shutterstock

Re: shutterstock

Příspěvekod castyhost » 23. listopad 2020 21:09

a hlavne hod bobek na nejakou znacku / jedine FF a podobny chytrosti
Hodnocení: 0
castyhost

IP: 92.240.175.1xx

Reputace: 0

Příspěvekod PandaWild » 23. listopad 2020 21:10

GreatWhite píše:jejich strategie je absolutně nečitelná :?...
Řekl bych že jejich strategie je taková, že mají už dostatek materiálu k prodeji, tak vyplácejí a přijímají nové jen formálně do té míry, aby kontributoři ještě moc neutíkali. Nové věci už nepotřebují, teď potřebují jen vymačkat maximum ze současného stavu.
+shalom3 Hodnocení: +1
PandaWild

Reputace: +2006

Příspěvekod Painter » 23. listopad 2020 21:43

castyhost píše:jestli jsi nikdy nefotil pevnym, budes se trapit
ta sigma byvala supr, zalezi v jakym stavu je. Ten zakladak nekomu dej
to telo asi bude spatny, kombinace SUM a Ostrost tomu nasvedcuje

sigmu jsem kupoval úplně novou. Přijde mi ale že 55-250 je ostřejší. Vzhledem k tomu že nechci vyhazovat objektivy tak jedině canon. Chci m6 mark2 snad redukce na EF-M závit nebude mít vliv na ostrost. Je teď za 23 včetně redukce na AFoto, v létě tam byl ještě cashback ale ten jsem už prosr...
Nebo je varianta vyprdnout se fotky a dělat jen ilustrace/vektory který mi stejně vydělávají 80-90% na FB. Měl jsem ale focení jako relax a jak taky vypadnout od PC (dělám grafiku 8h/denně). Ale abych někam jezdil, upravoval, nahrával a pak mi to vyházeli. Posílám teď 10 posledních fotek a zatím 6 vyhozeno (posílal jsem po 1-2 fotkách) a poslední 4 se bojím poslat, zkusím jestli nebude zítra jiný Ind.
Díky za rady ještě to promyslím, ať tu nezaplácávám vlákno.
Painter

IP: 178.255.168.xx

Příspěvekod castyhost » 23. listopad 2020 21:51

na redukce se vyprdni, budes se trapit, to fakt ne
castyhost

Příspěvekod Ubu Mbekele » 23. listopad 2020 22:06

Použitá technika za vyhazování vůbec nemůže. Prochází mi naprosto bestiálně zmrvené fotky - omalovánky z mobilu a občas vyhodí obrázek i z pevného skla na full frame. Tipuji to na schvalování pomocí AI, protože schvalují hned po nahrání. Indové tak rychlí nejsou. Ostré hrany, čisté plochy, zmenšit na minimální přípustnou velikost a šup tam s tím... Velikost nemá vliv na prodeje i s malým se dá uspět... ;) :D
Rozhodně bych v současnosti neinvestoval do fotobank ani korunu...
Ubu Mbekele

IP: 85.163.114.xx

Příspěvekod Painter » 24. listopad 2020 07:51

castyhost píše:na redukce se vyprdni, budes se trapit, to fakt ne

Co jsem koukal na YT tak canon redukce s canon tělem a objektivem by měla fungovat úplně bez problémů. Jednu dobu jsem myslel na Sony ale toho bych se bál že to spolu nebude fachat. Jediné pak D90 ale ta už je 32k :(
Painter

IP: 178.255.168.xx

Příspěvekod castyhost » 24. listopad 2020 08:04

myslim si, ze potrebujes s nekym zivym a znalym pokecat a vzit neco na foceni do ruky
urco s nakupem vydrz do Ledna, vstrebavej info ;-)

mirrorlesscomparison.com
castyhost

Příspěvekod rostik924 » 24. listopad 2020 09:53

Painter píše:
castyhost píše:na redukce se vyprdni, budes se trapit, to fakt ne

Co jsem koukal na YT tak canon redukce s canon tělem a objektivem by měla fungovat úplně bez problémů. Jednu dobu jsem myslel na Sony ale toho bych se bál že to spolu nebude fachat. Jediné pak D90 ale ta už je 32k :(

To zmenšení je dobrá cesta, neostrosti a šumy by se měly zredukovat, jen malý dotaz na PS jaký styl zmenšení velikosti obrazu použít, moc děkuju za radu
rostik924

Reputace: +5

Příspěvekod Fauren » 24. listopad 2020 10:05

Shutt prosím vás nějak změnil pravidla model release? Nahrávám sadu obrázků se stejným model release a celý týden mi ho uznávali a dneska vyhozena sada, že je špatně zadaný model release? Co to proboha je?
Fauren

Reputace: +67

Příspěvekod Marian » 24. listopad 2020 10:11

Fauren píše:Shutt prosím vás nějak změnil pravidla model release? Nahrávám sadu obrázků se stejným model release a celý týden mi ho uznávali a dneska vyhozena sada, že je špatně zadaný model release? Co to proboha je?

Maju v tom bordel...alebo len povinna buzeracia... Mne za posledny mesiac tiez vyhodili zopar fotiek a videii s tymto dovodom. Pritom vacsina z rovnakej serie normalne presla.
Marian

Reputace: +28

PředchozíDalší

Zpět na Shutterstock