| Hodnocení: 0 |
Fauren píše:...
Freepik? to jsem nikdy neslyšel? to je nějaká novější?
ahas píše:Fauren píše:...
Freepik? to jsem nikdy neslyšel? to je nějaká novější?
Ne tak docela. Zalozena byla v roce 2010 a dlouho nabizela zdarma graficke materialy. Teprve nekolik let zpatky zaroven' s free obsahem zacali nabizet i non-free. Myslim, ze musis slozit zkousku.
Doporucuji opravdu peclive precist podminky spolupraci, schvalovani souboru je strasne divne a nepredpovidatelne, otravuji s tax recidence certificate a ceny taky nejsou buhvijak vysoke (mene nez 10 eurocentu)...ale prodavaji docela hodne (abych jenom nekecal, portfolio kolem 650 fotek, mesicne pres 1000 dl).
Nekteri prispevatele maji s touto fotobankou problem kvuli nizkym (az skoro dumpingovym) cenam, ale kazdy si rozhoduje sam.
Pokud mas nejake dalsi otazky - klidne se ptej.
Pokud se rozhodnes zaregistrovat a nemas nic proti tomu, poprosil bych pres tento referalni odkaz:
https://contributor.freepik.com?utm_cam ... al-content
shalom3 píše:Nj, ale oni jsou z Malagy, jestli to dobře chápu - tj. EU, to se mi nechce kvůli DPH.
admin píše:A ještě doplním, v minulosti měli hodně špatnou pověst - jednak přeprodávali kradené ilustrace - měli mnoho free zdrojů a neřešili původ. A jednak měli (možná stále mají) vlastní tým najímaných grafiků, kterým dávali překreslovat bestsellery ze Shutterstocku a dalších fotobank (nebyla to inspirace, ale jen hloupá kopie). Takže tam je teď mnoho kopií mojich vektorů.
ahas píše:shalom3 píše:Nj, ale oni jsou z Malagy, jestli to dobře chápu - tj. EU, to se mi nechce kvůli DPH.
Co mate vsichni s tim DPH? Pokud nekdo stane identifikovanou osobou, jednou mesicne vyplni Souhrnne hlaseni VIES a posle pres datovku, prace na 5 min.
Prudek píše:... stále mě to uživí.
Zpět na Všeobecná fotobanková diskuse
Uživatelé procházející toto fórum: Seznam.cz
Shutterstock
Adobe Stock
Depositphotos
iStock
123RF
Dreamstime
VectorStock
BigStock
Pond5 (video)
Všechny nejdůležitější informace o fotobankách najdete přehledně uspořádané na webu fotobanky.cz.