zdenat5 píše:Jéžiši - to snad není možné - tak ještě něco - ještě zbývá 5 dní - bagruj - bagruj![]()
![]()
![]()
![]()
Neříkej dvakrát, dnes ještě 15 USD
zdenat5 píše:Jéžiši - to snad není možné - tak ještě něco - ještě zbývá 5 dní - bagruj - bagruj![]()
![]()
![]()
![]()
| Hodnocení: 0 |
ivusakzkrabice píše:zdenat5 píše:Jéžiši - to snad není možné - tak ještě něco - ještě zbývá 5 dní - bagruj - bagruj![]()
![]()
![]()
![]()
Neříkej dvakrát, dnes ještě 15 USDSama nevěřím
zdenat5 píše:ivusakzkrabice píše:zdenat5 píše:Jéžiši - to snad není možné - tak ještě něco - ještě zbývá 5 dní - bagruj - bagruj![]()
![]()
![]()
![]()
Neříkej dvakrát, dnes ještě 15 USDSama nevěřím
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
| +ivusakzkrabice | Hodnocení: +1 |
| +ivusakzkrabice | Hodnocení: +1 |
ivusakzkrabice píše:Ok, děvčátka, dala jsem na vás a vsadila jsem si za 220 plnej tiket
zdenat5 píše:ivusakzkrabice píše:Ok, děvčátka, dala jsem na vás a vsadila jsem si za 220 plnej tiket
Tak at ti to vyjde - to by byla šupa. Možná je to nakažlivý - taky mám lepší prodej.
| +zdenat5 | Hodnocení: +1 |
zdenat5 píše:ivusakzkrabice píše:Ok, děvčátka, dala jsem na vás a vsadila jsem si za 220 plnej tiket
Tak at ti to vyjde - to by byla šupa. Možná je to nakažlivý - taky mám lepší prodej.
ivusakzkrabice píše:zdenat5 píše:ivusakzkrabice píše:Ok, děvčátka, dala jsem na vás a vsadila jsem si za 220 plnej tiket
No jestli to dolarové štěstí přeskočilo, tak jsem s tím dnešním tahem sportky bez šance![]()
![]()
Ale přeju ti to! Bagruj bagruj a pořádný částky!
zdenat5 píše:ivusakzkrabice píše:zdenat5 píše:ivusakzkrabice píše:Ok, děvčátka, dala jsem na vás a vsadila jsem si za 220 plnej tiket
No jestli to dolarové štěstí přeskočilo, tak jsem s tím dnešním tahem sportky bez šance![]()
![]()
Ale přeju ti to! Bagruj bagruj a pořádný částky!
Můžeš být v klidu - jen 9 prodejů na Adobe - nechci říct co by tak na mne přeskočilo. Já jsem přesně ten co na něho i kadibudka spadne - a je to čím dál horší.Držím ti palce
Zpět na Všeobecná fotobanková diskuse
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
Shutterstock
Adobe Stock
Depositphotos
iStock
123RF
Dreamstime
VectorStock
BigStock
Pond5 (video)
Všechny nejdůležitější informace o fotobankách najdete přehledně uspořádané na webu fotobanky.cz.