Adobe - schvalování obrázků

Re: Adobe - schvalování obrázků

Příspěvekod Bananaboy » 10. květen 2023 09:42

Nemusia AI obrázky hneď úplne zakazovať. Stačí, keby stanovili nejaký, rozumný, denný limit. Pokiaľ si spomínam, tak limity na nahrávanie mali napríklad na Dreamstime. Neviem, či ich ešte majú, už som tam roky nič nenahral.
Stanovili by limit 100 kusov denne, alebo kľudne len 50 kusov denne a to by stačilo. Preboha, veď viac obrázkov aj tak žiadny smteľník nedokáže za deň spracovať, popísať a okeywordovať.
Hodnocení: 0
Bananaboy

Reputace: +1077

Příspěvekod Louda » 10. květen 2023 12:40

Teď jsem si otevřel stránky Dreamstime, mají tam link na nejnovější obrázky.
Kupodivu, na první pohled tam jsou "reálné" snímky.
AI taky, ale čekal bych toho tam viditelně víc.
Na druhou stranu Dreamstime bere i obrázky takovýho typu https://www.dreamstime.com/rubber-duck-bathing-glass-water-rubber-duck-bathing-glass-water-image277623670

Bohužel u Adobe jsem link na "nové obrázky", nebo něco takového, nenašel, ale možná jsem jenom blbě koukal... :)
Louda

Reputace: +11

Příspěvekod PandaWild » 10. květen 2023 18:26

Bananaboy píše:...Preboha, veď viac obrázkov aj tak žiadny smteľník nedokáže za deň spracovať, popísať a okeywordovať.
Ale dá se to. :-( S generátorem AI promptů se dají vygenerovat stovky AI obrázků denně. Pak se okeywordují hromadně dávky se stejným promptem. A na fotobanku se nahrávají dávky promíchaně (aby nevyhodili za podobnost). Tedy submitovat stovky AI obrázků denně není žádný problém. :?
PandaWild

Reputace: +2006

Příspěvekod ivusakzkrabice » 10. květen 2023 18:50

Louda píše:Teď jsem si otevřel stránky Dreamstime, mají tam link na nejnovější obrázky.
Na druhou stranu Dreamstime bere i obrázky takovýho typu https://www.dreamstime.com/rubber-duck-bathing-glass-water-rubber-duck-bathing-glass-water-image277623670

Bohužel u Adobe jsem link na "nové obrázky", nebo něco takového, nenašel, ale možná jsem jenom blbě koukal... :)

Má tam i kočičku https://www.dreamstime.com/cat-looking- ... e276240966 tak to určitě nebude špatný člověk :D :lol:
+PandaWild Hodnocení: +1
ivusakzkrabice

Reputace: +752

Příspěvekod Louda » 10. květen 2023 19:07

ivusakzkrabice píše:
Louda píše:Teď jsem si otevřel stránky Dreamstime, mají tam link na nejnovější obrázky.

Má tam i kočičku https://www.dreamstime.com/cat-looking- ... e276240966 tak to určitě nebude špatný člověk :D :lol:

A dokonce ji tam má i s MR...

No dneska mně udělali u Adobe radost.
Zřejmě občasné a hlavně mírné postěžování si na fórech se správně zvolenými žalozpěvy může mít i pozitivní dopad. Protože mně schválili 3 z asi 15 obrázků a to včetně jedný kytky a jedný veverky. A navíc, jako bonus asi, mně dneska prodali taky asi 3-4 obrázky celkem skoro za 6 zlatejch a to už by dalo klíďo na flašku perlivýho z Lidlu a kousek špeku k tomu, kdybych to býval byl věděl, když sem tam teď nakupoval. No ale sem línej, zpátky nejdu.
I když pořád netuším, proč neschválili ty nejstarší a hrábli do prostředka tý hromádky...
Louda

Reputace: +11

Příspěvekod vlastas » 16. květen 2023 09:02

By mě zajímalo, jak ty kontroly ve skutečnosti probíhají. Stala se mi chybka v ukládání a jeden obrázek obsahoval artefakt (u kraje zhruba 10-12% plochy černý čtverec). Nevšiml jsem si ho hned a nahrál to na fotobanky. Na dvou už to normálně prošlo a bylo by se to prodávalo, kdybych to nesmazal a nenahrál znovu 8-) na Adobe to ještě čeká, tak jsem zvědavý, jestli aspoň tam si toho všimnou.
vlastas

IP: 2a02:768:22b:ac16:43a1:fef5:d0e5:5xx

Reputace: 0

Příspěvekod ivusakzkrabice » 18. květen 2023 18:28

Firefly. Už jsem uvnitř!
Dá si někdo houbičky? Myslím, že moje nová závislost začíná 8-)
da-si-nekdo-houbicky.jpg
da-si-nekdo-houbicky.jpg (103.96 KiB) Zobrazeno 2531 krát
+Bananaboy, +PandaWild, +zdenat5 Hodnocení: +3
ivusakzkrabice

Příspěvekod Bananaboy » 18. květen 2023 19:49

Závislosť na generovaní obrázkov sa šíri ako mor. Playground bol doteraz v pohode a dnes tam človek nemôže kľudne ani vygenerovať obrázok. Každú chvíľu chybová hláška "Our servers are currently overloaded. Please try again." Majú to preťažené. Dúfam, že kvôli tomu neznížia limity na počet vygenerovaných obrázkov. Budem mať absťák. :lol:

Firefly je super, ale žiaľ sa tam nesmú do promptu zadávať žiadne mená a ja tak strašne rád generujem hééééérečky. :D
+PandaWild, +ivusakzkrabice Hodnocení: +2
Bananaboy

Příspěvekod ivusakzkrabice » 19. květen 2023 06:52

Ani s názvy několika měst jsem neuspěla, sice bez hlášky, ale hodí nějaké neznámé město. Ale pro začátek mi Firefly bude stačit. Tuším dobře, že tam existuje něco kam nahraju něco svého a pak si to instrukcemi upravuju? Hledám něco kam nahraju obrázky syna, převedu ho trochu do kresleného a udělám mu nástěnku s denními činnostmi. Jen zatím nevím jak :)
ivusakzkrabice

Příspěvekod Bananaboy » 19. květen 2023 09:47

ivusakzkrabice píše:Tuším dobře, že tam existuje něco kam nahraju něco svého a pak si to instrukcemi upravuju? Hledám něco kam nahraju obrázky syna, převedu ho trochu do kresleného a udělám mu nástěnku s denními činnostmi. Jen zatím nevím jak :)

Nič také som u Firefly nenašiel, takže možnosť nahrať vlastnú foto zrejme neponúka. Čo je dosť zvláštne, pretože konkurenčné generátory ponúkajú službu nahratia vlastnej fotky úplne bežne. Ja to používam celkom často, keď chcem napríklad špecifickú pózu modelky z fotografie preniesť do generovaného obrázku.
+ivusakzkrabice Hodnocení: +1
Bananaboy

PředchozíDalší

Zpět na Fotolia