Kecy v kleci

Pochlubte se svými úspěchy, zanadávejte na fotobanky, upozorněte na novinky

Re: Kecy v kleci

Příspěvekod castyhost » 10. září 2020 19:37

takhle v devadesatych vypadala obchodni korespondence docela casto
Hodnocení: 0
castyhost

IP: 92.240.175.1xx

Reputace: 0

Příspěvekod shalom3 » 10. září 2020 21:07

Trochu mi to připomíná tu dětskou hru, kdy každý napíše nějaké slovo na papírek a přehne a pošle dál. Z toho pak lezly podobné nesmysly. Teď skoro lituji, že jsem si některé ty překlady neschovala ;) .
shalom3

Reputace: +1193

Příspěvekod ivusakzkrabice » 15. září 2020 13:17

TAk si tak keyworduju na jaro nějaké kytky a mám tam jednu, co se jmenuje latinsky PRUNUS NIGRA a tak jednu uploadnu na SS, abych si zkontrolovala překlepy a ejhle, co se objeví a nepustí případně dál: "Using “nigra” is not allowed" :lol:
ivusakzkrabice

Reputace: +752

Příspěvekod PandaWild » 15. září 2020 13:24

Samozřejmě podle očekávání je na SS 142 stránek s "Nigra". (Porta Nigra, Morus Nigra, Ciconia Nigra) Holt máš smůlu. :-)
PandaWild

Reputace: +2006

Příspěvekod shalom3 » 15. září 2020 13:41

...nebo štěstí na debila, který nedovede zkopírovat do googlu a najít si, o co go. Zdá se, že globální psychopatie úspěšně bují.
shalom3

Příspěvekod ivusakzkrabice » 15. září 2020 14:00

shalom3 píše:...nebo štěstí na debila, který nedovede zkopírovat do googlu a najít si, o co go. Zdá se, že globální psychopatie úspěšně bují.

Tohle upozornění se objeví ještě před posláním ke kontrole, z keywordů to smažou automaticky a pokud je to v titulku, tak se objeví tahle hláška a nejde to poslat :)
ivusakzkrabice

Reputace: +752

Příspěvekod Bananaboy » 15. září 2020 15:32

Preberalo sa to tu:
http://forum.fotobanky.cz/post52297.html

Takže poslať bez nigra a prípadne to editovať po schválení.

Celkovo si treba počkať na príhodnejšiu dobu, keď nejaký nigra policajt zakľakne belocha. Potom možno aj na vyšších miestach zavládne zdravý rozum a prísne pravidlá sa uvoľnia.
Bananaboy

Reputace: +1079

Příspěvekod zdenat5 » 15. září 2020 15:51

Stala se mi taková podivnost, Došlo mi oznámení - kolem poledne - bylo odesláno z mého notebooku a byl tam odkaz na diskusi -u článku,který jsem četla den před tím - přitom diskusi sem nepročítala.V době, kdy mi oznámeni došlo byl nb zapnutý, ale nebyla sem u něho min, hodinu - uklízela sem.Myslela sem, že došla SMS. Tak bych ráda věděla, kde vzal nb moje tel.číslo ? Snad přes bluetooth, až na fotobanky a účet - nikde svoje číslo neuvádím. Hlavní ale je otázka, proč mi to můj notebook poslal? A ještě s denním zpožděním ? Že by umělá inteligence ? :lol: :lol: :lol:
zdenat5

Reputace: +148

Příspěvekod PandaWild » 15. září 2020 15:52

Bananaboy píše:...Potom možno aj na vyšších miestach zavládne zdravý rozum a prísne pravidlá sa uvoľnia.
Mám obavu že zdravý rozum se už na světlo nedostane a budeme úspěšně následovat Řím. Je nadbytek všeho, lidi už netrápí základní obživa a tak vymýšlejí nesmysly.

Pokračování v moderním cvokatění:
- Zákaz používat technické označení Master/Slave ... to je v technice označení pro nadřízené a podřízené zařízení https://byznys.hw.cz/master-slave-odchazi.html
- Zákaz používat technické rozlišování Black-White (např. Black List a White List)
- Bude následovat zákaz rozlišování konektorů Male-Female (samec a samička)
- Možná se dočkáme i zákazu rozlišovat světlo-tma?

Chtělo by to nějakou globální katastrofu, aby si lidé více začali vážit toho co mají a nevymýšleli nesmysly. Covid nebyl katastrofa, uměle vytvořená fiktivní pandemie, jen trochu nepohodlí do života, to nestačilo.
+Bananaboy, +shalom3, +zdenat5 Hodnocení: +3
PandaWild

Reputace: +2006

Příspěvekod shalom3 » 15. září 2020 16:30

ivusakzkrabice píše:
shalom3 píše:...nebo štěstí na debila, který nedovede zkopírovat do googlu a najít si, o co go. Zdá se, že globální psychopatie úspěšně bují.

Tohle upozornění se objeví ještě před posláním ke kontrole, z keywordů to smažou automaticky a pokud je to v titulku, tak se objeví tahle hláška a nejde to poslat :)

vida, pokrok, i debila lze zautomatizovat :D
Taky jsem se s něčím podobným vlastně už setkala, u letáku týkajícího se holokaustu jim vadilo slovo Ausschwitz.
Inu, začíná to připomínat jistý režim, kdy se řada věcí nesměla pojmenovávat.
shalom3

PředchozíDalší

Zpět na Všeobecná fotobanková diskuse