| Hodnocení: 0 |
| +zdenat5 | Hodnocení: +1 |
ivusakzkrabice píše:Tak nakonec si toho stáhli víc, za ten den celkově 140 obrázků, všechno kytky. Vznikl z toho docela hezký graf se vztyčeným prostředníčkem![]()
Jako vydělat si na dreamstime za měsíc 115 USD je zrovna u mě docela úletOstatní fotobanky by se měly stydět a začít makat
![]()
| +ivusakzkrabice | Hodnocení: +1 |
| +ivusakzkrabice, +zdenat5 | Hodnocení: +2 |
laiknovy píše:Zdá se, že také mohu slavit, ačkoli můj důvod hovoří o mé nebývalé skromnosti. Po 18 dnech na fotobance a 49 nahraných fotografií si někdo jedno mé foto koupil. V první chvíli mi ho až bylo líto, protože se nemohu zbavit dojmu, že se ukliknul a pokud ne, začne si po prohlédnutí mé fotky v plném rozlišení asi trhat vlasy. Takže mám na Shutterstocku 0,33 dolarů. Hm, kolik tisíc let budu potřebovat, abych dohonil zdejší maséry jako je ivusakzkrabice, Bananaboy či další?
zdenat5 píše:ivusakzkrabice píše:Tak nakonec si toho stáhli víc, za ten den celkově 140 obrázků, všechno kytky. Vznikl z toho docela hezký graf se vztyčeným prostředníčkem![]()
Jako vydělat si na dreamstime za měsíc 115 USD je zrovna u mě docela úletOstatní fotobanky by se měly stydět a začít makat
![]()
Pro mne je Dreamstine už celý rok obrovským zklamáním - hned po šutru a Alamy. Z původně dobrým výdělkem je to propadák.To by mne zajímalo, kdo takhle hezky nakupoval. Přiznám se - že samozřejmě omylem - jsem ti pleskla mínus
- hned sem to napravila, ale je vidět, že podvědomí je sfiňa
![]()
![]()
Já mám malé portfolio a nahrávám jen málo. Vypadá to, že budeš letos mít opravdu dobrý rok.
Gratulace
Zpět na Všeobecná fotobanková diskuse
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
Shutterstock
Adobe Stock
Depositphotos
iStock
123RF
Dreamstime
VectorStock
BigStock
Pond5 (video)
Všechny nejdůležitější informace o fotobankách najdete přehledně uspořádané na webu fotobanky.cz.