Paypal neodeslal peníze

Pochlubte se svými úspěchy, zanadávejte na fotobanky, upozorněte na novinky

Re: Paypal neodeslal peníze

Příspěvekod shajby@gmail.com » 14. prosinec 2023 13:12

Sagi1 píše:Mohu se zeptat, zda se vám vrácený poplatek 200 objevuje v historii jako samostatná transakce? Já si o něj zažádala už v pondělí, řekli, že mi ho poslali, ale nikde ho připsaný nevidím. Děkuji.

jj jako samostatna transakce
Hodnocení: 0
shajby@gmail.com

IP: 89.177.73.xx

Reputace: 0

Příspěvekod jonnysek » 19. prosinec 2023 11:53

2x mi ted přišla testovací platba tak snad dojde i ta větší ...
jonnysek

Reputace: +10

Příspěvekod jonnysek » 21. prosinec 2023 08:24

1.skrill nebo paypal co je lepší ???
2.lze u skrill nebo paypal obejít znehodnocení kurzu ? poslat si peníze z paypal nebo moneybookers
jinak ?
jonnysek

Reputace: +10

Příspěvekod Bbhj » 21. prosinec 2023 10:55

Nejmensi znehodnoceni je u PP, nyni kradou mezi 3-4,5% proti CNB jak se ti podari chytit kurz.
Pokud chces posilat na virtualni ucet nebo na $ ucet brokera rekne si PP vetsinou o 3% poplatek. Ma to v podminkach
Problem u brokeru zase byva, ze ti penize neposlou do banky ale primarne vraci na PP. Kvuli prani spinavych penez.

Imho je husarsky kousek nakoupit pri 1$/21czk akcie PP za $51 a prodat je ted.
Bbhj

IP: 85.207.73.1xx

Příspěvekod Fyletto » 21. prosinec 2023 17:04

Pokud je možné, nejvýhodnější je Payoneer, tam je poplatek cca 2%. V minulosti, když jsem měl větší zisky z fotobanek, vyplatilo se dokonce mít tu jejich kartu. Dát ji někomu, kdo jel do USA, tam vybrat z bankomatu doláče a přivézt do ČR. Lepší než Paypal bývaly lepší i šeky. Používal jsem leta z fotobanek. Skrill jsou největší zloději a Paypal jen o málo lepší.
Fyletto

Reputace: +4

Příspěvekod Kryštof » 3. leden 2024 21:10

Ahoj, také bych se chtěl podělit o neprijemnou zkušenost neobdržení peněž, které sem si vybíral na běžný účet u KB. Peníze stále navráceny ( dnes skoro 3 měsíce ).
Bohužel se jedná o opravdu velké částky. Withdrawal byl zažádán 6.10.2023 a doteď mi nikdo nic nevrátil. Paypal komunikuje, ale stále jen, že situaci řeší.
Pokud někdo má nějaké kontakty kam psát a urgovat ( krom chatu v PP účtu ) byl bych moc rád za sdílení. Popřípadě jestli někdo ví postup jak situaci můžu kdyžtak řešit právně v budoucnu, pokud peníze opravdu nevrátěj vůbec.

Moc díky a hezký zbytek dne všem.
Kryštof

IP: 2a02:f000:1046:8900:6cee:d89e:cbf4:a7xx

Příspěvekod castyhost » 4. leden 2024 03:38

Dle PP podminek doporucuji financniho arbitra, je to zdarma. Muj prispevek par stranek vyse
castyhost

IP: 92.240.183.xx

Příspěvekod navstevnik4 » 4. leden 2024 21:44

Kryštof píše:Ahoj, také bych se chtěl podělit o neprijemnou zkušenost neobdržení peněž, které sem si vybíral na běžný účet u KB. Peníze stále navráceny ( dnes skoro 3 měsíce ).
Bohužel se jedná o opravdu velké částky. Withdrawal byl zažádán 6.10.2023 a doteď mi nikdo nic nevrátil. Paypal komunikuje, ale stále jen, že situaci řeší.
Pokud někdo má nějaké kontakty kam psát a urgovat ( krom chatu v PP účtu ) byl bych moc rád za sdílení. Popřípadě jestli někdo ví postup jak situaci můžu kdyžtak řešit právně v budoucnu, pokud peníze opravdu nevrátěj vůbec.

Moc díky a hezký zbytek dne všem.

Peníze již od minuleho tydne mam, pridavam sem emailovou adresu od pani z PayPal, ktera ma na starosti resit problemy/eskalace a velmi slusne a pravdive komunikovala, potom jsem ji jeste psal o vraceni tech dvou poplatku 200 za poslani a 200 za vraceni platby na PayPal a hned druhy den odepsala a 400,-Kč bylo zpět na PayPal.

email : EMEA-Director-Escalation@paypal.com
navstevnik4

IP: 213.226.240.1xx

Předchozí

Zpět na Všeobecná fotobanková diskuse