Paypal neodeslal peníze

Pochlubte se svými úspěchy, zanadávejte na fotobanky, upozorněte na novinky

Re: Paypal neodeslal peníze

Příspěvekod Ubu Mbekele » 12. říjen 2023 12:43

Chyba je na straně Paypalu. Přes banku jsem zjistil, že peníze poslali s chybějícími čísly v označení účtu. Banka platbu vrátila a na účet paypalu se nevrátily. Podpora přes chat chvílemi nefunguje, chce to zkoušet. Zatím žádná reakce. Možná bude nutné zavolat. Kdyby někomu odpověděli, dejte prosím vědět.
+Sagi Hodnocení: +1
Ubu Mbekele

IP: 85.163.138.xx

Reputace: 0

Příspěvekod Navstevnik_3 » 12. říjen 2023 13:31

Zkousel jsem se na PP proklikat systemem, je tam vylozene postup na nahlaseni problemu s konkretni plabou, ale nejak jsem nenasel moznost pro tuto situaci. Spis tam resi odeslani spatne castky atd.
A davat to do nespravne skatulky se mi moc nechce, abych v systemu nenapachal skodu...

Ty si pises s zivym clovekem? Me prijde ze tam mam jen chatbota :( a ani mail na podporu jsem nenasel. Ale to je dnes bezny stav bohuzel.
Hodnocení: 0
Navstevnik_3

IP: 188.122.208.1xx

Příspěvekod Sagi » 12. říjen 2023 13:58

Kontaktovala jsem svou banku, aby zkusila vytrasovat platby (co se s nimi stalo), ale prý to může trvat až 15 pracovních dní. Dovolala jsem se taky na Paypal support a ti mi řekli, že nejdřív chtějí informace o trasování z mé banky, a pak to zkusí i z jejich strany (až ale uběhne nejmíň 7 dní, což je zítra).
Sagi

Reputace: +41

Příspěvekod Ubu Mbekele » 12. říjen 2023 14:24

Navstevnik_3 píše:Zkousel jsem se na PP proklikat systemem, je tam vylozene postup na nahlaseni problemu s konkretni plabou, ale nejak jsem nenasel moznost pro tuto situaci. Spis tam resi odeslani spatne castky atd.
A davat to do nespravne skatulky se mi moc nechce, abych v systemu nenapachal skodu...

Ty si pises s zivym clovekem? Me prijde ze tam mam jen chatbota :( a ani mail na podporu jsem nenasel. Ale to je dnes bezny stav bohuzel.

Píšu si Ivanem. Ivan nic neví. Ivan píše, že je vše v pohodě a může za to moje banka. Tak jsem mu podruhé poslal vyjádření technika z banky, kde je problém popsán. On na to odpověděl, že pokud banka vrátila peníze, měl bych je mít na paypalu. Pokud je nemám, nemůže s tím nic dělat protože jde o automatický proces. Poněkud zoufalá situace. Asi ještě zkusím počkat a potom už nevím co dělat. Asi zkusit třeba Payoneer...
Ubu Mbekele

Příspěvekod Soir » 12. říjen 2023 15:27

Soir píše:Mám stejný problém. 7.10. odesláno z Paypal. V detailu transakce uvedeno, že transakce do banky kompletní 11.10. 8:59. Do banky doposud nepřišla žádná částka.

Doplnění 12.10. - vyjádření PayPal
Výběr na bankovní účet obvykle trvá do 5 pracovních dnů, než se objeví na vašem bankovním účtu.
Může to trvat až 30 dní v závislosti na době zpracování vaší banky.

Buďte si jisti, že váš výběr je z naší strany dokončen, takže jej obdržíte na svůj bankovní účet během několika příštích dnů.
Můžete se také obrátit přímo na svou banku a zeptat se na tuto záležitost.

Vezměte prosím na vědomí, že pokud uplynulo 10 pracovních dnů a dosud jste neobdrželi finanční prostředky, můžete nás znovu kontaktovat a my zahájíme z naší strany sledování.
Upozorňujeme, že tento proces lze dokončit až po uplynutí 10 pracovních dnů.
Soir

IP: 195.123.227.xx

Příspěvekod Ubu Mbekele » 12. říjen 2023 16:59

Naděje umírá poslední... :mrgreen:
Ubu Mbekele

Příspěvekod Pavson » 12. říjen 2023 19:00

A je tu někdo komu to přišlo normálně?
Pavson

IP: 109.81.83.xx

Příspěvekod Koblihate » 12. říjen 2023 20:57

Já v říjnu 3 výběry a vše přišlo druhý den na učet.
Koblihate

Reputace: +2

Příspěvekod Ubu Mbekele » 12. říjen 2023 21:15

Koblihate píše:Já v říjnu 3 výběry a vše přišlo druhý den na učet.

V tomto týdnu?
Ubu Mbekele

Příspěvekod Sagi » 12. říjen 2023 21:28

Platba ze 4.10. se mi hned 5.10. připsala, ale platby z 6. a 7.10. už ne.
Sagi

Reputace: +41

PředchozíDalší

Zpět na Všeobecná fotobanková diskuse