shutterstock

Re: shutterstock

Příspěvekod Fauren » 7. prosinec 2022 10:37

Co to proboha je.. proč na své domovské stránce, chci nějaké videa a podobně.. Chci vidět svůj přehled a co se prodalo.. Panebože ať jdou s tímhle dop... nevidím nikde ani co se prodalo v tento den musím na jít přes souhrn příjmu a daleko více kliků... Oni fakt všechno ničí jak dem...
Hodnocení: 0
Fauren

Reputace: +67

Příspěvekod ivusakzkrabice » 7. prosinec 2022 22:44

Fauren píše:Co to proboha je.. proč na své domovské stránce, chci nějaké videa a podobně.. Chci vidět svůj přehled a co se prodalo.. Panebože ať jdou s tímhle dop... nevidím nikde ani co se prodalo v tento den musím na jít přes souhrn příjmu a daleko více kliků... Oni fakt všechno ničí jak dem...

Kde to mohu podepsat? :)
Naskočilo mi to včera a moje reakce byla v podstatě stejná jako tvá..
ivusakzkrabice

Reputace: +752

Příspěvekod hypotekyfidler.cz » 7. prosinec 2022 23:35

Asi mají pocit, že kontributoři pořád lezou do svého profilu a zbytečně tím ztrácejí čas, a tímto jim chtějí vlastně pomoct. Já to beru podle sebe. I když už několik let vůbec nepřidávám, pořád jsem na šutr občas vlezl a podíval se, co se prodalo. Byla to úplně zbytečná činnost, která nic neovlivnila a nedávala žádný smysl. To už teď odpadá a je to vlastně dobře.
+hana.kadrnova, +zdenat5 Hodnocení: +2
hypotekyfidler.cz

Reputace: +341

Příspěvekod Fauren » 8. prosinec 2022 09:30

ivusakzkrabice píše:
Fauren píše:Co to proboha je.. proč na své domovské stránce, chci nějaké videa a podobně.. Chci vidět svůj přehled a co se prodalo.. Panebože ať jdou s tímhle dop... nevidím nikde ani co se prodalo v tento den musím na jít přes souhrn příjmu a daleko více kliků... Oni fakt všechno ničí jak dem...

Jediné co můžeme udělat je odpovědět na ten jejich dotazník, co chceme vidět na naší stránce.. Už jsem jim tam napsal co si o tom myslím:D
Fauren

Reputace: +67

Příspěvekod hana.kadrnova » 8. prosinec 2022 11:53

Taky jsem jim napsala Feedback, lze to po kliknutí na vaši ikonku contributora vpravo nahoře. Ale musela jsem se hodně držet zpátky... Já už nevím, jestli nás trolí nebo proč vše neustále zhoršují. Je pravda, že s tím novým designem už nemám vůbec chuť na tu stránku chodit :cry:
hana.kadrnova

Reputace: +4

Příspěvekod ivusakzkrabice » 8. prosinec 2022 20:55

Fauren píše:
ivusakzkrabice píše:

Jediné co můžeme udělat je odpovědět na ten jejich dotazník, co chceme vidět na naší stránce.. Už jsem jim tam napsal co si o tom myslím:D

Ten dotazník jsem vyplnila, hned jak se ukázal, ale obávám se, že názor contributora dlouhodobě nikoho nezajímá nikoho z managementu šutru.. :) ;)
ivusakzkrabice

Reputace: +752

Příspěvekod Dusan » 10. prosinec 2022 11:34

No ten Shuttr tomu teda dává, ten dashboard je strašný. :lol: Podle mě jsme na tom většina stejně jestli přidáváme nebo ne všem padají příjmy. Tímto nám strkají pod nos jakože "motivaci", ale to nám prašule nepřinese. Dříve jsem měl Shuttr vs Adobe 1:1 ted mi Adobe dělá 4x víc. Už zvažuji že Shuttr přestanu nahrávat, protože to nemá žádný efekt.

Btw vy nepoužíváte na statistiky nikdo Stockperformer? Dříve jsem měl plnou verzi a byla parádní, ale cena je dost vysoká tak mám teď aspoň tu základní verzi a dá se žít i s tím.
Dusan

Reputace: +61

Příspěvekod Egeris » 12. prosinec 2022 14:53

Dá se v té nové hrůze někde najít seznam naposledy stažených věcí? Je to přeplácaný nepotřebným balastem a tohle mi tam docela chybí.
Egeris

Reputace: +117

Příspěvekod pitrs078 » 12. prosinec 2022 16:29

V horním rohu, nevyplacené příjmy.
Jinak je to tedy fakt hnus, přehlednost je úplně ...... velebnosti chce mi ...
Pro mě už asi poslední kapička. :x
pitrs078

IP: 89.103.245.1xx

Reputace: 0

Příspěvekod Egeris » 12. prosinec 2022 16:31

Díky, vůbec jsem si toho nevšiml. Takže abych viděl to, co tam bylo vždy hned po přihlášení, musím dnes minimálně 2x kliknout. Paráda.
Egeris

Reputace: +117

PředchozíDalší

Zpět na Shutterstock