Kecy v kleci

Pochlubte se svými úspěchy, zanadávejte na fotobanky, upozorněte na novinky

Re: Kecy v kleci

Příspěvekod Bananaboy » 14. prosinec 2022 09:53

duben píše:Já osobně mám na krátká videa hlavně TicToc kanál viz. https://www.tiktok.com/@fitnesscameraman ;)

Tiež to skúšam s TikTokom. Zatiaľ len tak skromne. Mám tam len 10 videí. Na TikTok sa lepšie pridávajú videá z mobilu a ja radšej pracujem na počítači, preto som si ho zatiaľ moc neobľúbil. Ale je tá výhoda, že keď už raz človek má tie vertikálne 9:16 videá natočené, tak ich okrem YouTube môže dať aj na TikTok, Instagram...
Hodnocení: 0
Bananaboy

Reputace: +1077

Příspěvekod Bananaboy » 14. prosinec 2022 10:03

admin píše:CapCut vypadá zajímavě, pochopil jsem to dobře, že to je ONLINE nástroj a tedy nemusíš nic instalovat, ale zase na druhou stranu musíš tam nejorve natlačit to video, které chceš upravovat?

CapCut existuje v dvoch verziách. Jedna je online a druhú si môžeš stiahnuť a nainštalovať do PC. Každý môže použiť tú verziu, ktorá sa mu viac hodí na jeho projekty. Ak niekto napríklad potrebuje len strihnúť a trochu upraviť nejaký krátky klip, tak je asi vhodnejšie to upraviť online. Ja strihám scény z celovečerných filmov, takže u mňa by bolo nezmyslom zakaždým uploadovať na internet cca 10 GB dát (a pravdepodobne by to ani nebolo možné). Preto ja som si stiahol a nainštaloval tú inštalačnú verziu.
Bananaboy

Reputace: +1077

Příspěvekod duben » 14. prosinec 2022 14:14

Bananaboy píše:
duben píše:Já osobně mám na krátká videa hlavně TicToc kanál viz. https://www.tiktok.com/@fitnesscameraman ;)

Tiež to skúšam s TikTokom. Zatiaľ len tak skromne. Mám tam len 10 videí. Na TikTok sa lepšie pridávajú videá z mobilu a ja radšej pracujem na počítači, preto som si ho zatiaľ moc neobľúbil. Ale je tá výhoda, že keď už raz človek má tie vertikálne 9:16 videá natočené, tak ich okrem YouTube môže dať aj na TikTok, Instagram...

Já dělám pro TikTok sice často věci natočené přímo na výšku z mobilu, ale některá videa pro TikTok popř. YouTube shorts dělám z těch co natočíme normálně horizontálně a pak je v postprocesu předělám na vertikální. U statických videí, jako je cvičení v obýváku to jde někdy statickým ořezem, ale věci jako je jízda na snowboardu https://www.instagram.com/reel/CbXOVSBAPAU nebo cvičební dance aerobik sestava https://youtube.com/shorts/JBl423pBE08 jsou převedené pomocí Auto reframing funkce co má Adobe Premiero Pro, kde se podle dynamiky ve videu určí co se má z videa vybrat. Někdy je potřeba to lehce doupravit a posunout nastavení keyframů podle potřeby, ale výsledek je myslím hodně dobrý, jako bych natáčel z gimbalu a uměl perfektně sledovat hlavního aktéra, pravda v postprocessu někdy ještě dodělávám stabilizaci, ale tohle k ní přidá ještě takovou dynamiku práce s kamerou, která zaujme. ... mimochodem ten snowboard je právě natáčený filmovým režimem na iPhonu, který sám o sobě docela zajímavě stabilizuje a to co umí Action Mód jde ještě daleko za tuhle stabilizaci.
www.duben.org | www.fotorady.cz | microstocktools.com | www.afrodita.name | www.soutez.org | www.youtube.com/LucieDubnova - fitness online
duben

Reputace: +272

Příspěvekod ivusakzkrabice » 14. prosinec 2022 21:33

PandaWild píše:Tak to budete mít konečně jednou opravdu "Šťastné a veselé"!
Příloha kote.jpg je dlouhodobě nedostupná.

