Slávim

Pochlubte se svými úspěchy, zanadávejte na fotobanky, upozorněte na novinky

Re: Slávim

Příspěvekod Bananaboy » 28. leden 2021 14:21

shalom3 píše:Já to mám letos za sedm, vybavuje se mi sloka z písničky....sedm let jsem u vás sloužil a nic jste mi nedali ;)

Když jsem já sloužil to sedmé léto,
vysloužil jsem 10 centů z prodeje za to. :D
+Marsan, +PandaWild, +ivusakzkrabice, +shalom3 Hodnocení: +4
Bananaboy

Reputace: +1079

Příspěvekod Marsan » 28. leden 2021 14:41

jj taky "slavím" 10 let na FB :lol: :lol: :lol: do roku 2017 se jelo nahoru, teď se zrychluje sestup :lol: :lol: no co už, byly dobré časy
Přílohy
10.JPG
10.JPG (60.26 KiB) Zobrazeno 2672 krát
+Bananaboy, +PandaWild, +Sagi Hodnocení: +3
Marsan

Reputace: +216

Příspěvekod ivusakzkrabice » 28. leden 2021 15:07

Pak je ještě pěkný český film..
"Prodám foťák a na jaře už neuploadnu" :lol: :D
+Bananaboy, +Marsan, +PandaWild Hodnocení: +3
ivusakzkrabice

Reputace: +752

Příspěvekod admin » 28. leden 2021 17:15

Tak já mám v únoru taky kulatý výročí, jen jsem trochu fotobankově starší - 15 let! Začínal jsem na iStocku a Shutterstocku, na obou obratem schválen a další den první prodeje z 10 nahraných fotek!!! A cca za měsíc zvyšoval Shutterstock všem výrazně provize a za dalšího půl roku zase! A do roka byla velká sláva, Shutterstock měl 1 milión obrázků! Jóóó to byly časy. Zblbnul jsem celý development team v korporátu a předháněli jsme se, kdo bude mít více extended licencí. Naučil jsem se díky fotobankám vektorovou grafiku. V dobách největší slávy byly mé vektory v top 50 of the week, na Fotolii jsem se dostal do top 100 ever... Jako už to asi určitě nebude jako dříve, ale stěžovat si nemůžu, díky fotobankám jsem už několik let na volné noze a jsem svým vlastním pánem s mnohem kratší a totálně flexibilní pracovní dobou. Ať už to půjde do kopru jakkoliv rychle, stálo to za to!
+Bananaboy, +Marsan, +PandaWild, +Sagi, +ivusakzkrabice, +kikivagnerova Hodnocení: +6
Fotograf, grafik, fotobankéř na volné noze a místní admin | fotobanky.cz | ilustrator.cz | dubanci.cz
admin
Site Admin

Reputace: +627

Příspěvekod Marsan » 28. leden 2021 17:56

admin píše:Tak já mám v únoru taky kulatý výročí, jen jsem trochu fotobankově starší - 15 let! Začínal jsem na iStocku a Shutterstocku,...........

Však díky Tobě jsem tam šel, když jsem si něco od Tebe přečetl a našel Tvůj web...
+Sagi, +admin Hodnocení: +2
Marsan

Reputace: +216

Příspěvekod Sagi » 28. leden 2021 18:02

admin píše:Tak já mám v únoru taky kulatý výročí, jen jsem trochu fotobankově starší - 15 let! ...

Tak já budu v únoru slavit 8 výročí - k fotobankám jsem se dostala po přečtení adminova článku (díky Petře! ) - z prvotního hobby a přivýdělku na mateřské se stal po 3 letech full time job ;) . Je pravda, že výdělky na Shutterstocku i iStocku se citelně propadly, co už, ale taky nelituju a doufám, že to ještě chvilku vydrží.
+Bananaboy, +Marsan, +admin Hodnocení: +3
Sagi

Reputace: +41

Příspěvekod Bananaboy » 28. leden 2021 18:21

Marsan píše:
admin píše:Tak já mám v únoru taky kulatý výročí, jen jsem trochu fotobankově starší - 15 let! Začínal jsem na iStocku a Shutterstocku,...........

Však díky Tobě jsem tam šel, když jsem si něco od Tebe přečetl a našel Tvůj web...

Hehe, som na tom podobne. Na nejakom webe som klikol na reklamu od Googlu a už som bol na blogu nášho fotobankového tátu. :lol: :lol: V tom čase to bol ešte jeho starý blog s beruškou v hlavičke stránky.
+Marsan, +Sagi, +admin Hodnocení: +3
Bananaboy

Příspěvekod Artush » 28. leden 2021 19:16

10 Let na fotobankách, mám to pouze jako hobby, díky kterému mohu cestovat po světě.
Jde to pomalu dolů, ale vloni jsem musel zrušit všechny zahraniční cesty, takže jsem neměl nové fotky z nových destinací.
Přílohy
microstock.jpg
microstock.jpg (56.45 KiB) Zobrazeno 2903 krát
+Marsan Hodnocení: +1
www.artushfoto.eu
https://www.instagram.com/artushfoto.eu/
www.facebook.com/artushfoto.eu
Artush

Reputace: +7

Příspěvekod admin » 28. leden 2021 19:31

Bananaboy píše:Hehe, som na tom podobne. Na nejakom webe som klikol na reklamu od Googlu a už som bol na blogu nášho fotobankového tátu. :lol: :lol: V tom čase to bol ešte jeho starý blog s beruškou v hlavičke stránky.

Jééé beruškový blog, to jsou 2-3 generace zpátky :) Loni jsem konečně svůj blog překopal, přehodil na Wordpress a redesignoval (teda spíš jsem jen použil minimalistickou šablonu).
Hodnocení: 0
Fotograf, grafik, fotobankéř na volné noze a místní admin | fotobanky.cz | ilustrator.cz | dubanci.cz
admin
Site Admin

Reputace: +627

Příspěvekod Bananaboy » 29. leden 2021 19:06

Hurááááá, slávim! Čoskoro budem mať rýchly internet!!! Dnes bol u nás pracovník Telecomu a zmenili sme zmluvu z DSL 5/05 na optiku 600/60!!! Do dvoch týždňov by nám ho mali prísť zapojiť. Wow!!! Ja som tak šťastný! Teraz už konečne nahrávanie videí a celkovo pobyt na internete nebude utrpením!
Hodnocení: 0
Bananaboy

PředchozíDalší

Zpět na Všeobecná fotobanková diskuse