shutterstock

Re: shutterstock

Příspěvekod ivusakzkrabice » 17. srpen 2022 20:39

Tak obecně jsou aktuálně prodeje hodně slabé všude, přijde mi, že pokud už někdo něco stáhne, tak fakt má předplatné.
Hodnocení: 0
ivusakzkrabice

Reputace: +752

Příspěvekod Fauren » 31. srpen 2022 08:52

Jak pěkně začal měsíc srpen, tak tragicky končí. Abych týden byl bez prodeje a to dokonce ani za 0,1 jsem dlouho neměl. Co jsem jim udělal :lol: :lol:
Fauren

Reputace: +67

Příspěvekod shalom3 » 31. srpen 2022 11:53

Srpen byl pro mne až tak dobrý, že jsem se rozhodla tam zas asi po téměř dvou letech nahrát nějaká videa. Tak jsem tam dala 18 kousků, které v jiných fb prošly. Vyhodili mi z toho 11 ks - samozřejmě vesměs těch lepších. Důvody byly především artefakty a šum u počítačových animací z Blenderu, kde vše rendruji s nastavením Perceptualy lossles - tedy téměř v nejvyšší kvalitě. V několika případech byl také důvodem Podobný obsah. Podobnost byla asi taková, jako když je jedno video s určitým nápisem a jiné sice se stejným nápisem, ale úplně jinak provedeným, v jiných barvách, s jinými animačními efekty. Tedy asi stejná podobnost, jako kdyby byla na jednom bílá kočka ležící a na druhém černá běžící :lol:

Takže - další dva roky prázdnin.
+zdenat5 Hodnocení: +1
shalom3

Reputace: +1193

Příspěvekod duben » 31. srpen 2022 14:17

shalom3 píše:Srpen byl pro mne až tak dobrý, že jsem se rozhodla tam zas asi po téměř dvou letech nahrát nějaká videa. Tak jsem tam dala 18 kousků, které v jiných fb prošly. Vyhodili mi z toho 11 ks - samozřejmě vesměs těch lepších. Důvody byly především artefakty a šum u počítačových animací z Blenderu, kde vše rendruji s nastavením Perceptualy lossles - tedy téměř v nejvyšší kvalitě. V několika případech byl také důvodem Podobný obsah. Podobnost byla asi taková, jako když je jedno video s určitým nápisem a jiné sice se stejným nápisem, ale úplně jinak provedeným, v jiných barvách, s jinými animačními efekty. Tedy asi stejná podobnost, jako kdyby byla na jednom bílá kočka ležící a na druhém černá běžící :lol:

Shutterstock a jeho důvody odmítání videí jsou kapitola sama pro sebe. Taky mi teď vyhodili spoustu videí, které jinde vzali. V principu hodně z těch, ze kterých jsem sestříhal tohle video https://youtu.be/r0ighO4toz8 a důvody byly podobnost (jasně na jednom je jedna veš, na druhé vši dvě, navíc jedno je skoro dospělá veš a na druhé je nymfa ... ale jasně je tam něco co má šest nohou tak je to stejné). Ohledně kvality apod. to snad ani nekomentuju. Přitom jediný důvod na který jsem čekal, že pár videí bylo natočené ve 4K/15fps což je málo a byly přerenderované do 25fps, to nedal nikdo :D :D :D. Ale upřímně, poslední dobou si spíš zase fotím a natáčím hlavně pro sebe a na fotobanky to dávám, aby to neleželo v šuplíku. Nechtějí to? Nevadí, jejich problém.
www.duben.org | www.fotorady.cz | microstocktools.com | www.afrodita.name | www.soutez.org | www.youtube.com/LucieDubnova - fitness online
duben

Reputace: +272

Příspěvekod zdenat5 » 31. srpen 2022 14:23

shalom3 píše:Srpen byl pro mne až tak dobrý, že jsem se rozhodla tam zas asi po téměř dvou letech nahrát nějaká videa. Tak jsem tam dala 18 kousků, které v jiných fb prošly. Vyhodili mi z toho 11 ks - samozřejmě vesměs těch lepších. Důvody byly především artefakty a šum u počítačových animací z Blenderu, kde vše rendruji s nastavením Perceptualy lossles - tedy téměř v nejvyšší kvalitě. V několika případech byl také důvodem Podobný obsah. Podobnost byla asi taková, jako když je jedno video s určitým nápisem a jiné sice se stejným nápisem, ale úplně jinak provedeným, v jiných barvách, s jinými animačními efekty. Tedy asi stejná podobnost, jako kdyby byla na jednom bílá kočka ležící a na druhém černá běžící :lol:

Jsou to kašpaři. Přiznám se, že jsem s nimi skončila i z těchto důvodů možná víc než kvůli desetníkům. Nakrknutá - dělat jim blba za 0,10 Doláčů, se mi nechce. :mrgreen: :twisted: Občas nahraju 1 - jeden vektor.
zdenat5

Reputace: +148

Příspěvekod ivusakzkrabice » 31. srpen 2022 20:48

Popravdě mě dnešní stav mých celkových výdělků na šutru krapet vyděsil :evil: :lol: 8-)

Snímek obrazovky 2022-08-31 214553.png
Snímek obrazovky 2022-08-31 214553.png (4.7 KiB) Zobrazeno 3332 krát
+shalom3, +zdenat5 Hodnocení: +2
ivusakzkrabice

Příspěvekod shalom3 » 31. srpen 2022 21:55

Tři šestky jsou špatný, ale čtyři už nevaděj ;)
shalom3

Reputace: +1193

Příspěvekod PandaWild » 31. srpen 2022 23:46

shalom3 píše:Tři šestky jsou špatný, ale čtyři už nevaděj ;)
Když se to čte "6 tisíc 666", neznamená to "6 tisíc šelem"? :shock: A ještě na konci je tečka dvě, krát 2, tedy 12 tisíc. To už vydá na celý Cirkus. :|
PandaWild

Reputace: +2006

Příspěvekod ivusakzkrabice » 1. září 2022 20:17

shalom3 píše:Tři šestky jsou špatný, ale čtyři už nevaděj ;)

Ano, to už je člověk v takovym pekle, že už je mu to úúplně jedno ;)
ivusakzkrabice

Příspěvekod Dusan » 3. září 2022 19:09

To mě Shuttr pro změnu překvapil pozitivně, 1. září 125$ za jeden den :o
To se mi dlouho nestalo takový start nového měsíce. :)
+ivusakzkrabice, +shalom3 Hodnocení: +2
Dusan

Reputace: +61

PředchozíDalší

Zpět na Shutterstock