Reputace: +752

Příspěvekod shalom3 » 14. květen 2021 10:05

Jo, přesně to se mi stalo, když jsem kdysi na DT měla první větší prodej a byla před první výplatou. Holt jsou opatrní :lol:
A stejně tak to je se stagnací příjmů před každou výplatou. Už chybí kolikrát jen pár centů a nikdo nic nekoupí.
shalom3

Reputace: +1193

Příspěvekod host » 13. říjen 2021 12:13

Ahoj,
nevite, zda se da u Dreamstime nastavit, jake jmeno ci nick bude u mnou nabizenych fotek – zadne display name ci něco podobného nevidim? V uctu vedle profilove fotky mam nick z mail.adresy a pod tim jmeno a prijmeni. Poznam ještě před odeslanim fotek, co se mi tam pak zobrazi?
A prekvapilo me, ze nechteli zadne potvrzeni o souhlasu s podminkami ani nechteli zádnou kopii pasu ci něco podobného…
host

IP: 2a02:768:1e2b:bcca:7daf:479e:999:7fxx

Reputace: 0

PředchozíDalší

Zpět na Dreamstime