| Hodnocení: 0 |
Začátečník píše:Já nemusím být smutný, protože jsem začal před třemi lety a tak jsem dobré časy nezažil. Podstatné je pro mě to, že jsem konečně dosáhl na předplatné, které jsem si zatím platil. Mám předplaceno do listopadu, takže na to nechvátám, ale pořád se mi nedaří zjistit,co je ten alfanumerický dvanáctimístný kód a nechci se v tom rejpat,dokud to nepotřebuji,píší tam např.že špatnou volbu programu už nelze vzít zpět, tak mám půl roku čas si to promyslet. Přesto budu rád když poradíte ten alfanumerický kód, kde je.
Začátečník píše:Začátečník píše:Já nemusím být smutný, protože jsem začal před třemi lety a tak jsem dobré časy nezažil. Podstatné je pro mě to, že jsem konečně dosáhl na předplatné, které jsem si zatím platil. Mám předplaceno do listopadu, takže na to nechvátám, ale pořád se mi nedaří zjistit,co je ten alfanumerický dvanáctimístný kód a nechci se v tom rejpat,dokud to nepotřebuji,píší tam např.že špatnou volbu programu už nelze vzít zpět, tak mám půl roku čas si to promyslet. Přesto budu rád když poradíte ten alfanumerický kód, kde je.
Mám na mysli Adobe
Začátečník píše:Díky. Kód se neobjeví, nabídne se volba z pěti plánů, dál nechci pokračovat, mám do listopadu čas a kdyby bylo jaro-léto úspěšné na video, vzal bych spíše Premiéru. Takže alfanumerický kód mi zatím zůstává velkou neznámou
| +Marsan | Hodnocení: +1 |
Zpět na Všeobecná fotobanková diskuse
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
Shutterstock
Adobe Stock
Depositphotos
iStock
123RF
Dreamstime
VectorStock
BigStock
Pond5 (video)
Všechny nejdůležitější informace o fotobankách najdete přehledně uspořádané na webu fotobanky.cz.