Nové úrovně odměn u Shutterstocku

Re: Nové úrovně odměn u Shutterstocku

Příspěvekod ivusakzkrabice » 25. srpen 2020 13:02

Levá ruka neví, co dělá pravá a naopak :D
+zdenat5 Hodnocení: +1
ivusakzkrabice

Reputace: +752

Příspěvekod shalom3 » 25. srpen 2020 13:57

Hm, asi to fakt chce se začít frustrovat něčím jiným. Tady to vypadá, že se Shutru zmocnili marťani převtělení do umělé nepříliš fungující inteligence. Celkem to připomíná sci-fi převedené do reálu. ;)
shalom3

Reputace: +1193

Příspěvekod ivusakzkrabice » 25. srpen 2020 15:19

Marťani nejsou potřeba, ta firma se evidentně rozkládá zevnitř, vše do sebe zapadá, neefektivně fungující podnik, který si potřebuje ukrajovat více z našich honorářů... jen ať se hezky propadne do horoucích pekel, :twisted:
+kasparv, +shalom3, +zdenat5 Hodnocení: +3
ivusakzkrabice

Příspěvekod Marsan » 30. srpen 2020 20:28

Fauren píše:.............Zamítnut byl znovu. Poradil mi at to tentokrát pošlu tak že označím obrázek, že už byl poslán. Poslal jsem znova a tentokrát, že je tam moc šumu. Na to mi odpověděl, že už k tomu nemá co dodat, že to taky nechápe.. :) :lol:

jj já dnes poslal 3 fotky Novofundlandského psa, jedna byla schválena a dvě vyhozeny protože k nim není Property release :lol:
Hodnocení: 0
Marsan

Reputace: +216

Příspěvekod shalom3 » 30. srpen 2020 21:15

Z toho vyplývá, že jeden novofundla byl zaběhnutej, ale dva měli páníčky. Jak to mohou poznat? ;)
shalom3

Reputace: +1193

Příspěvekod ivusakzkrabice » 30. srpen 2020 21:26

shalom3 píše:Z toho vyplývá, že jeden novofundla byl zaběhnutej, ale dva měli páníčky. Jak to mohou poznat? ;)

Nebo měl jen prostě schvalovací ind hlad, tak si myslel, že když nebude z důvodu zamítání pak dobrý k focení, bude dobrý k večeři.. :D
ivusakzkrabice

Příspěvekod Návštěvník » 31. srpen 2020 12:03

Už mě ty lživý a rasistický žvásty kolem Indů začínají trochu dráždit. Když už něco říkáte, tak si to alespoň ověřte: Indie je země s největším podílem vegetariánů na světě. Je považována za místo vzniku vegetariánství hlavně díky náboženství v oblasti. K vegetariánství se zde hlásí přibližně 40 % obyvatelstva, což při přepočtu znamená, že 70 % všech vegetariánů na světě je z Indie. V Indii platí zákonná povinnost označovat potraviny etiketami rozlišujícími vegetariánskou a nevegetariánskou stravu. - citováno z wikipedie
Návštěvník

IP: 2a00:1028:9196:abc2:936:1e31:55a5:37xx

Reputace: 0

Příspěvekod ivusakzkrabice » 31. srpen 2020 12:39

Když sem psala diplomku, tak mi bylo jasně řečeno, že z Wikipedie se citovat nesmí ;)

Ale jo, fakt to místy už přeháníme. Já bych odsouhlasování fotek pro SS přesunula do ČR, sice by to bylo drahý a neefektivní, ale aspoň bychom se mohli beztrestně a bez výčitek strefovat sami do sebe :lol: 8-)
ivusakzkrabice

Příspěvekod zdenat5 » 31. srpen 2020 12:49

Návštěvník píše:Už mě ty lživý a rasistický žvásty kolem Indů začínají trochu dráždit. Když už něco říkáte, tak si to alespoň ověřte: Indie je země s největším podílem vegetariánů na světě. Je považována za místo vzniku vegetariánství hlavně díky náboženství v oblasti. K vegetariánství se zde hlásí přibližně 40 % obyvatelstva, což při přepočtu znamená, že 70 % všech vegetariánů na světě je z Indie. V Indii platí zákonná povinnost označovat potraviny etiketami rozlišujícími vegetariánskou a nevegetariánskou stravu. - citováno z wikipedie

Další děsivej ušlechtilák :twisted:
zdenat5

Reputace: +148

Příspěvekod Ubu Mbekele » 31. srpen 2020 13:39

Návštěvník píše:Už mě ty lživý a rasistický žvásty kolem Indů začínají trochu dráždit. Když už něco říkáte, tak si to alespoň ověřte: Indie je země s největším podílem vegetariánů na světě. Je považována za místo vzniku vegetariánství hlavně díky náboženství v oblasti. K vegetariánství se zde hlásí přibližně 40 % obyvatelstva, což při přepočtu znamená, že 70 % všech vegetariánů na světě je z Indie. V Indii platí zákonná povinnost označovat potraviny etiketami rozlišujícími vegetariánskou a nevegetariánskou stravu. - citováno z wikipedie

Vážený pane,
Adolf Hitler byl také vegetarián a měl rád zvířata. První použitelné evropské zákony na ochranu zvířat schválili v Německu třicátých let. Asi bych si to nedovolil uplatnit jako argument proti negativnímu hodnocení národního socializmu a Němců té doby.
Když se přestanete ohánět wiki a zeptáte se někoho kdo má s Indy praktickou zkušenost, tak zjistíte něco trochu jiného.
V pracovním kolektivu některých mezinárodních společností se slovo Ind používá jako synonymum pro "snaživý blbec". Zkuste se poptat...
V některých ostrovních zemích, kde vzácně trochu funguje multikulturalismus, jsou to zrovna Indové, kteří společnost rozesírají a cítí se být nadřazeni ostatním etnikům. Vyjeďte si někam bez cestovky a koukejte se kolem sebe...
V Indii je hromadné znásilnění ženy v autobuse něco jako bonus k jízdence a zpestření pro nadržené chlápky z venkova.
Mahátma Gándhí neměl Černochy ani trochu rád...
Jste trouba.
Óóóm, mami spadne důůům... :mrgreen:
+Berunin, +Marsan, +shalom3, +zdenat5 Hodnocení: +4
Ubu Mbekele

IP: 85.163.114.xx

Reputace: 0

PředchozíDalší

Zpět na Shutterstock