Paypal neodeslal peníze

Pochlubte se svými úspěchy, zanadávejte na fotobanky, upozorněte na novinky

Re: Paypal neodeslal peníze

Příspěvekod shajby » 6. prosinec 2023 10:03

kubais píše:Tak já na peníze převedené 16 a 20.11. stále čekám a vlastně teprve čekám, až mi vůbec uběhne lhůta 14 pracovních dnů, abych mohl s PP otevřít ticket (mělo by být zítra) - psal jsem si s nimi 2x přes chat a vždy pouze "wait 14 business days..."

Mám u Mbank vůbec vytvářet nějakou aktivitu (ptát se jich po penězích, ke kterým mám pouze transaction ID z PP), když to podle dostupných info vůbec není záležitost Mbank, ale jedná se o vrácení peněz z UCB do PP?

Ja stale cekam na vyber z 1.11. a v pripade paypalu zadne lhuty nefunguji. Po 14 dnech mi bylo receno, ze mam cekat dalsich 30 dni.
Hodnocení: 0
shajby

IP: 89.177.73.xx

Reputace: 0

Příspěvekod Martin » 6. prosinec 2023 11:36

Tak konečně to někdo zmáknul a medializoval, konkrétně v Krajských listech:

https://www.krajskelisty.cz/praha/30173 ... -chaba.htm

Díky moc za tohle!!!

Jinak já čekám na návratku od 26.10....neobdržel jste prosím pěkně již někdo platbu z tohoto období? Už mne to ponižující a shrbené jednání Paypal a spol. fakt leze na mozek.

Díky a věřím dál
Martin

IP: 85.70.195.xx

Příspěvekod kac » 6. prosinec 2023 11:45

Martin píše:Tak konečně to někdo zmáknul a medializoval, konkrétně v Krajských listech:

https://www.krajskelisty.cz/praha/30173 ... -chaba.htm

Díky moc za tohle!!!

Jinak já čekám na návratku od 26.10....neobdržel jste prosím pěkně již někdo platbu z tohoto období? Už mne to ponižující a shrbené jednání Paypal a spol. fakt leze na mozek.

Díky a věřím dál

super! tak ted aby se to treba dostalo na seznam zpravy nebo na novu!
kac

IP: 2a02:8308:294:e800:c9f5:fb63:293b:24xx

Příspěvekod navstevnik4 » 6. prosinec 2023 12:38

Tak zítra to mohlo být 60 dní ale dnes mi peníze přistály na PayPal účtu, také bez 200,-Kč. Za tu dobu jsem zkusil všechno ale také jsem kontaktoval Finančního arbitra a ten mi během 2 dní odpověděl, že i tohle mohou řešit ale předtím je třeba zaslat jakousi výzvu k zaplacení, tak jsem ji poslal přes Messages, v pondělí si ji přečetli, odpověděli bláboly jako vždycky a dnes ve středu jsou peníze na účtu, náhoda nebo to trochu zabralo?
Zde je ta výzva k zaplacení:

Demand for payment:
I, the undersigned Josef Novák, born 01.01.1911, by Novákova 111, 111 11 Novákov, Czech republic, I invite PayPal (Europe) S.à r.l. et Cie, S.C.A., 22-24 Boulevard Royal, 2449 Luxembourg, to pay the amount of CZK 20,000 to account No. 670100-----------/6210 and within 3 days from the date of delivery of this call.
It is about the still unpaid transaction no.: 9999999999999S , if it is not paid, I will submit a complaint to the Financial Arbiter in the Czech Republic, as stated in the PayPal User Agreement (https://www.paypal.com/webapps/mpp/ua/u ... ement-full #complaints)
navstevnik4

IP: 213.226.240.1xx

Příspěvekod kubais » 6. prosinec 2023 15:04

navstevnik4 píše:Tak zítra to mohlo být 60 dní ale dnes mi peníze přistály na PayPal účtu, také bez 200,-Kč. Za tu dobu jsem zkusil všechno ale také jsem kontaktoval Finančního arbitra a ten mi během 2 dní odpověděl, že i tohle mohou řešit ale předtím je třeba zaslat jakousi výzvu k zaplacení, tak jsem ji poslal přes Messages, v pondělí si ji přečetli, odpověděli bláboly jako vždycky a dnes ve středu jsou peníze na účtu, náhoda nebo to trochu zabralo?

