| Hodnocení: 0 |
Fyletto píše:23 fotek vybrali z cca 2500 kandidátů. Myslím, že netřeba se obávat nějakých důsledků. Spíš mi to přijde v důsledku směšné - takového humbuku pro pár pěťáků...
Host 5 píše:Fyletto píše:23 fotek vybrali z cca 2500 kandidátů. Myslím, že netřeba se obávat nějakých důsledků. Spíš mi to přijde v důsledku směšné - takového humbuku pro pár pěťáků...
Jak to poznáte, že vám je vybrali? Kde to zjistím nebo místo toho probíhá kontrola je schváleno?:D
honza286 píše:Host 5 píše:Fyletto píše:23 fotek vybrali z cca 2500 kandidátů. Myslím, že netřeba se obávat nějakých důsledků. Spíš mi to přijde v důsledku směšné - takového humbuku pro pár pěťáků...
Jak to poznáte, že vám je vybrali? Kde to zjistím nebo místo toho probíhá kontrola je schváleno?:D
Na stránce přispěvatele je možnost filtrování podle cenové kategorie a tam je nutné vybrat zdarma.
Host 5 píše:honza286 píše:Host 5 píše:Fyletto píše:23 fotek vybrali z cca 2500 kandidátů. Myslím, že netřeba se obávat nějakých důsledků. Spíš mi to přijde v důsledku směšné - takového humbuku pro pár pěťáků...
Na stránce přispěvatele je možnost filtrování podle cenové kategorie a tam je nutné vybrat zdarma.
mužeš mě nějak navést, jsem asi slepý:D
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
Shutterstock
Adobe Stock
Depositphotos
iStock
123RF
Dreamstime
VectorStock
BigStock
Pond5 (video)
Všechny nejdůležitější informace o fotobankách najdete přehledně uspořádané na webu fotobanky.cz.