| Hodnocení: 0 |
PandaWild píše:jen když někdo dělá náročnou grafiku jako Blender nebo editace 4K videí. V tom případě už může být lepší volba spíš 16 GB.
| +JDF | Hodnocení: +1 |
Neměl bys lepší swapování vypnout? Co jsem tak pozoroval, tak Windows si nechávají část paměti jako rezervu pro diskové cache a začínají swapovat mnohem dřív než by musely. Když se swapování úplně zakáže, tak to pak jede rychleji. S 16GB RAM a běžnou grafikou (Photoshop) jsem zatím nikdy na přeplnění paměti nenarazil.duben píše:...umí i 16GB začít swapovat...
| +TomasK | Hodnocení: +1 |
PandaWild píše:Neměl bys lepší swapování vypnout? Co jsem tak pozoroval, tak Windows si nechávají část paměti jako rezervu pro diskové cache a začínají swapovat mnohem dřív než by musely. Když se swapování úplně zakáže, tak to pak jede rychleji. S 16GB RAM a běžnou grafikou (Photoshop) jsem zatím nikdy na přeplnění paměti nenarazil.duben píše:...umí i 16GB začít swapovat...
Kromě toho, někteří nešťastníci nechávají implicitní swapování na SSD disk a pak se diví odchodu disku.
| +duben | Hodnocení: +1 |
PandaWild píše:Neměl bys lepší swapování vypnout? Co jsem tak pozoroval, tak Windows si nechávají část paměti jako rezervu pro diskové cache a začínají swapovat mnohem dřív než by musely. Když se swapování úplně zakáže, tak to pak jede rychleji. S 16GB RAM a běžnou grafikou (Photoshop) jsem zatím nikdy na přeplnění paměti nenarazil.duben píše:...umí i 16GB začít swapovat...
Kromě toho, někteří nešťastníci nechávají implicitní swapování na SSD disk a pak se diví odchodu disku.
| +Bananaboy, +Marsan, +shalom3 | Hodnocení: +3 |
PandaWild píše:Nepiš to nahlas nebo se inspirují a začnou nás platit sněhovými vločkami.
| +PandaWild, +shalom3 | Hodnocení: +2 |
Zpět na Všeobecná fotobanková diskuse
Uživatelé procházející toto fórum: Google [Bot]
Shutterstock
Adobe Stock
Depositphotos
iStock
123RF
Dreamstime
VectorStock
BigStock
Pond5 (video)
Všechny nejdůležitější informace o fotobankách najdete přehledně uspořádané na webu fotobanky.cz.