Demand for payment:
I, the undersigned Josef Novák, born 01.01.1911, by Novákova 111, 111 11 Novákov, Czech republic, I invite PayPal (Europe) S.à r.l. et Cie, S.C.A., 22-24 Boulevard Royal, 2449 Luxembourg, to pay the amount of CZK 20,000 to account No. 670100-----------/6210 and within 3 days from the date of delivery of this call.
It is about the still unpaid transaction no.: 9999999999999S , if it is not paid, I will submit a complaint to the Financial Arbiter in the Czech Republic, as stated in the PayPal User Agreement (https://www.paypal.com/webapps/mpp/ua/u ... ement-full #complaints)

Díky a tohle určitě vyzkouším. Jenom dotaz, poslal jsi jim to jak konkrétně? Jelikož nevím, co myslíš tím "messages". Máš na mysli "message center" přímov v PP?
kubais

IP: 79.141.242.2xx

Příspěvekod navstevnik4 » 6. prosinec 2023 15:15

kubais píše:
navstevnik4 píše:Tak zítra to mohlo být 60 dní ale dnes mi peníze přistály na PayPal účtu, také bez 200,-Kč. Za tu dobu jsem zkusil všechno ale také jsem kontaktoval Finančního arbitra a ten mi během 2 dní odpověděl, že i tohle mohou řešit ale předtím je třeba zaslat jakousi výzvu k zaplacení, tak jsem ji poslal přes Messages, v pondělí si ji přečetli, odpověděli bláboly jako vždycky a dnes ve středu jsou peníze na účtu, náhoda nebo to trochu zabralo?

Demand for payment:

Díky a tohle určitě vyzkouším. Jenom dotaz, poslal jsi jim to jak konkrétně? Jelikož nevím, co myslíš tím "messages". Máš na mysli "message center" přímov v PP?

Ano v Message Center.
navstevnik4

IP: 213.226.240.1xx

Příspěvekod eeee » 6. prosinec 2023 15:21

kubais píše:Mám u Mbank vůbec vytvářet nějakou aktivitu (ptát se jich po penězích, ke kterým mám pouze transaction ID z PP), když to podle dostupných info vůbec není záležitost Mbank, ale jedná se o vrácení peněz z UCB do PP?

ne, kontatovat banku nema zadny smysl, jen ve lhutach paypal messaging a pockat tech 14+30 workdays na automaticke vraceni a mezitim smazat a znovu si znovu pridat ucet v paypalu.

Zadal jsem trasovani v bance ke konci zari a je prosinec, takze tak je to s trasovanim banky, ani se neobtezovali napsat, ze zadost nebylo mozne zpracovat nebo neco takoveho.
eeee

Reputace: +1

Příspěvekod shajby » 6. prosinec 2023 16:16

Demand for payment:

Diky za sablonu. Poslal jsem to paypalu pred 2 hodinami a voala penize mam zpet na paypal, nahoda?! Moje platba byla z data 1.11.2023
shajby

Příspěvekod vfoto » 6. prosinec 2023 16:38

shajby píše:Diky za sablonu. Poslal jsem to paypalu pred 2 hodinami a voala penize mam zpet na paypal, nahoda?! Moje platba byla z data 1.11.2023

Mě se před chvíli také vrátila poslední transakce, na kterou jsem čekal. Naposledy jsem psal PayPalu 20.11. a nijak výhružný jsem nebyl.
vfoto

Příspěvekod shajby » 6. prosinec 2023 16:54

Takze jsem pozadal o refundaci 200 Kc a toto mi prislo:

"I have carefully reviewed your PayPal account and I can see that your funds have been successfully reversed to your Paypal balance.

I have now issued a credit of 400 CZK on your account to cover the fees charged and you should see this amount within the next 2-4 hours.

Once again i apologize for the inconvenience this may have caused and i appreciate your patience ."

Takze se take nebojte rict si o refundaci poplatku 200Kc, ktery vam neopravnene strhli.
shajby

PředchozíDalší

Zpět na Všeobecná fotobanková diskuse