shutterstock

Re: shutterstock

Příspěvekod Fauren » 5. únor 2021 15:42

když už mi víc vydělává bigstock než shutterstock, tak je vážně něco špatně :)
+Marsan, +ivusakzkrabice, +zdenat5 Hodnocení: +3
Fauren

Reputace: +67

Příspěvekod peter » 6. únor 2021 15:52

ivusakzkrabice píše:Trága.
Pod pade USD jsem měla naposledy v listopadu 2016, tj. můj osmý měsíc na fotobankách a v portfoliu jsem tehdá měla asi tisíc fotek..
Víc už fakt není potřeba říkat :?
I přes velmi pomalý start u mě převzal vedení s přehledem Adobe 8-)

Ivus, jestli to dobře chápu, tak každý měsíc míváte přes 50 USD. Přijde mi to jako slušný příspěvěk na občasnou výměnu techniky. Asi jsem o něco skromnější :-)
Hodnocení: 0
peter

IP: 89.103.244.1xx

Reputace: 0

Příspěvekod duben » 6. únor 2021 17:13

peter píše:Ivus, jestli to dobře chápu, tak každý měsíc míváte přes 50 USD. Přijde mi to jako slušný příspěvěk na občasnou výměnu techniky. Asi jsem o něco skromnější :-)

Ono to nemusí být o skromnosti, ale třeba o nákladech na rozmnou fotku a taky ceně techniky. Třeba zaplatit modely, zaplatit někde pronájem prostor pro specifické focení, nebo třeba i jen ta technika, třeba pořádná světelná supertele skla stojí jako nové auto, tím se pomocí 50 USD měsíčně opravdu nevydělá ani občasnou výměnu techniky. Nejspíš to nepokryje ani náklady na focení. Ale samozřejmě pokud si někdo sem tam cvakne něco na výletě a dovolené, pak se to tak dá brát ... mám pocit, že takové cvakání ale není schopné vydělávat ani 50 USD/měs na jedné fotobance.
www.duben.org | www.fotorady.cz | microstocktools.com | www.afrodita.name | www.soutez.org | www.youtube.com/LucieDubnova - fitness online
duben

Reputace: +272

Příspěvekod ivusakzkrabice » 7. únor 2021 09:40

Tak u mě je to spíš o tom, abych z fotobankového výdělku něco přihodla k cestovním nákladům. Pro mě je to k fototechnice i přivýdělek na cestování a jestli to bude celý rok po 50 USD, tak to budu kousat blbě.
Loni teda nebylo do čeho vyhazovat, ale i těch pár tuzemských výletů za orchidejema na benzínu taky něco málo požraly. Zas na druhou stranu zážitek to byl k nezaplacení.
ivusakzkrabice

Reputace: +752

Příspěvekod ypres.bass » 7. únor 2021 12:46

ivusakzkrabice píše:Tak u mě je to spíš o tom, abych z fotobankového výdělku něco přihodla k cestovním nákladům. Pro mě je to k fototechnice i přivýdělek na cestování a jestli to bude celý rok po 50 USD, tak to budu kousat blbě.
Loni teda nebylo do čeho vyhazovat, ale i těch pár tuzemských výletů za orchidejema na benzínu taky něco málo požraly. Zas na druhou stranu zážitek to byl k nezaplacení.
tak tohle já třeba asi úplně řešit nemusím protože bez pořádného portfolia to nedám a to si nepostavím protože všechno je "Similar" nebo naprosto nesmyslně "Rasterization Quality"
www.politicon.eu | www.simonds.store
ypres.bass

Reputace: +26

Příspěvekod Ubu Mbekele » 7. únor 2021 13:07

Oni uz na Sutru nova portfolia na stara temata nechteji. Ta stara jim ke slusnemu vyvaru staci a zakaznici si stezuji na hromady neprehledneho marastu. Zacnete fotit LGBT, BLM a transgender temata. Uvidite potom sve vydelky v ruzovejsich - duhovych barvach. Takovy Karlstejn uz nikoho nezajima. Jeste tak mozna s popisem, ze se jednalo o sidlo rasistickeho, homofobniho panovnika s velkou uhlikovou stopou. K tomu nafotit pasivni dum vyhrivany LGBT rodinou zevnitr. Jooo to by se mohlo prodavat... :mrgreen:
+Bananaboy, +Marian, +Marsan, +shalom3 Hodnocení: +4
Ubu Mbekele

IP: 85.163.114.xx

Příspěvekod shalom3 » 7. únor 2021 15:28

..... pasivni dum vyhrivany LGBT rodinou zevnitr - to bych ještě rozšířila, všici rozpálení Covidem.

Dík, dobrý koment, už dlouho jsem si tak hezky nerozhýbala bránici :lol:
shalom3

Reputace: +1193

Příspěvekod Teamen » 8. únor 2021 12:49

Hola lidi,

jestli někdo požíváte Skrill, dlouho jsem nic nevybíral, protože naspořit z fotobank v současné době pár tisíc trvá více jak půl roku. Ale nyní jsem konečně vybíral a ejhle - do banky mi dorazilo o 500 Kč méně. Skrill si při převodu bere viditelných cca 175 Kč, ale pak se někde při převodu ztratilo dalších 375 Kč. Jsou to pěkný hajzlíci. Dávejte si na ně pozor.
Teamen

IP: 31.30.125.1xx

Příspěvekod ivusakzkrabice » 8. únor 2021 13:00

Myslím, že se něco okolo skrillu řešilo v tomhle fóru.
http://forum.fotobanky.cz/vseobecna-fot ... t3034.html
ivusakzkrabice

Reputace: +752

Příspěvekod duben » 8. únor 2021 23:35

Za únor zatím jen 16 prodejů za celkem 3,16$, myslím že velice brzo udělám Shutterstocku úplně pápá.
www.duben.org | www.fotorady.cz | microstocktools.com | www.afrodita.name | www.soutez.org | www.youtube.com/LucieDubnova - fitness online
duben

Reputace: +272

PředchozíDalší

Zpět na Shutterstock