shalom3 píše:Srpen byl pro mne až tak dobrý, že jsem se rozhodla tam zas asi po téměř dvou letech nahrát nějaká videa. Tak jsem tam dala 18 kousků, které v jiných fb prošly. Vyhodili mi z toho 11 ks - samozřejmě vesměs těch lepších. Důvody byly především artefakty a šum u počítačových animací z Blenderu, kde vše rendruji s nastavením Perceptualy lossles - tedy téměř v nejvyšší kvalitě. V několika případech byl také důvodem Podobný obsah. Podobnost byla asi taková, jako když je jedno video s určitým nápisem a jiné sice se stejným nápisem, ale úplně jinak provedeným, v jiných barvách, s jinými animačními efekty. Tedy asi stejná podobnost, jako kdyby byla na jednom bílá kočka ležící a na druhém černá běžící
Takže - další dva roky prázdnin.
Shutterstock a jeho důvody odmítání videí jsou kapitola sama pro sebe. Taky mi teď vyhodili spoustu videí, které jinde vzali. V principu hodně z těch, ze kterých jsem sestříhal tohle video
https://youtu.be/r0ighO4toz8 a důvody byly podobnost (jasně na jednom je jedna veš, na druhé vši dvě, navíc jedno je skoro dospělá veš a na druhé je nymfa ... ale jasně je tam něco co má šest nohou tak je to stejné). Ohledně kvality apod. to snad ani nekomentuju. Přitom jediný důvod na který jsem čekal, že pár videí bylo natočené ve 4K/15fps což je málo a byly přerenderované do 25fps, to nedal nikdo

. Ale upřímně, poslední dobou si spíš zase fotím a natáčím hlavně pro sebe a na fotobanky to dávám, aby to neleželo v šuplíku. Nechtějí to? Nevadí, jejich problém.
www.duben.org | www.fotorady.cz | microstocktools.com | www.afrodita.name | www.soutez.org | www.youtube.com/LucieDubnova - fitness online