Adobe stock / Fotolia

Re: Adobe stock / Fotolia

Příspěvekod PandaWild » 23. listopad 2022 12:20

Pedro píše:...nemá moc smysl tvořit příliš technicky složité animace, které potom zaberou spoustu renderovacího času...
Mně se dokonce nejlíp prodávají low-poly videa vytvořená programově jen snímáním obrazovky z 3D engine (v Petrovi) - vyrenderování takového videa ve 4K kvalitě zabere jen pár sekund. Ale úplně nejvíc se mi prodává úplně nejjednodušší video - simulace starého TV tenisu, vytvořená v primitivní 2D grafice.
+Pedro Hodnocení: +1
PandaWild

Reputace: +2006

Příspěvekod Louda » 1. prosinec 2022 18:42

při vyplňování daňového formuláře u Adobe mně tam vyskakuje nějaká hláška, že bych měl ještě zaškrtnout(??) nějaké údaje v nějaké tabulce???
Ale tam žádná tabulka v tom formuláři není.

Má někdo něco podobnýho?
Přílohy
Adobe_W-8BEN.png
Adobe_W-8BEN.png (7.81 KiB) Zobrazeno 2511 krát
Hodnocení: 0
Louda

Reputace: +11

Příspěvekod Egeris » 2. prosinec 2022 07:19

To není tabulka, píše se to do toho textu v části II.
Přílohy
Capture.PNG
Capture.PNG (52.84 KiB) Zobrazeno 2481 krát
+zdenat5 Hodnocení: +1
Egeris

Reputace: +117

Příspěvekod Paranoic45 » 2. září 2023 07:59

Nepocítil někdo z vás v poslední době razantní úpadek výdělků na Adobe Stock? Ještě do července jsem měl tak každý měsíc cca 5-7 stažení denně a od té doby 1 stažení snad za dva až tři dny a tento stav stále trvá. Nevím, čím si to vysvětlit.
+sahar Hodnocení: +1
Paranoic45

IP: 178.255.168.1xx

Reputace: 0

Příspěvekod host » 6. září 2023 09:48

Paranoic45 píše:Nepocítil někdo z vás v poslední době razantní úpadek výdělků na Adobe Stock? Ještě do července jsem měl tak každý měsíc cca 5-7 stažení denně a od té doby 1 stažení snad za dva až tři dny a tento stav stále trvá. Nevím, čím si to vysvětlit.

Mam to stejne, poslednich par tydnu na AS razantni propad prodeju :-(... Rikala jsem si, ze je to mozna konkorunci AI obrazku, ale na Shuttru i vetsine dalsich fotobank mam prodeje zhruba porad stejne, tak nevim...
host

IP: 2a02:768:a32b:bcca:6184:e272:f4f4:a7xx

Příspěvekod ivusakzkrabice » 6. září 2023 10:28

Já už mám méně prodejů na Adobe Stocku déle, řekla bych tak od dubna, května. Ale když se kouká na týdenní pozici, tak se pořád spíš propadám, běžné bylo být okolo 12 tisíc, nyní už jsem okolo 19ti tisíc, takže problém vidím spíš u sebe, jiným se prodává lépe, trochu mám dojem, že tím opravdu hýbou obrázky z AI.
ivusakzkrabice

Reputace: +752

Příspěvekod ivusakzkrabice » 8. září 2023 08:04

Tak dneska už mi jedna z fotek čeká přesně tři týdny.
Ale zřejmě to prochází dvěma levely kontroly. Občas se mi do dvou dnů po nahrání nějaká fotka přesune do odmítnutých.
ivusakzkrabice

Reputace: +752

Příspěvekod Fhhjh » 8. září 2023 09:45

Tak asi Adobe zacal fungovat balik “soubory za 5usd”
Fhhjh

IP: 188.75.146xx

Příspěvekod Louda » 8. září 2023 16:16

ivusakzkrabice píše:Tak dneska už mi jedna z fotek čeká přesně tři týdny.
Ale zřejmě to prochází dvěma levely kontroly. Občas se mi do dvou dnů po nahrání nějaká fotka přesune do odmítnutých.

To "dvouúrovňový" schvalování sedí, ale to už nějakou dobu takhle funguje. řekl bych, že tam je na to nasazená nějaká AI co hledá technický nedostatky, šum a podobně. Pak to čeká na editora.
Ještě do nedávna to stíhali do týdne. Teď mám ve frontě obrázky 19 dnů.

Tento týden to už vypadalo, že nebude ani "ťuk"... a najednou si nějakej blázen stáhnul 7 obrázků najednou, ze stejný serie. To by bylo fajn, ale čekám, že to nejspíš refundujou.
Jeden obrázek je stažený jednou, další 2x a třetí 3x.
Někomu se asi třásla ruka, když klikal :)
Louda

Reputace: +11

Příspěvekod shalom3 » 9. září 2023 00:25

Louda píše:
Tento týden to už vypadalo, že nebude ani "ťuk"... a najednou si nějakej blázen stáhnul 7 obrázků najednou, ze stejný serie. To by bylo fajn, ale čekám, že to nejspíš refundujou.
Jeden obrázek je stažený jednou, další 2x a třetí 3x.
Někomu se asi třásla ruka, když klikal :)

Myslím, že ty peníze dostaneš. Už jsme to tady probírali ohledně Shutru, kde se mně i několika dalším lidem stahovaly stále stejné věci ze stejných lokalit. Navenek to působilo spíše jako nějaké fiktivní prodeje. Ono kdoví, jak to tam někde na pozadí vůbec chodí.
shalom3

Reputace: +1193

PředchozíDalší

Zpět na Fotolia