shutterstock

Re: shutterstock

Příspěvekod Ubu Mbekele » 21. leden 2021 20:45

Jen tak pro zasmání... V posledních dnech jsem uploadoval dvě série videí. První byla směs z mobilu. Nic moc kvalita, ale proč to nezkusit... Byla schválena bez problémů, nic nevyhodili. Druhá série točená na fullframe čip a elková, kanónní skla neprošla, protože prý byla neostrá, nebo šuměla... :D
To je pro ty, kteří ještě bádají co zlepšit aby obměkčili Inda, nebo robota.
Je to jenom loterie :mrgreen:
+Marsan, +ivusakzkrabice, +shalom3, +zdenat5 Hodnocení: +4
Ubu Mbekele

IP: 85.163.114.xx

Reputace: 0

Příspěvekod castyhost » 21. leden 2021 21:27

a ktere z nich se prodava?
Hodnocení: 0
castyhost

IP: 92.240.175.1xx

Příspěvekod shalom3 » 21. leden 2021 22:15

ivusakzkrabice píše:Nebo je dobré nechat kočičáka myslet si, že on je režisér.....
doma nám to tak celkem funguje :) aneb moji mouráci na instáči
https://www.instagram.com/explore/tags/mourovato/

V tom se poznávám, kočku grilovanou na ústředním topení, to míváme taky ;)
+zdenat5 Hodnocení: +1
shalom3

Reputace: +1193

Příspěvekod ivusakzkrabice » 22. leden 2021 08:57

shalom3 píše:V tom se poznávám, kočku grilovanou na ústředním topení, to míváme taky ;)

To umí jen jeden z nich a asi to musí být umění, mě by z těch žeber od topení bolel celej člověk..
ivusakzkrabice

Reputace: +752

Příspěvekod Ubu Mbekele » 22. leden 2021 09:18

castyhost píše:a ktere z nich se prodava?

To se uvidi tak za pul roku, snad...
Ubu Mbekele

IP: 85.163.114.xx

Příspěvekod shalom3 » 22. leden 2021 12:19

Jestli to funguje jako u animací, tak se budou prodávat určitě horší kousky. Z těch lepších a pracnějších se mi tam prodalo skutečně jen pár. Svět je nějakej celej vobrácenej. ;)
shalom3

Reputace: +1193

Příspěvekod ivusakzkrabice » 22. leden 2021 14:02

shalom3 píše:Jestli to funguje jako u animací, tak se budou prodávat určitě horší kousky. Z těch lepších a pracnějších se mi tam prodalo skutečně jen pár. Svět je nějakej celej vobrácenej. ;)

I v té umělecké fotografii se objevilo pár významných fotografů, kteří nad svými neméně významnými kousky prohlásili cosi, že od toho nic nečekali, že to byl vlastně jen cvak nebo konec filmu, který chtěli vyvolat a tak :)
ivusakzkrabice

Příspěvekod ivusakzkrabice » 27. leden 2021 23:03

Když vidím tu hrůzu s výdělky na shutterstocku, tak mi to bohužel potvrzuje teorii toho, že jim vlastně zákazníci s předplatným stačí, že vlastně nemusí vyvíjet jakoukoliv snahu prodávat za lepší peníze. Vlastně ani nemají důvod k jakékoliv motivaci se snažit prodávat za víc. Když už se mi objeví nějaký S&O, tak je to taky za drobné, tento měsíc nejvyšší za 0,3 USD. OD nemám tento měsíc vůbec žádný (obvykle jsem jich mívala přes 15 kousků). Mimo jednoho šťastného Enh vše jen předplatné.
Ani nevím, zda mě má těšit, že věci schválené takřka ihned se docela i prodávají, což jsem nikdy dříve moc nezažila. Nicméně se to na pořadí fotek v portfoliu vůbec neprojevuje.
ivusakzkrabice

Příspěvekod admin » 28. leden 2021 09:58

ivusakzkrabice píše:Ani nevím, zda mě má těšit, že věci schválené takřka ihned se docela i prodávají, což jsem nikdy dříve moc nezažila. Nicméně se to na pořadí fotek v portfoliu vůbec neprojevuje.

Týjo, tak toho, že se ti nové kousky prodávají si považuj! Já za leden nahrál už 50 řekl bych hodně kvalitních vektorů a z toho je 0 - slovy NULA - prodejů. Kdybych nahrával jen na Shutterstock, tak už bych dávno nenahrával :(
Fotograf, grafik, fotobankéř na volné noze a místní admin | fotobanky.cz | ilustrator.cz | dubanci.cz
admin
Site Admin

Reputace: +627

Příspěvekod duben » 28. leden 2021 10:29

Možná je všechno přes předplatné a tak málo prodejů, protože jim zůstali jen zbytky velkých zákazníků, co tam mají předplatné. Ostatní možná utekli jinam, kde nahrávají nový a kvalitní obsah lidi co odmítají nové odměny ShutterStocku.
www.duben.org | www.fotorady.cz | microstocktools.com | www.afrodita.name | www.soutez.org | www.youtube.com/LucieDubnova - fitness online
duben

Reputace: +272

PředchozíDalší

Zpět na Shutterstock