| Hodnocení: 0 |
GreatWhite píše::) mezitím upekli nějakou kulišárnu i na Adobe:
To our valued Adobe Stock contributors,
Today, we’re announcing a new free content collection on Adobe Stock. We know you’ll have questions, so we’d like to share some details with you.
....
mrkněte do emailu, asi to rozeslali všem.
hanse píše:Neznamy píše:hanse píše:Doufám, že to stihnu, nechce se mi platit výpalné
Jaké výpalné sakra!?Když takhle uvažují samotní autoři, že nechtějí platit licenční poplatky, tak se pak nemůžeme divit, že ti co kupují fotky nebo grafiku, že by je nejraději chtěli zadarmo. Také by se nám asi nelíbilo, kdyby někdo placení za fotky nebo grafiku říkal výpalné.
Promiň, jestli jsem se tě dotkl, ale nechce se mi platit licenční poplatky KAŽDÝ měsíc u softwaru, který použiju párkrát do měsíce na pár minut na specifické retuše (na vše ostatní používám jiný software s trvalou licencí). Krok Adobe vítám, že nabízí možnost získat Photoshop zdarma, ale dokážu se obejít i bez něj - zas to využití nemám takové, aby se mi to ekonomicky vyplatilo kupovat...
GreatWhite píše:to jsou ovšem klasické marketingové věty jak z příručkypochopitelně jsem je četl
ale jo, možná to přiláká pár nových zákazníků, co časem budou využívat předplatné. prostě nahazují udičku, starý dobrý osvědčený modeljenom, aby časem nebylo ze 70 tisíc 70 milionů
zajímalo by mě kolik zaplatili autorům? mají tam dobrý výběr
| +Lenka | Hodnocení: +1 |
admin píše:GreatWhite píše:to jsou ovšem klasické marketingové věty jak z příručkypochopitelně jsem je četl
ale jo, možná to přiláká pár nových zákazníků, co časem budou využívat předplatné. prostě nahazují udičku, starý dobrý osvědčený modeljenom, aby časem nebylo ze 70 tisíc 70 milionů
zajímalo by mě kolik zaplatili autorům? mají tam dobrý výběr
Co se týče platby autorům, tak zrovna Adobe za takovéto akce platí hodně luxusně. Kdysi chtěli nějakou moji ilustraci do free vánoční kolekce a nabídli tolik, že by mi tolik asi nikdy nevydělala (a to si myslím, že vydělávám hodně), nakonec ale zvolili nějakou jinou ilustraci, takže tohoto bych se u nich nebál...
Zpět na Všeobecná fotobanková diskuse
Uživatelé procházející toto fórum: Google [Bot], Seznam.cz
Shutterstock
Adobe Stock
Depositphotos
iStock
123RF
Dreamstime
VectorStock
BigStock
Pond5 (video)
Všechny nejdůležitější informace o fotobankách najdete přehledně uspořádané na webu fotobanky.cz.