shutterstock

Re: shutterstock

Příspěvekod shalom3 » 16. prosinec 2022 14:08

Tak tohle mne pobavilo, ještě snad chybí podpora vakcinace proti čemukoli ;) .
Ale koukám, že Shutter je nějaký rozbitý, zmizelo tam prakticky všechno, až na ta jejich videa. Že by dosáhli definitivního exitu?
Hodnocení: 0
shalom3

Reputace: +1141

Příspěvekod ivusakzkrabice » 16. prosinec 2022 14:20

Ubu Mbekele píše:a všude chválím Evropskou unii

asi takhle, že? :)
https://www.youtube.com/watch?v=qEl_uHwjSaU
1981 a velmi nadčasové řekla bych ;)
ivusakzkrabice

Reputace: +742

Příspěvekod hypotekyfidler.cz » 16. prosinec 2022 15:33

Ubu Mbekele píše:Polepšil jsem si především ve výdělku. Počet stažení vzrostl jen mírně. Přidávám stále stejně. Důsledně reaguji na vše, co mi pošlou. Každý, i ten nejzhovadilejší dotazník vyplním. Občas napíši nějaký pozitivní podnět. Prezentuji se jako vegetarian, příslušník LGBTQ komunity, jsem místní diskriminovaná menšina, bojuji za planetu a všude chválím Evropskou unii a americké Demokraty. Zažil jsem československou normalizaci, takže už vím jak správně vlézt komoušům do prdele a za odměnu dobře vykouřit. My starší v tomhle máme náskok. Když to shrnu, tak funguje flexibilita, oportunismus, kachní žaludek a bujná fantazie... :mrgreen:

V tom případě nechápu, proč taky nekandiduješ na prezidenta.
hypotekyfidler.cz

Reputace: +337

Příspěvekod Dusan » 16. prosinec 2022 16:24

Ubu Mbekele píše:Polepšil jsem si především ve výdělku. Počet stažení vzrostl jen mírně. Přidávám stále stejně. Důsledně reaguji na vše, co mi pošlou. Každý, i ten nejzhovadilejší dotazník vyplním. Občas napíši nějaký pozitivní podnět. Prezentuji se jako vegetarian, příslušník LGBTQ komunity, jsem místní diskriminovaná menšina, bojuji za planetu a všude chválím Evropskou unii a americké Demokraty. Zažil jsem československou normalizaci, takže už vím jak správně vlézt komoušům do prdele a za odměnu dobře vykouřit. My starší v tomhle máme náskok. Když to shrnu, tak funguje flexibilita, oportunismus, kachní žaludek a bujná fantazie... :mrgreen:

No sleduju že se mám ještě co učit. :lol: Každopadně já polevil v nahravání a je to fakt obří propad, paradoxně na Adobe rostu i tak. Díky za inspiraci :)
Dusan

Reputace: +45

Příspěvekod shalom3 » 16. prosinec 2022 16:29

Prosím o informaci - funguje ten Dashboard někomu? Já tam vidím od včera jen to jejich video a žádné údaje, nejde ani nikam překliknout, ikonky jsou "mrtvé".
shalom3

Příspěvekod Pedro » 16. prosinec 2022 17:39

shalom3 píše:Prosím o informaci - funguje ten Dashboard někomu? Já tam vidím od včera jen to jejich video a žádné údaje, nejde ani nikam překliknout, ikonky jsou "mrtvé".

Ano vše funguje.
Pedro

Reputace: +78

Příspěvekod shalom3 » 16. prosinec 2022 18:08

Díky, otevřela jsem to v Chrome, tam to funguje, kdežto ve Firefoxu ne. Mám pocit, že po dlouholetém působení v IT nastupuje efekt vyhoření :cry:
shalom3

Příspěvekod ivusakzkrabice » 17. prosinec 2022 08:35

Částka mi naskočila přes noc o 4 USD a jeden prodej, ale nikde tenhle prodej není vidět.. a není to jen na webu, ale i v aplikaci. Hmmm. Přijde mi to, že zase s novým designem vytvořili nějakou vtipnou chybu, kterou pak několik dní obvykle řeší :)
ivusakzkrabice

Příspěvekod shalom3 » 17. prosinec 2022 12:37

4 dolary za prodej neprodej, to docela jde. Třeba už testujou tu AI a je to suma za drobky vyzobané z portfolia. Nebo třeba taková návnada, aby si kontributoři řekli - tak přece něco, tak ještě zůstanu v kole. Rozhodně to není chyba, ale vychytávka :mrgreen: :mrgreen:
shalom3

Příspěvekod ivusakzkrabice » 17. prosinec 2022 12:52

Nebo předvánoční dárek, který na silvestra odečtou v Adjustments :)

Už víc jak půl roku postrádám asi 300 fotek, napsali mi jak to řeší, doposud je nemám, ale těch 4 dolarů si ty mrchy určitě hned všimnou :D
ivusakzkrabice

PředchozíDalší

Zpět na Shutterstock