od duben » 13. prosinec 2022 18:02
Jsem asi jediný komu je to skoro jedno? Jasně ty jejich tipy vnucované hned nahoře, protože na jejich emaily každý kašle, vzdělávat se aby prodal víc za 0,1 dolaru nedává smysl, a tak asi nechtějí mít pocit, že dělají ten blogový obsah zbytečně. I když to tak z velké části je.
Jestli mám vidět posledních pár prodejů za pár centů, tak to stejně spíš naštve. Asi si myslí, že když to víc schovají, budou mít méně naštvaných contributorů, o čemž pochybuju.
Kdo chce opravdu sledovat co se jak prodává, nějaké trendy svého obsahu, tak beztak používá něco jako Microstockr nebo jiný program, co má API na víc fotobank a umí prodejnost a trendy sledovat napříč fotobankami a nějak sjednoceně, než aby se díval jednotlivě na každou fotobanku a tam něco hledal.
Takže pro mě za mě, ať si s tou úvodní stránkou dělají co chtějí, za mě jediný důvod na Shutterstock stránku lézt je měsíční přehled (ten tam jde lehce) a pak po schválení fotek jít a zařadit obsah do kolekcí. To jde pořád blbě, pomalu a po jedné takže tam není žádné zlepšení a ani se to nezhoršilo.
|
+Marsan, +zdenat5
|
Hodnocení: +2
|
www.duben.org | www.fotorady.cz | microstocktools.com | www.afrodita.name | www.soutez.org | www.youtube.com/LucieDubnova - fitness online