Danění přímů z fotobank

Pochlubte se svými úspěchy, zanadávejte na fotobanky, upozorněte na novinky

Re: Danění přímů z fotobank

Příspěvekod duben » 11. únor 2022 19:03

ivusakzkrabice píše:Tak teď nevím, zda jsem fakt už úplně blbá, nebo fakt nejde vyplnit daňové přiznání za rok 2021. Vždycky jsem to vyplňovala na začátku února přes EPO na webu finanční správy, nyní je tam nějaký elektronický formulář, který se mi automaticky otevře s rokem 2020 a když chci změnit na 2021, tak to napíše: formulář není určen pro zadávané období. Pro zdaňovací období roku 2021 bude možné podávat až v průběhu února 2022.

FÚ nezvládl upravit formulář pro rok 2022, mají na to "jen" celý rok a když je to první 3 měsíce v roce potřeba, tak je přeci ideální chvíle začít na tom pracovat, odstavit systémy na měsíc a půl ... ani se neumí omluvit a důrazně upozorňují, že to nejde papírově a je tvoje povinnost podat to pouze elektronicky.

Zkráceně, musíš počkat, až bude na webu aktuální formulář, protože zatím to není jak vyplnit a odeslat. Slibují to v půlce února ... ale neřekli který rok
Hodnocení: 0
www.duben.org | www.fotorady.cz | microstocktools.com | www.afrodita.name | www.soutez.org | www.youtube.com/LucieDubnova - fitness online
duben

Reputace: +272

Příspěvekod ivusakzkrabice » 12. únor 2022 08:09

No já furt věřila, že ho prostě neumím najít. Mám jediný volný víkend, kdy jsem měla v plánu mít klid i na daně. No to teda fuck, to si snad dělaj prdel. To mám radost, že budu zase škemrat, aby si babička malýho vzala na jeden večer k sobě, s ním to fakt nedám :(
No mě bylo divný, že u na OSSZ na OSVČ zatím fronty moc nejsou.. koukám, že i našim holkám finančák pěkně zavaří.
ivusakzkrabice

Reputace: +751

Příspěvekod castyhost » 12. únor 2022 08:52

excelovska varianta formularu funguje spolehlive, jen tam clovek musi dojit
castyhost

IP: 92.240.175.1xx

Reputace: 0

Příspěvekod ivusakzkrabice » 19. únor 2022 05:27

Prý už to má fungovat, jen je to přetížené, tak jsem si přivstala, abych zjistila, že tam ten formulář pro epodání stále není :(
Netuší někdo, kdy to ti matlalové udělají?
Pořád tam visí tohle a nic jiného
https://www.financnisprava.cz/cs/financ ... i-k-dani-z
ivusakzkrabice

Příspěvekod ivusakzkrabice » 19. únor 2022 07:38

Tak je zpřístupněný elektronický formulář, výpočetně to funguje stejně jako epo, ale občas se to prostě sekne a motá a motá..... Jdu na FU kvůli SVJ a to musí být do konce února, takže bych si ráda ušetřila práci, no tak jsem zvědavá, zda na to budu mít nervy, když už v 6 ráno to šlo jako s hnojem :(
ivusakzkrabice

Příspěvekod castyhost » 19. únor 2022 10:09

podaval jsem osobne posledni tyden v Lednu, devcata to zkoukly, preplatky z CSSZ i ZP tyden na ucte, FU dostal jeste jednu prilohu mailem
castyhost

IP: 92.240.175.1xx

Příspěvekod Painter » 19. únor 2022 10:42

ivusakzkrabice píše:Tak je zpřístupněný elektronický formulář

Kde ho prosím najdu, čekám stále tady (https://www.financnisprava.cz/cs/dane/danove-tiskopisy) na interaktivní formulář, který to dopočítává a jsem na něj zvyklý, ale ten tam pořád není. Díky
Painter

IP: 178.255.168.xx

Příspěvekod hypotekyfidler.cz » 19. únor 2022 10:45

Správný český podnikatel odevzdává DP 31.3. pět minut před půlnocí. Ta to dělám už asi 30 let a nehodlám na tom nic měnit. :lol:
+Egeris Hodnocení: +1
hypotekyfidler.cz

Reputace: +341

Příspěvekod Painter » 19. únor 2022 10:47

tak už jsem to asi dohledal (https://adisspr.mfcr.cz/pmd/epo/podani/ ... QE8U2ZZbZk) jen mohu nějak elektronicky podepsat nebo musím mít tu datovou schránku nebo jak se to jmenuje?
Painter

IP: 178.255.168.xx

Příspěvekod ivusakzkrabice » 21. únor 2022 21:18

No doufala jsem, že to půjde odeslat jako vždycky a pak tam dojít s tím jedním papírem, ale u posílání se to zaseklo, no jsem teda zvědavá, zda mi to půjde poslat toho 31.3.
ivusakzkrabice

PředchozíDalší

Zpět na Všeobecná fotobanková diskuse