Slávim

Pochlubte se svými úspěchy, zanadávejte na fotobanky, upozorněte na novinky

Re: Slávim

Příspěvekod ivusakzkrabice » 1. únor 2022 21:48

Mám za prosinec i leden stejné množství prodejů, rozdíl je v částce o 35 % nižší v lednu oproti prosinci. No škoda slov. Bohužel se mi nedaří ani na AS, tam mám pokles fakt velký za poslední dva měsíce celkově i v počtech prodejů i v průměrné částce za obrázek.
Hodnocení: 0
ivusakzkrabice

Reputace: +752

Příspěvekod Začátečník » 5. únor 2022 14:52

Já nemusím být smutný, protože jsem začal před třemi lety a tak jsem dobré časy nezažil. Podstatné je pro mě to, že jsem konečně dosáhl na předplatné, které jsem si zatím platil. Mám předplaceno do listopadu, takže na to nechvátám, ale pořád se mi nedaří zjistit,co je ten alfanumerický dvanáctimístný kód a nechci se v tom rejpat,dokud to nepotřebuji,píší tam např.že špatnou volbu programu už nelze vzít zpět, tak mám půl roku čas si to promyslet :-). Přesto budu rád když poradíte ten alfanumerický kód, kde je.
Začátečník

IP: 213.195.235.xx

Reputace: 0

Příspěvekod Začátečník » 5. únor 2022 14:53

Začátečník píše:Já nemusím být smutný, protože jsem začal před třemi lety a tak jsem dobré časy nezažil. Podstatné je pro mě to, že jsem konečně dosáhl na předplatné, které jsem si zatím platil. Mám předplaceno do listopadu, takže na to nechvátám, ale pořád se mi nedaří zjistit,co je ten alfanumerický dvanáctimístný kód a nechci se v tom rejpat,dokud to nepotřebuji,píší tam např.že špatnou volbu programu už nelze vzít zpět, tak mám půl roku čas si to promyslet :-). Přesto budu rád když poradíte ten alfanumerický kód, kde je.

Mám na mysli Adobe
Začátečník

Příspěvekod exit » 5. únor 2022 15:39

Začátečník píše:
Začátečník píše:Já nemusím být smutný, protože jsem začal před třemi lety a tak jsem dobré časy nezažil. Podstatné je pro mě to, že jsem konečně dosáhl na předplatné, které jsem si zatím platil. Mám předplaceno do listopadu, takže na to nechvátám, ale pořád se mi nedaří zjistit,co je ten alfanumerický dvanáctimístný kód a nechci se v tom rejpat,dokud to nepotřebuji,píší tam např.že špatnou volbu programu už nelze vzít zpět, tak mám půl roku čas si to promyslet :-). Přesto budu rád když poradíte ten alfanumerický kód, kde je.

Mám na mysli Adobe

Když klikneš po přihlášení na modrý pruh a konkrétně na slovo "zde", tak se objeví alfanumerický dvanáctimístný kód, který použiješ na produkty Adobe, které si vybereš, až budeš potřebovat. Nejpoužívanější volbou je Creative Cloud Photography.
exit

IP: 185.151.168.xx

Příspěvekod Začátečník » 5. únor 2022 16:24

Díky. Kód se neobjeví, nabídne se volba z pěti plánů, dál nechci pokračovat, mám do listopadu čas a kdyby bylo jaro-léto úspěšné na video, vzal bych spíše Premiéru. Takže alfanumerický kód mi zatím zůstává velkou neznámou :-)
Začátečník

Příspěvekod exit » 5. únor 2022 21:53

Začátečník píše:Díky. Kód se neobjeví, nabídne se volba z pěti plánů, dál nechci pokračovat, mám do listopadu čas a kdyby bylo jaro-léto úspěšné na video, vzal bych spíše Premiéru. Takže alfanumerický kód mi zatím zůstává velkou neznámou :-)

Kód bude po kliknutí tam, kde se píše URL adresa.
exit

IP: 185.151.168.xx

Příspěvekod Začátečník » 6. únor 2022 11:35

Děkuju, je to tak.
Začátečník

Příspěvekod ivusakzkrabice » 26. únor 2022 17:19

SS - Lever 4..
.....jen nevím, jestli to spíš nepatří do vlákna stížností a nářků :?:
ivusakzkrabice

Reputace: +752

Příspěvekod castyhost » 2. březen 2022 20:36

alespon ze koruna jde ted na opacnou stranu nez dolar...

btw rusky fotobankeri ted vybiraji provize v kurzu 1:1

1USD : 1KG rublu
+Marsan Hodnocení: +1
castyhost

IP: 92.240.175.1xx

Příspěvekod castyhost » 3. březen 2022 18:18

bando dotaz...
budete menit vyplatu hned, nebo si pockate na nejaky zajimavejsi kurz (a proc zrovna 30kc/1usd? ) ;-)
castyhost

IP: 92.240.175.1xx

PředchozíDalší

Zpět na Všeobecná fotobanková diskuse