Vlákno stížností a nářků

Pochlubte se svými úspěchy, zanadávejte na fotobanky, upozorněte na novinky

Re: Vlákno stížností a nářků

Příspěvekod shalom3 » 10. únor 2021 16:11

Opravdu už nevěřím tomu, že to kontrolují nějaké námezdní síly. Spíš to kontroluje automat s nějakým přednastaveným podílem zamítnutí. U někoho mají možná nastaveno, aby se mu kontrolování vyhýbalo.
Překvapily mne ty fráze typu "waterfall waterfall waterfall waterfall sky" - tam bych očekávala, že vyhledávání podle frází bude fungovat na přesně zadanou frázi a nikoli na to, že se v ní mj. vyskytuje také slovo waterfall.
Hodnocení: 0
shalom3

Reputace: +1193

Příspěvekod ahas » 10. únor 2021 16:42

To si myslim, ze pres kontrolu prochazi soubor s normalnimy kw a popiskem a po prijeti se to tam dopise.
ahas

Reputace: +34

Příspěvekod Marsan » 10. únor 2021 19:03

PandaWild píše:To spamování bylo u těch uvedených fotek i v názvech, jestli jsem to dobře pochopil, ne? To mě na tom udivilo, jaktože jim to prošlo. Asi to Ind odklepl automaticky v coronavirové horečce.

Nějak moc to přehánějí s HDR, to už vypadá nepřirozeně, ale asi se to líp prodává.

čert vem HDR, ale to děsně udělaný klonování vlevo...
https://www.shutterstock.com/cs/image-p ... 1666284073
https://www.shutterstock.com/cs/image-p ... 1687816087
nedovedu si představit na čem ti indové jedou, že tohle nevidí... :lol: :lol: :lol: tohle nemohl nikdo kontrolovat
+PandaWild Hodnocení: +1
Marsan

Reputace: +216

Příspěvekod PandaWild » 10. únor 2021 19:13

Tak tím se vysvětluje i to "autumn forest autumn forest autumn forest", zkrátka to tam MUSÍ být tolikrát, když je to i v obraze. :-)
+Marsan, +shalom3 Hodnocení: +2
PandaWild

Reputace: +2006

Příspěvekod Marsan » 10. únor 2021 19:17

PandaWild píše:Tak tím se vysvětluje i to "autumn forest autumn forest autumn forest", zkrátka to tam MUSÍ být tolikrát, když je to i v obraze. :-)

jj :lol: takovej děs jsem snad neudělal ani když jsem se dávno učil v GIMPu :lol:
Marsan

Reputace: +216

Příspěvekod admin » 10. únor 2021 20:43

Marsan píše:
PandaWild píše:To spamování bylo u těch uvedených fotek i v názvech, jestli jsem to dobře pochopil, ne? To mě na tom udivilo, jaktože jim to prošlo. Asi to Ind odklepl automaticky v coronavirové horečce.

Nějak moc to přehánějí s HDR, to už vypadá nepřirozeně, ale asi se to líp prodává.

čert vem HDR, ale to děsně udělaný klonování vlevo...
https://www.shutterstock.com/cs/image-p ... 1666284073
https://www.shutterstock.com/cs/image-p ... 1687816087
nedovedu si představit na čem ti indové jedou, že tohle nevidí... :lol: :lol: :lol: tohle nemohl nikdo kontrolovat

Má to na spoustě fotek, myslím, že nějakým skriptem upravuje fotky, co nejspíš stáhne někde z webu, díky té úpravě to nehlásí duplicitu a spoléhá na to, že stihne výplatu, než se na to přijde. Pokud ten proces má zautomatizovaný, tak asi nemá problém to po zrušení portfolia znovu nahodit na jiné jméno...
Fotograf, grafik, fotobankéř na volné noze a místní admin | fotobanky.cz | ilustrator.cz | dubanci.cz
admin
Site Admin

Reputace: +627

Příspěvekod ahas » 11. únor 2021 09:48

Myslim si, ze je to jeden borec, ktery vlastni x uctu, krade cizi fotky, upravuje, spamuje a jeste dostava referalni vyplaty.
Podvodnik jak se patri, akorat SS to vubec nezajima, dulezite, ze prodava.
ahas

Reputace: +34

Příspěvekod ivusakzkrabice » 11. únor 2021 12:26

Tak jestli víte, kde bydlí a máte přebytečných pár pytlů prémiových granulí a farmu na tuňáky, tak si na něj tady Macík může trochu posvítit.. 8-)
mnoukiller.JPG
mnoukiller.JPG (21.6 KiB) Zobrazeno 3010 krát
ivusakzkrabice

Reputace: +752

Příspěvekod Prudek » 11. únor 2021 20:11

No bohužel jediný co můžeme dělat je práskat a práskat a na to já nějak nemám nervy ani čas.

Jednou se mi ale stalo zcela omylem, že jsem to nechtěně udělal u jedný fotky taky a měl v popisu několikrát jedno slovo na začátku popisu. (už při nahrání, ne že bych to jak ti grázli opravoval dodatečně) Editor to ale pustil. Po asi půl roce mě na to na SS upozornili a já to spravil. Je ale pravda, že se mi tato fotka začala prodávat.
Prudek

IP: 37.44.23.xx

Reputace: 0

Příspěvekod ivusakzkrabice » 16. únor 2021 07:38

Tak teď ve svých prodejích koukám, že další, kdo v tichosti snižuje příjmy kontributorům je 123RF. Fotky stažené ve velikost XL za 0,156 USD.....
ivusakzkrabice

Reputace: +752

PředchozíDalší

Zpět na Všeobecná fotobanková diskuse