Slávim

Pochlubte se svými úspěchy, zanadávejte na fotobanky, upozorněte na novinky

Re: Slávim

Příspěvekod ivusakzkrabice » 9. únor 2023 20:45

Kdysi ke konci jednoho měsíce mi naskákalo něco přes 30 prodejů a další den ještě nějaké, občas jsem tedy nějaký ten úspěch na dreams zažila. Prodej za lepší peníz si pamatuju asi jen jeden, asi 15 USD, možná bych to tu ve fóru našla.
Jenže aktuálně to spíš ztěží supluje poněkud propadající se šutr, než že by to bylo nějaké přilepšení..
Hodnocení: 0
ivusakzkrabice

Reputace: +752

Příspěvekod ivusakzkrabice » 16. únor 2023 20:45

Já vim, že už vám s tím lezu na nervy, ale další asi 60 stažení po 0,35 USD na Dreams :)
+zdenat5 Hodnocení: +1
ivusakzkrabice

Příspěvekod ivusakzkrabice » 18. únor 2023 09:30

Tak nakonec si toho stáhli víc, za ten den celkově 140 obrázků, všechno kytky. Vznikl z toho docela hezký graf se vztyčeným prostředníčkem :)
Jako vydělat si na dreamstime za měsíc 115 USD je zrovna u mě docela úlet 8-) Ostatní fotobanky by se měly stydět a začít makat :)

fuckgraf.png
fuckgraf.png (1.35 KiB) Zobrazeno 3223 krát
ivusakzkrabice

Příspěvekod zdenat5 » 18. únor 2023 11:58

ivusakzkrabice píše:Tak nakonec si toho stáhli víc, za ten den celkově 140 obrázků, všechno kytky. Vznikl z toho docela hezký graf se vztyčeným prostředníčkem :)
Jako vydělat si na dreamstime za měsíc 115 USD je zrovna u mě docela úlet 8-) Ostatní fotobanky by se měly stydět a začít makat :)

fuckgraf.png

Pro mne je Dreamstine už celý rok obrovským zklamáním - hned po šutru a Alamy. Z původně dobrým výdělkem je to propadák. :( To by mne zajímalo, kdo takhle hezky nakupoval. Přiznám se - že samozřejmě omylem - jsem ti pleskla mínus :oops: - hned sem to napravila, ale je vidět, že podvědomí je sfiňa :lol: :lol: :lol: Já mám malé portfolio a nahrávám jen málo. Vypadá to, že budeš letos mít opravdu dobrý rok. ;) Gratulace :P
+ivusakzkrabice Hodnocení: +1
zdenat5

Reputace: +148

Příspěvekod shalom3 » 18. únor 2023 12:57

To fakt zní jako zpráva z Marsu. Já jsem na této fotobance před lety začínala, sice nikdy nepatřila ke špičkám, ale tu a tam dobré. Teď bohužel bída s nouzí. Ale kdo ví, třeba taky časem zasoptí ;) . Fotím taky ze všeho nejraději kytky, ale poslední dobou je celkem důsledně vyhazují na Adobe.
Každopádně gratuluji.
shalom3

Reputace: +1193

Příspěvekod laiknovy » 18. únor 2023 15:08

Zdá se, že také mohu slavit, ačkoli můj důvod hovoří o mé nebývalé skromnosti. Po 18 dnech na fotobance a 49 nahraných fotografií si někdo jedno mé foto koupil. V první chvíli mi ho až bylo líto, protože se nemohu zbavit dojmu, že se ukliknul a pokud ne, začne si po prohlédnutí mé fotky v plném rozlišení asi trhat vlasy :-). Takže mám na Shutterstocku 0,33 dolarů. Hm, kolik tisíc let budu potřebovat, abych dohonil zdejší maséry jako je ivusakzkrabice, Bananaboy či další? :-)
+ivusakzkrabice, +zdenat5 Hodnocení: +2
laiknovy

Reputace: +10

Příspěvekod ivusakzkrabice » 18. únor 2023 15:24

laiknovy píše:Zdá se, že také mohu slavit, ačkoli můj důvod hovoří o mé nebývalé skromnosti. Po 18 dnech na fotobance a 49 nahraných fotografií si někdo jedno mé foto koupil. V první chvíli mi ho až bylo líto, protože se nemohu zbavit dojmu, že se ukliknul a pokud ne, začne si po prohlédnutí mé fotky v plném rozlišení asi trhat vlasy :-). Takže mám na Shutterstocku 0,33 dolarů. Hm, kolik tisíc let budu potřebovat, abych dohonil zdejší maséry jako je ivusakzkrabice, Bananaboy či další? :-)

Tak já zrovna k těm velkým fotobankéřům nepatřím, tohle bylo spíše štěstí, na šutru aktuálně nemám zatím ještě ani nárok na výplatu tento měsíc :)
ivusakzkrabice

Příspěvekod ivusakzkrabice » 18. únor 2023 15:28

zdenat5 píše:
ivusakzkrabice píše:Tak nakonec si toho stáhli víc, za ten den celkově 140 obrázků, všechno kytky. Vznikl z toho docela hezký graf se vztyčeným prostředníčkem :)

fuckgraf.png

Pro mne je Dreamstine už celý rok obrovským zklamáním - hned po šutru a Alamy. Z původně dobrým výdělkem je to propadák. :( To by mne zajímalo, kdo takhle hezky nakupoval. Přiznám se - že samozřejmě omylem - jsem ti pleskla mínus :oops: - hned sem to napravila, ale je vidět, že podvědomí je sfiňa :lol: :lol: :lol: Já mám malé portfolio a nahrávám jen málo. Vypadá to, že budeš letos mít opravdu dobrý rok. ;) Gratulace :P

Všechno kytky, všechno série po čtyřech až pěti podobných fotkách. Vše mám řádně popsáno latinskými názvy a všemi těmi aglickými slovíčky jak dané kytičce říkají, když znám i ten zahradnický kultivar, tak taky píšu do popisu, přijde mi to jak do nějakého webového zahradnického katalogu. Naivně doufá, že nešlo o někého darebáka, co je dál bude prodávat :)
ivusakzkrabice

Příspěvekod ivusakzkrabice » 27. březen 2023 20:23

Na šutru jsem na tom aktuálně tak, že se raduji z pětidolarového prodeje :)
ivusakzkrabice

Příspěvekod shalom3 » 27. březen 2023 23:24

To bych se radovala taky :(
shalom3

Reputace: +1193

PředchozíDalší

Zpět na Všeobecná fotobanková diskuse