| Hodnocení: 0 |
Fauren píše:Co to proboha je.. proč na své domovské stránce, chci nějaké videa a podobně.. Chci vidět svůj přehled a co se prodalo.. Panebože ať jdou s tímhle dop... nevidím nikde ani co se prodalo v tento den musím na jít přes souhrn příjmu a daleko více kliků... Oni fakt všechno ničí jak dem...
| +hana.kadrnova, +zdenat5 | Hodnocení: +2 |
ivusakzkrabice píše:Fauren píše:Co to proboha je.. proč na své domovské stránce, chci nějaké videa a podobně.. Chci vidět svůj přehled a co se prodalo.. Panebože ať jdou s tímhle dop... nevidím nikde ani co se prodalo v tento den musím na jít přes souhrn příjmu a daleko více kliků... Oni fakt všechno ničí jak dem...
Kde to mohu podepsat?![]()
Naskočilo mi to včera a moje reakce byla v podstatě stejná jako tvá..
Fauren píše:ivusakzkrabice píše:Fauren píše:Co to proboha je.. proč na své domovské stránce, chci nějaké videa a podobně.. Chci vidět svůj přehled a co se prodalo.. Panebože ať jdou s tímhle dop... nevidím nikde ani co se prodalo v tento den musím na jít přes souhrn příjmu a daleko více kliků... Oni fakt všechno ničí jak dem...
Kde to mohu podepsat?![]()
Naskočilo mi to včera a moje reakce byla v podstatě stejná jako tvá..
Jediné co můžeme udělat je odpovědět na ten jejich dotazník, co chceme vidět na naší stránce.. Už jsem jim tam napsal co si o tom myslím:D
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
Shutterstock
Adobe Stock
Depositphotos
iStock
123RF
Dreamstime
VectorStock
BigStock
Pond5 (video)
Všechny nejdůležitější informace o fotobankách najdete přehledně uspořádané na webu fotobanky.cz.