Ale koukám, že Shutter je nějaký rozbitý, zmizelo tam prakticky všechno, až na ta jejich videa. Že by dosáhli definitivního exitu?
Hodnocení: 0 |
Ubu Mbekele píše:a všude chválím Evropskou unii
Ubu Mbekele píše:Polepšil jsem si především ve výdělku. Počet stažení vzrostl jen mírně. Přidávám stále stejně. Důsledně reaguji na vše, co mi pošlou. Každý, i ten nejzhovadilejší dotazník vyplním. Občas napíši nějaký pozitivní podnět. Prezentuji se jako vegetarian, příslušník LGBTQ komunity, jsem místní diskriminovaná menšina, bojuji za planetu a všude chválím Evropskou unii a americké Demokraty. Zažil jsem československou normalizaci, takže už vím jak správně vlézt komoušům do prdele a za odměnu dobře vykouřit. My starší v tomhle máme náskok. Když to shrnu, tak funguje flexibilita, oportunismus, kachní žaludek a bujná fantazie...
Ubu Mbekele píše:Polepšil jsem si především ve výdělku. Počet stažení vzrostl jen mírně. Přidávám stále stejně. Důsledně reaguji na vše, co mi pošlou. Každý, i ten nejzhovadilejší dotazník vyplním. Občas napíši nějaký pozitivní podnět. Prezentuji se jako vegetarian, příslušník LGBTQ komunity, jsem místní diskriminovaná menšina, bojuji za planetu a všude chválím Evropskou unii a americké Demokraty. Zažil jsem československou normalizaci, takže už vím jak správně vlézt komoušům do prdele a za odměnu dobře vykouřit. My starší v tomhle máme náskok. Když to shrnu, tak funguje flexibilita, oportunismus, kachní žaludek a bujná fantazie...
shalom3 píše:Prosím o informaci - funguje ten Dashboard někomu? Já tam vidím od včera jen to jejich video a žádné údaje, nejde ani nikam překliknout, ikonky jsou "mrtvé".
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
Shutterstock
Adobe Stock
Depositphotos
iStock
123RF
Dreamstime
CanStockPhoto
VectorStock
BigStock
Pond5 (video)
Stockfresh
Yaymicro
Featurepics
MostPhotos
Graphic Leftovers
Cutcaster
Všechny nejdůležitější informace o fotobankách najdete přehledně uspořádané na webu fotobanky.cz.