Horší jsou na vánoce děti :)
mimistromecek.jpg
mimistromecek.jpg (46.29 KiB) Zobrazeno 2695 krát
+duben Hodnocení: +1
ivusakzkrabice

Reputace: +752

Příspěvekod ivusakzkrabice » 17. prosinec 2022 10:19

duben píše:Pro zpestření dne, je mi občas líto nahrávat videa jen do fotobank pro pár centů, tak jsem si tentokrát dal pár těch "footage" dohromady do dvouminutového filmečku. Třeba se vám bude líbit a potěší vás to https://youtu.be/qzWPYYetYNQ ... hlavně milovníci velkch koček by to video asi neměli vynechat ;)

Máš nasdíleno, dala jsem to na stránku mourákům a pak i sobě, zázraky ve shlédnutí u nás nečekej :)

Nevím jak tyhle věci fungují, ale co instagram, tam někteří taky vydělávají.
Já tam mám asi stovku lidí, sdílím jen sem tam něco, jen fotky z mizerného mobilu svých kocourů a občas něco z cest, vyjimečně se někde objeví syn a i tak se mi kdysi ozvala paní, zda si chci vydělávat propagací nějakých kosmetických přípravků, no docela jsem se zasmála, zřejmě můj profil ani neviděla, zpětně si myslím, že to musel být spíš spam nebo snaha hacknout účet :)
ivusakzkrabice

Příspěvekod duben » 19. prosinec 2022 10:03

ivusakzkrabice píše:Máš nasdíleno, dala jsem to na stránku mourákům a pak i sobě, zázraky ve shlédnutí u nás nečekej :)

Nevím jak tyhle věci fungují, ale co instagram, tam někteří taky vydělávají.
Já tam mám asi stovku lidí, sdílím jen sem tam něco, jen fotky z mizerného mobilu svých kocourů a občas něco z cest, vyjimečně se někde objeví syn a i tak se mi kdysi ozvala paní, zda si chci vydělávat propagací nějakých kosmetických přípravků, no docela jsem se zasmála, zřejmě můj profil ani neviděla, zpětně si myslím, že to musel být spíš spam nebo snaha hacknout účet :)

Díky, každé sdílení potěší :). Instagram funguje na vydělávání trochu jinak a tyhle snahy o propagování nějakých produktů ve stylu (pošleme ti za odměnu každý měsíc jedny sluneční brýle zdarma apod.) rovnou ignoruju. Tam se vydělává propagací za placené posty, ale to musíš mít opět tisíce sledujících (ostatně jako kdekoliv jinde, prostě máš koho oslovit, firmy ti platí, nemáš, nejsi pro ně zajímavá).
www.duben.org | www.fotorady.cz | microstocktools.com | www.afrodita.name | www.soutez.org | www.youtube.com/LucieDubnova - fitness online
duben

Příspěvekod ivusakzkrabice » 21. prosinec 2022 12:32

Něco pro Pandu :)

catxmas.jpg
catxmas.jpg (65.78 KiB) Zobrazeno 2479 krát
+PandaWild, +zdenat5 Hodnocení: +2
ivusakzkrabice

Příspěvekod PandaWild » 30. prosinec 2022 10:38

ivusakzkrabice píše:Překvapilo mě to, nejen my fotografové a grafici nebudem mít co žrát, ale i novináři a spisovatelé se budou s námi na louce pást :)
Jen co přestane být v psaném slově AI korektní, tak třeba půjdou od korejtek i politici :D

Tak už mám jasného kandidáta do voleb. :D Musím uznat, že i když jsem programoval neuronové sítě, tak tady už nemám ani představu jak něco takového vytvořit. :shock:

Panda: Napiš mi krátký proslov vhodný pro kandidáta na prezidenta. ChatGPT:

Vážení voliči,

dnes se na Vás obracím jako kandidát na prezidenta s prosbou o Vaši podporu. Mám vážný zájem o to, abychom společně vybudovali lepší budoucnost pro naši zemi.

Jsem odhodlaný pracovat pro všechny občany bez ohledu na jejich politické přesvědčení nebo sociální postavení. Chci přinést změny, které budou prospěšné pro celkový rozvoj naší společnosti a přispějí k lepšímu životu všech občanů.

Mám jasnou vizi a konkrétní plány, jak dosáhnout pozitivních změn. Věřím, že společně můžeme vybudovat lepší budoucnost pro naši zemi a její občany.

Proto Vás prosím o podporu a o Vaši přízeň v prezidentských volbách. Společně můžeme učinit naši zemi lepším místem k životu pro všechny.

S pozdravem,
[jméno kandidáta]
+TomasK, +zdenat5 Hodnocení: +2
PandaWild

Reputace: +2006

Příspěvekod Ubu Mbekele » 30. prosinec 2022 19:09

Nevolitelný. Chybí tam členství v KSČ, odsloužená léta v Lidových milicích, nebo ČSLA a kolika tajným službám dělal agenta a donašeče. :mrgreen:
+TomasK, +zdenat5 Hodnocení: +2
Ubu Mbekele

IP: 85.163.138.xx

Reputace: 0

Příspěvekod duben » 31. prosinec 2022 10:23

Ať se poslední den v roce trochu pobavíte, tak tady máte názornou ukázku toho, že ne vždy se vše podaří na první pokus, aneb Přežblepty při natáčení našich cvičebních videí https://youtube.com/shorts/ITtj3mtDGdw?feature=share
+Bananaboy Hodnocení: +1
duben

PředchozíDalší

Zpět na Všeobecná fotobanková diskuse