shutterstock

Re: shutterstock

Příspěvekod zdenat5 » 12. prosinec 2022 17:02

Hned sem jim dala zpětnou vazbu - hodně sprostě jak je mým zvykem :mrgreen:
+ivusakzkrabice Hodnocení: +1
zdenat5

Reputace: +148

Příspěvekod castyhost » 12. prosinec 2022 17:12

jednim slovem smutek
Hodnocení: 0
castyhost

IP: 92.240.163.xx

Reputace: 0

Příspěvekod shalom3 » 12. prosinec 2022 23:21

Sorry jako, mně to přijde jako strašně vtipné. Nahoře vpravo jsou nevyplacené příjmy a hned vedle toho tlačítko Přidat. Tak jsem na to klikla, jako že mi přidají a ono ne, naopak to chce přidat příspěvky. Toho se ale nedočkají. Z důvodu procvičení AJ zítra připravím zpětnou vazbu. Možná jen krátkou - WTF.
+ivusakzkrabice, +zdenat5 Hodnocení: +2
shalom3

Reputace: +1193

Příspěvekod ivusakzkrabice » 13. prosinec 2022 08:59

zdenat5 píše:Hned sem jim dala zpětnou vazbu - hodně sprostě jak je mým zvykem :mrgreen:

Takže po cenzuře jim přijde tento text:

:D
+zdenat5 Hodnocení: +1
ivusakzkrabice

Reputace: +752

Příspěvekod shalom3 » 13. prosinec 2022 14:29

Hej, prosím, neví někdo, kde se v tom idiotském prostředí dá najít, co se naposledy prodalo? Myslím jako kontinuální přehled, ne abych najížděla jako pako myší na kolečka na mapě.
shalom3

Reputace: +1193

Příspěvekod ivusakzkrabice » 13. prosinec 2022 14:36

shalom3 píše:Hej, prosím, neví někdo, kde se v tom idiotském prostředí dá najít, co se naposledy prodalo? Myslím jako kontinuální přehled, ne abych najížděla jako pako myší na kolečka na mapě.

to bylo první, co jsem hledala a ejhle nenašla, přijde mi, že s tím do budoucna nepočítají :(
ale můžeš si myší přejíždět po mapě a dělat "jůůůů" kam se ti co prodalo :) a bonus můžeš si mapu zvětšovat a změnšovat....
mě hodně chybí i to, že sem měla výběr deseti kolekcí, kde jsem viděla kolik v nich mám fotek a kolik se z dané kolekce prodalo, ted se musím hrabat v catalog manageru jak bába v koksu :/
ivusakzkrabice

Reputace: +752

Příspěvekod duben » 13. prosinec 2022 18:02

Jsem asi jediný komu je to skoro jedno? Jasně ty jejich tipy vnucované hned nahoře, protože na jejich emaily každý kašle, vzdělávat se aby prodal víc za 0,1 dolaru nedává smysl, a tak asi nechtějí mít pocit, že dělají ten blogový obsah zbytečně. I když to tak z velké části je.

Jestli mám vidět posledních pár prodejů za pár centů, tak to stejně spíš naštve. Asi si myslí, že když to víc schovají, budou mít méně naštvaných contributorů, o čemž pochybuju.

Kdo chce opravdu sledovat co se jak prodává, nějaké trendy svého obsahu, tak beztak používá něco jako Microstockr nebo jiný program, co má API na víc fotobank a umí prodejnost a trendy sledovat napříč fotobankami a nějak sjednoceně, než aby se díval jednotlivě na každou fotobanku a tam něco hledal.

Takže pro mě za mě, ať si s tou úvodní stránkou dělají co chtějí, za mě jediný důvod na Shutterstock stránku lézt je měsíční přehled (ten tam jde lehce) a pak po schválení fotek jít a zařadit obsah do kolekcí. To jde pořád blbě, pomalu a po jedné takže tam není žádné zlepšení a ani se to nezhoršilo.
+Marsan, +zdenat5 Hodnocení: +2
www.duben.org | www.fotorady.cz | microstocktools.com | www.afrodita.name | www.soutez.org | www.youtube.com/LucieDubnova - fitness online
duben

Reputace: +272

Příspěvekod Ubu Mbekele » 14. prosinec 2022 11:15

Také pro mne je vzhled úvodní stránky vedlejší. Nevím jak to mají ostatní, ale pro mne znamenal tento rok na šutru návrat k číslům z mých nejlepších let. Tak snad to ještě chvilku vydrží... ;)
+Dusan, +zdenat5 Hodnocení: +2
Ubu Mbekele

IP: 85.163.138.xx

Příspěvekod Dusan » 15. prosinec 2022 14:14

Ubu Mbekele píše:Také pro mne je vzhled úvodní stránky vedlejší. Nevím jak to mají ostatní, ale pro mne znamenal tento rok na šutru návrat k číslům z mých nejlepších let. Tak snad to ještě chvilku vydrží... ;)

Chápu to správně že sis letos polepšil v počtu stažení i výdělku? Já osobně jsem tento rok spadl cca o 40-50%. Prosím tě jak moc si aktivní v nahrávání oproti minulosti?
Mám takový pocit že to má větší význam než dříve.
Hodnocení: 0
Dusan

Reputace: +61

Příspěvekod Ubu Mbekele » 16. prosinec 2022 11:21

Polepšil jsem si především ve výdělku. Počet stažení vzrostl jen mírně. Přidávám stále stejně. Důsledně reaguji na vše, co mi pošlou. Každý, i ten nejzhovadilejší dotazník vyplním. Občas napíši nějaký pozitivní podnět. Prezentuji se jako vegetarian, příslušník LGBTQ komunity, jsem místní diskriminovaná menšina, bojuji za planetu a všude chválím Evropskou unii a americké Demokraty. Zažil jsem československou normalizaci, takže už vím jak správně vlézt komoušům do prdele a za odměnu dobře vykouřit. My starší v tomhle máme náskok. Když to shrnu, tak funguje flexibilita, oportunismus, kachní žaludek a bujná fantazie... :mrgreen:
+Bananaboy, +Dusan, +TomasK, +ivusakzkrabice, +shalom3, +zdenat5 Hodnocení: +6
Ubu Mbekele

IP: 85.163.138.xx

PředchozíDalší

Zpět na Shutterstock