Adobe stock / Fotolia

Re: Adobe stock / Fotolia

Příspěvekod ivusakzkrabice » 6. prosinec 2021 19:10

Mám problém s nahráváním na AS. Některým nahraným fotkám se rovnou při nahrání smažou klíčová slova a nechápu proč. Na vše keywordování používám Photostock.
Za druhé se mi jako jazyk keywordů už asi pár týdnů objevuje francoužština, když zapomenu a nepřekliknu, tak mi je vyhodí pro technické potíže.
Má někdo podobnou zkušenost?
Hodnocení: 0
ivusakzkrabice

Reputace: +752

Příspěvekod zdenat5 » 15. leden 2022 11:35

Ahoj,
po poslední aktualizaci mi přestal fungovat zip. chce to přejmenování - nelze zkomprimovat, obsahuje nepožitelné znaky - např. š. Ani dřív zkomprimované soubory už nejdou a Adobe je odmítá. Nevíte co s tím ? 7Z Adobe odmítá. Zatím sem nahrála jen ai - jestli to půjde - nevím :roll: Taky textový dokument se sám změnil na ANSI - znehodnotilo mi to česky psaný text - nově musím ukládat jako UTF
Koukám, že jeden vektor poslaný jako ai to vzalo jen jako foto - poslala sem to znovu jen jako eps - prošlo to jako vektor - tak nějak nevím. Ten Bill mně už vážně štve. :evil:
zdenat5

Reputace: +148

Příspěvekod zdenat5 » 15. leden 2022 13:31

No - to jsem z toho blázen :roll:
Když to nahraju na externí disk - tak to funguje - normálně se to zazipuje - z externího disku to nahraju na Adobe a je to vpořádku. :?: :? Když si zazipované přenesu zpět do pc tak to Adobe taky vezme, ještě uvidím co na to Vectorstock. Tak zatím takhle, ale je to děsná opičárna. :( Snad se to dá nějak opravit, zatím jsem k tomu nic nevygooglila. :lol:
zdenat5

Reputace: +148

Příspěvekod Navstevnik_3 » 7. duben 2022 06:59

Ahoj, nevim jestli mi neco neuniklo, ale dnes se mi prodalo video na AS za 2,8E. To uz dorazilo i sem ty levne prodeje za subs? Drive to bylo minimalne pres 20E.
Navstevnik_3

IP: 188.122.208.1xx

Reputace: 0

Příspěvekod shalom3 » 7. duben 2022 20:00

Asi to tak je, před nějakým tím týdnem mi přišel mail s oznámením, že zavádějí nějaký nový systém plateb. Ale protože jsem si řekla, že s tím nic nenadělám, tak jsem to ani nějak nestudovala. Zde je obsah toho mailu:
We are writing to let you know about important upcoming price tier updates for all Adobe Stock video clips.

On a rolling basis starting March 9, 2022, HD video clips will be available to license as part of Adobe Stock subscriptions (25 credits per month or larger), providing stock customers a simplified offering that includes standard images, templates, 3D, and audio tracks.

There is no change to the current royalty rate.

While there is no change to the current royalty rate, you may still notice a decrease in the per-video license royalty payments as HD videos will be available to subscription customers at a range of discounts, depending on the customer’s plan. 4K videos will be available to subscription customers at a 20% discount.

The current Adobe Stock royalty rate (35%) will stay the same, based on the price per clip. And HD and 4K video pricing will remain the same for all on-demand clips and for credit packs. To find details about royalties from subscription plans visit our Royalties page.

Thank you for contributing to Adobe Stock. If you have any feedback or questions, please contact us.
shalom3

Reputace: +1193

Příspěvekod Fauren » 8. červen 2022 09:38

Musím říct, že ten způsob adobe se mi libí nominovat fotky do toho bezplatného režimu na 12 měsíců. Minulý rok, co jsem tam vložil fotky, tak nemůžu říct, že by mi to snížilo zisky spíše naopak navíc fotky které jsou nominovány nejsou žádné bestsellery, spíše kousky, které se divím, že vůbec jsem někdy uploadoval a navíc když za každý vybraný dostanu 5 euro, to je podstatě každý obrázek prodaný 14x za 0,35, což podstatě za ten rok u těchto snímků nepřipadá v úvahu...

Navíc je to definováno dobou a ne napořád 8-) samozřejmě snad to nebude postupem času se sazba snižovat a podobně.. :D
+zdenat5 Hodnocení: +1
Fauren

Reputace: +67

Příspěvekod Pavson » 13. červen 2022 19:57

Zdravím,
Jak dlouho trvá proces platby.. na začátku měsíce jsem dal převod a pořád je status čeká na vyřízení.. minulé to bylo do pěti dni
Pavson

IP: 85.160.10.1xx

Příspěvekod ivusakzkrabice » 14. červen 2022 21:00

Pavson píše:Zdravím,
Jak dlouho trvá proces platby.. na začátku měsíce jsem dal převod a pořád je status čeká na vyřízení.. minulé to bylo do pěti dni

Dávala jsem pokyn k proplacení poslední den v měsíci a přišlo to tuším devátého, přijde mi, že je to tento měsíc nějaké pomalejší.. většinou se předhání s šutrem, ale z něj jsem měla peníze už šestého.
ivusakzkrabice

Reputace: +752

Příspěvekod Painter » 27. červenec 2022 19:14

Ahoj, prosím jde Vám připojit se do Adobe přes FTP? Hlásí mi to Authentication failed tak snad se mi tam někdo nenaboural. Dík
Painter

IP: 178.255.168.xx

Příspěvekod Fauren » 29. červenec 2022 14:08

Ahoj, prosím jen by mě tak zajímalo kolik procentuálně vám vybrali fotek do free kolekce z toho kolik jste jich navolili?

Protože u mě např.: jsem jich navolil 300 a vybrali si jen 8... :? :lol: I když vím, že minulý rok dělali ještě další výběr v srpnu, ale nějak nevěřím, že to bude lepší :)
Fauren

Reputace: +67

PředchozíDalší

Zpět na Fotolia