| Hodnocení: 0 |
PandaWild píše:Kvůli fóru jsem něco hledal na $$, přihlášený pod zákaznickým účtem. Teď mi chodí spamové emaily s obrázky na které jsem koukl, s připomenutím zda si je přece jen nechci koupit. Ten $$ je tak nechutně vlezlý! Jestli tohle dělá běžným zákazníkům, tak bych se nedivil kdyby utíkali pryč ke konkurenci.
Bananaboy píše:No neviem si predstaviť ako to budem zväčšovať. Už keby to počítali podľa artboardu, tak by to bola pakáreň, pretože mám artboardy rôznych veľkostí. Napríklad väčšinou mám rozmer 380x400 pixelov, ale mám aj krajinky o rozmere 400x600 pixelov, alebo rôzne templaty iných rozmerov. Čo je horšie, že oni to budú počítať podľa bounding boxu a ten je u každej ilustrácie iný. Tak jedine vziať do rúk kalkulačku a každú ilustráciu individuálne vypočítať a zväčšiť na tie predpísané 4 megapixely. Panečku, tak tomu hovorím "zjednodušenie uploadu"!
Alebo to proste zväčšovať od oka a dúfať, že bounding box každej ilustrácie bude väčší ako 4 megapixely, pretože čert a iniciatívni, editorskí Indovia nikdy nespia.![]()
Už vidím tie rejekcie kvôli malým rozmerom EPS súboru. Ach jo!
No a nezabudnite si vypnúť pri ukladaní do EPS možnosť "Include CMYK PostScript in RGB files", pretože vám to naseká JPG náhľady s vyblitými farbami ako sú napríklad na Canstocku, alebo Colourboxe.
Alena píše:Bananaboy píše:No neviem si predstaviť ako to budem zväčšovať. Už keby to počítali podľa artboardu, tak by to bola pakáreň, pretože mám artboardy rôznych veľkostí. Napríklad väčšinou mám rozmer 380x400 pixelov, ale mám aj krajinky o rozmere 400x600 pixelov, alebo rôzne templaty iných rozmerov. Čo je horšie, že oni to budú počítať podľa bounding boxu a ten je u každej ilustrácie iný. Tak jedine vziať do rúk kalkulačku a každú ilustráciu individuálne vypočítať a zväčšiť na tie predpísané 4 megapixely. Panečku, tak tomu hovorím "zjednodušenie uploadu"!
Alebo to proste zväčšovať od oka a dúfať, že bounding box každej ilustrácie bude väčší ako 4 megapixely, pretože čert a iniciatívni, editorskí Indovia nikdy nespia.![]()
Už vidím tie rejekcie kvôli malým rozmerom EPS súboru. Ach jo!
No a nezabudnite si vypnúť pri ukladaní do EPS možnosť "Include CMYK PostScript in RGB files", pretože vám to naseká JPG náhľady s vyblitými farbami ako sú napríklad na Canstocku, alebo Colourboxe.
Host píše:Proč se toho vlastně účastníte???
Jste masochistka???
Návštěvník píše:Host píše:Proč se toho vlastně účastníte???
Jste masochistka???
NIe iba sa mi nechce uploadovať sto krát to isté so všeliakými upozorneniami, že mi to neuploaduje alebbo že mi to po dlhej dobe vrátia späť..kým prídem na to kde bola chyba a potom vyhladávať nové odpovede .....potom zase niečo zmenia.
Milý zdvorilý pán Host.Vy ste zdvorilejší než ja to priznávám..ale na vás nenadávam.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
Shutterstock
Adobe Stock
Depositphotos
iStock
123RF
Dreamstime
VectorStock
BigStock
Pond5 (video)
Všechny nejdůležitější informace o fotobankách najdete přehledně uspořádané na webu fotobanky.cz.