shutterstock

Re: shutterstock

Příspěvekod zdenat5 » 19. červenec 2022 14:19

Ubu Mbekele píše:Offset je prémiová kolekce, kam si Šutr vybírá autory. Prodává se tam za lepší peníze. Jak moc, to netuším... Uvidíme.... ;)

GRATULUJU :!: :!: :!:
Hodnocení: 0
zdenat5

Reputace: +148

Příspěvekod ivusakzkrabice » 19. červenec 2022 17:57

Ubu Mbekele píše:Tak tohle je v podstatě konečná. Pokud vypnou část, nebo celé portfolio, tak bestsellery ztratí své pozice a dotyčný může zrušit i ten zbytek... Asi nějaká příprava na nový model prodeje a odměňování.

Moje největší sellery nezmizely, ale je to vlastně jedno, když se poslední měísce v podstatě neprodávají :lol:
ivusakzkrabice

Reputace: +752

Příspěvekod ivusakzkrabice » 19. červenec 2022 17:58

Ubu Mbekele píše:Offset je prémiová kolekce, kam si Šutr vybírá autory. Prodává se tam za lepší peníze. Jak moc, to netuším... Uvidíme.... ;)

Takže místo deseti centů jedenáct? :D :lol:

Ale jo, ať to nepůsobí tak závistivě, gratuluju, pane ;) :P
ivusakzkrabice

Reputace: +752

Příspěvekod shalom3 » 19. červenec 2022 18:07

Taky gratuluju a dej vědět, až se Ti tam něco prodá. Abychom si ještě nemysleli, že z toho Shitr udělal něco jako "čestné přispěvatelsví", čemuž by se v případě této fotobanky člověk ani nedivil. ;)
shalom3

Reputace: +1193

Příspěvekod Ubu Mbekele » 19. červenec 2022 18:38

Ona už zřejmě nějaká zkouška proběhla v červnu. Měl jsem velmi netypické prodeje.
Ubu Mbekele

IP: 85.163.138.xx

Reputace: 0

Příspěvekod Egeris » 20. červenec 2022 07:28

Ze zvědavosti jsem ten Offset trochu proklikal a popravdě nerozumím tomu, proč z toho dělají tak "exkluzivní" věc, do které si musí vybírat autory sami. Většina fotek, které jsem viděl, jsou docela průměrné.

Třeba tohle: https://www.offset.com/photos/germany-mecklenburg-west-pomerania-landscape-agricultural-landscape-1073657 je typický fotobankový šrot, kterého jsou všude tuny. A takových jsem tam našel snad desítky. Nebo tohle, to by snad ani na šutru nevzali: https://www.offset.com/photos/tall-grasses-with-cloudy-sky-1082658 :lol:

Tak v čem je to tak "elitní"? :shock:
Egeris

Reputace: +117

Příspěvekod PandaWild » 20. červenec 2022 07:39

Asi "V naší nabídce nenaleznete úplný odpad, ale jen běžný odpad. Alespoň zatím - na rozšíření nabídky neustále pracujeme." ... přijdou na to, že vyřazením úplného odpadu přicházejí také o nějaké zisky.
PandaWild

Reputace: +2006

Příspěvekod Bananaboy » 20. červenec 2022 09:19

Vybraním do nejakej "exkluzívnej" odnože Shutterstocku, dávajú autorovi pocit falošného sebavedomia, že je lepší, ako ostatní a on sa im z lojálnosti zaviaže tým, že bude na nich dobrovoľne otročiť minimálne ďalších 5 rokov.
+PandaWild, +ivusakzkrabice Hodnocení: +2
Bananaboy

Reputace: +1079

Příspěvekod Ubu Mbekele » 20. červenec 2022 12:19

Falešné sebevědomí... :D Snad vyčůranost a oportunismus, faleš, klam, lhaní, překrucování reality, fake news... To vše ano, ale sebevědomí na šutru...? To tedy nééé... :lol:
Jedno lusknutí prsty a vše zase zmizí jak pára nad hrncem.

Vzato z druhé strany. Tohle "otročení" se mi moc líbí. Nechce se mi na stará kolena do zaměstnání. Takže pokud mi to přidá pár měsíců, nebo let na volné noze, budu jen rád.
Docela by mne zajímalo kolik kolegů se stále drží jako full time fotobankéři.
+zdenat5 Hodnocení: +1
Ubu Mbekele

IP: 85.163.138.xx

Reputace: 0

Příspěvekod shalom3 » 20. červenec 2022 14:08

Egeris píše:Ze zvědavosti jsem ten Offset trochu proklikal a popravdě nerozumím tomu, proč z toho dělají tak "exkluzivní" věc, do které si musí vybírat autory sami. Většina fotek, které jsem viděl, jsou docela průměrné.

Třeba tohle: https://www.offset.com/photos/germany-mecklenburg-west-pomerania-landscape-agricultural-landscape-1073657 je typický fotobankový šrot, kterého jsou všude tuny. A takových jsem tam našel snad desítky. Nebo tohle, to by snad ani na šutru nevzali: https://www.offset.com/photos/tall-grasses-with-cloudy-sky-1082658 :lol:

Tak v čem je to tak "elitní"? :shock:

Jejda, tak to bych mohla být časem taky offset - takových záběrů mám hromadu, ne sice z Mecklenburgu, ale kolem Blaníku. Krajinky s krásnými mraky, pahorky, barevná pole - ale na fotobanky jsem jich dala jen pár a skoro nic se neprodalo. Jenže .... mě už nebaví na Shutter nahrávat.
shalom3

Reputace: +1193

PředchozíDalší

Zpět na Shutterstock