Adobe Stock Upfront Royalty Payment Opportunity

Re: Adobe Stock Upfront Royalty Payment Opportunity

Příspěvekod Hamin » 23. červen 2021 20:37

Mám "In review" pouze u těch, které jsem sám vybral.
Hodnocení: 0
Nikon D7100, Sigma 17-55 f2.8 OS HSM, Sigma APO EX DG 70-200 f2.8 MACRO II, AF-S Nikkor 35mm f1.8, Nikkor AF D Micro 60mm f2.8, Flash SB-700, Softbox 60x60 for SB flash
Hamin

Reputace: +82

Příspěvekod Fyletto » 23. červen 2021 22:12

Pouze u mnou vybraných. Ale je pravda, že jsem to několikrát měnil a po první selekci jsem měl další den pocit, že spousta odškrtnutých je znovu zaškrtnutá, tak jsem to zase odškrtnul a pak to zůstalo...
Fyletto

Reputace: +4

Příspěvekod ivusakzkrabice » 24. červen 2021 06:27

Strávila jsem nad tím tak hodinu a najednou mám ve výběru všechny :( Je to v prdeli, protože asi 10 fotek jsou mými topselery na šutru, mají přes 70 USD, pak dalších 20 má přes 40 USD a stále se prodává. Bohužel vůbec netuším, kde se problém stal. Na supportu mi napsali, že s tím nejde nic dělat :( Jsem neskutečně nas**aná :(
ivusakzkrabice

Reputace: +752

Příspěvekod duben » 24. červen 2021 15:40

2x jsem s tím strávil spoustu času. Nejdřív jsem vybíral ty co chci. Pak se před týdnem přihlásím a vidím, že jsou stejně všechny vybrané, tak jsem dal vše a jen odebral ty co měli na 5 stažení. A dneska den po poslední možné změně kouknu na účet a jsou tam stejně všechny!

Už jsem jim psal na podporu dost nasraný email, protože buď s tím něco udělají, nebo stáhnu z té free nabídky vše. A je mi jedno, že je něco po nějakém datumu, když mi to nějakou technickou chybou změní, takže použijí neodsouhlasené fotky.
www.duben.org | www.fotorady.cz | microstocktools.com | www.afrodita.name | www.soutez.org | www.youtube.com/LucieDubnova - fitness online
duben

Reputace: +272

Příspěvekod castyhost » 24. červen 2021 15:48

ty co jsou od nich v nabidce jsou videt po zaskrtnuti policka...

ty co jsou vybrane autorem, jsou videt po zaskrtnuti policka a jeste s tim posuvnickem pod fotkou

delaji paniku, nemaji to moc chytre
castyhost

IP: 92.240.175.1xx

Reputace: 0

Příspěvekod hypotekyfidler.cz » 24. červen 2021 16:38

Mě u řady fotek zmizela hláška probíhá kontrola, ale v bezplatné kolekci se neobjevily, takže si je asi nevybrali.
Tesoval jsem to i z druhé strany - najdou se tam fotky, které jsou pro mé účely vhodné, takže bych si je jinak stahoval na 123 - ti mají teď smůlu. Pro stáhnutí je ale nutné být přihlášen, takže nějaké excesy v tomto duchu by Adobe asi zatrhnul. JInak bych to celé chrakterizoval známou hláškou: "Blbý, kdo dává, blbější, kdo nebere."
hypotekyfidler.cz

Reputace: +341

Příspěvekod ivusakzkrabice » 25. červen 2021 08:18

duben píše:2x jsem s tím strávil spoustu času. Nejdřív jsem vybíral ty co chci. Pak se před týdnem přihlásím a vidím, že jsou stejně všechny vybrané, tak jsem dal vše a jen odebral ty co měli na 5 stažení. A dneska den po poslední možné změně kouknu na účet a jsou tam stejně všechny!

Už jsem jim psal na podporu dost nasraný email, protože buď s tím něco udělají, nebo stáhnu z té free nabídky vše. A je mi jedno, že je něco po nějakém datumu, když mi to nějakou technickou chybou změní, takže použijí neodsouhlasené fotky.

Koukám, že stejný problém, taky jsem jim psala, jen já to moc nasraně neumím, takže mi bylo odpovězeno "už s ním nejde nic dělat, ale nebojte se, my stejně nevybereme všechny" Bohužel se obávám, že vyberou ty, které mi problém způsobí jinde nižšími prodeji :( pět dní před termínem už jsem v tom nechtěla hrabat. Asi sem měla hrabat.. :(
ivusakzkrabice

Příspěvekod Fauren » 25. červen 2021 09:15

a ty máš u všech fotek probíhá kontrola? Já když zaškrtnu tu fajku co jde do bezplatné tak tam mám taky všechny, ale jen u těch u kterých jsem dal pro bezplatnou tak mám nad tím nadpis "probíhá kontrola" , takže to beru tak, že vybírají jen z těch
Fauren

Reputace: +67

Příspěvekod ivusakzkrabice » 27. červen 2021 07:51

Ano, mám to u všech, které mi předvybrali, i když jsem z jejich výběru vybrala asi jen třetinu :(
Nechávám to plavat, u pár fotek mě to štve, ale třeba to tak má být, uvidím, co mi to přinese.
ivusakzkrabice

Příspěvekod Fyletto » 28. červen 2021 07:39

ivusakzkrabice píše:Ano, mám to u všech, které mi předvybrali, i když jsem z jejich výběru vybrala asi jen třetinu :(
Nechávám to plavat, u pár fotek mě to štve, ale třeba to tak má být, uvidím, co mi to přinese.

Třeba zrovna ty nevyberou...
Fyletto

Reputace: +4

PředchozíDalší

Zpět na Fotolia