shutterstock

Re: shutterstock

Příspěvekod ivusakzkrabice » 21. leden 2021 14:08

Já mám aktuálně nakeywordováno asi přes tisíc fotek, měla jsem to předpřipraveno k jednotlivým obdobím, ale nějak nemám ani motivaci nahrávat..
...a sovičku mám taky, v centru Pardubic se nám zabydlel páreček kalouse ušatého a odchoval dvě mláďata. Kosáci vždycky svým řevem přes den proflákli, kde zrovna dravci sedí, takže ohromný zážitek, takže mi ani nevadí, když je nikam nedám :)
+zdenat5 Hodnocení: +1
ivusakzkrabice

Reputace: +752

Příspěvekod shalom3 » 21. leden 2021 15:07

Připojuji se - leden je horkým kandidátem na propadák celé mojí fotobankové činnosti, zřejmě ve všech fotobankách. Jestli se nestane zázrak, leckdy to bývalo tak, že větší prodeje se odehrály až ke konci měsíce.
Kdo má hezký obrázek sovičky, může ho dát aspoň zmenšený pro radost sem na fórum ;) .
shalom3

Reputace: +1193

Příspěvekod duben » 21. leden 2021 16:12

shalom3 píše:Kdo má hezký obrázek sovičky, může ho dát aspoň zmenšený pro radost sem na fórum ;) .

Hodím takhle link k sobě na web http://duben.org/item/357-pustik-belavy, protože tady by se ani takhle zmenšená možná nenahrála. Další sovičky a zvířátka na http://duben.org/fotografie/zvirata
www.duben.org | www.fotorady.cz | microstocktools.com | www.afrodita.name | www.soutez.org | www.youtube.com/LucieDubnova - fitness online
duben

Reputace: +272

Příspěvekod ivusakzkrabice » 21. leden 2021 16:29

Nevím, zda se to otevře, ale touhle jsem se v létě chlubila na facebooku https://scontent-prg1-1.xx.fbcdn.net/v/ ... e=60310F04
ivusakzkrabice

Příspěvekod shalom3 » 21. leden 2021 16:46

Tedy klobouk dolů. Nechápu, jak někdo může zvíře nejen dokonale vyfotit, ale ještě vystihnout nějaký neobvyklý kukuč nebo pózu - skoro to připomíná tu větu z pohádky - Naučím tě rozumět řeči zvířat, Jiříku ;)
Když si tak představím, že na webovkách bychom místo happy managerských xichtů a donekonečna omílaných fotek bankovek potkávali tato roztomilá zvířátka....
Každopádně, sovička mi dělá společnost jako tapeta, i když obrázky na pozadí monitoru jinak nemusím - díky.
shalom3

Reputace: +1193

Příspěvekod PandaWild » 21. leden 2021 17:06

shalom3 píše:Tedy klobouk dolů. Nechápu, jak někdo může zvíře nejen dokonale vyfotit, ale ještě vystihnout nějaký neobvyklý kukuč nebo pózu...
U malých kalousů je to usnadněné tím, že vždy koukají takhle přiblbe a vždy koukají do objektivu, protože jsou hodně zvědaví. :-) Ne jak kočka "Focení? Prchám!"
PandaWild

Reputace: +2006

Příspěvekod hypotekyfidler.cz » 21. leden 2021 18:13

Já jsem zase před časem udělal tuhle animaci. Žádný velký úspěch to ale nemělo - prodala se snad jenom jednou.
Hodnocení: 0
hypotekyfidler.cz

Reputace: +341

Příspěvekod ivusakzkrabice » 21. leden 2021 19:41

PandaWild píše:
shalom3 píše:Tedy klobouk dolů. Nechápu, jak někdo může zvíře nejen dokonale vyfotit, ale ještě vystihnout nějaký neobvyklý kukuč nebo pózu...
U malých kalousů je to usnadněné tím, že vždy koukají takhle přiblbe a vždy koukají do objektivu, protože jsou hodně zvědaví. :-) Ne jak kočka "Focení? Prchám!"

Kočky jsou úplatné, jen ta cena úplatků se setsakakramentsky rychle zvyšuje, tak je lepší je nechat, ať dělají s focením ofuky :)
ivusakzkrabice

Příspěvekod Bananaboy » 21. leden 2021 20:24

Keď vám mačka zdrhne spred kamery, musíte z toho urobiť zámer, akože ste to tak chceli a do popisu videa napísať: "Black and white cat is leaving herbal bed in the summer", ako som to urobil ja v tomto videu. :lol:
https://www.shutterstock.com/video/clip ... bed-summer
+ivusakzkrabice, +zdenat5 Hodnocení: +2
Bananaboy

Reputace: +1080

Příspěvekod ivusakzkrabice » 21. leden 2021 20:31

Nebo je dobré nechat kočičáka myslet si, že on je režisér.....
doma nám to tak celkem funguje :) aneb moji mouráci na instáči
https://www.instagram.com/explore/tags/mourovato/
+PandaWild, +shalom3, +zdenat5 Hodnocení: +3
ivusakzkrabice

PředchozíDalší

Zpět na Shutterstock